Cześć. Jestem Ania, mam 29 lat i pochodzę z Łodzi. Jestem tu już od jakiegoś czasu a nawet się nie przywitałam - chyba nieładnie. Mam nadzieję że wybaczycie. Lubię gotować a już od jakiegoś czasu nie miałam fajnych koncepcji na obiad, aż znalazłam WAS. Parę przepisików już wypróbowałam no i oczywiście się nie zawiodłam (mój mąż też nie - widzę to po brzuszku :) ). A tak poza gotowaniem to bardzo lubię chodzić po górach - ostatnio mnie tak wzięło - nie moge się doczekać następnego wyjazdu do Zakopca. Wszystkich pozdrawiam.
Cześć. Jestem Ania, mam 29 lat i pochodzę z Łodzi. Jestem tu już od jakiegoś czasu a nawet się nie przywitałam - chyba nieładnie. Mam nadzieję że wybaczycie. Lubię gotować a już od jakiegoś czasu nie miałam fajnych koncepcji na obiad, aż znalazłam WAS. Parę przepisików już wypróbowałam no i oczywiście się nie zawiodłam (mój mąż też nie - widzę to po brzuszku :) ). A tak poza gotowaniem to bardzo lubię chodzić po górach - ostatnio mnie tak wzięło - nie moge się doczekać następnego wyjazdu do Zakopca. Wszystkich pozdrawiam.
hej witaj w naszym gronie!!!Pozdrawiam
Witaj
Witaj i gotuj z nami:)
Czesć Aniu!
Witam Witam
Witaj
WITAMY SERDECZNIE
Witaj Aniu wśród uzależnionych

Baw się dobrze z nami
i .........dobrze z nami gotuj
witaj
Dzięki za tak miłe powitanie. Już się uzależniłam, aż mnie oczy bolą od gapienia się w monitor
Witaj a ból oczu to pierwszy obiaw masz rację WZ uzależnia ale to dobry nałóg
przenosi się na tależe
Witaj wśród nas
Witaj i gotuj z nami
Witaj!!! Ja też jestem nowa i też już uzależniona
Powitana niech zostanie AniaW!
milego gotowania
po gorach chodzenia,
smakolykow pitraszenia
i jedzenia!
pozdrawiam - Glumanda
Witam serdecznie!! Ja też jestem łodzianką.
Cześć Aniu