W zoltym, owalnym polu, gdzie sa ikonki "przepisy"Przepisy Wkn"Artykuly"Forum"Chat"Uzytkownicy"Moje"Konkurs" Gdy tutaj pojdziesz na przepisy, to wyswietli Ci sie ich cala lista, a przy kazdym przepisie liczba wyswietlen. P.S. Ok, przyznam owal wyglada inaczej, ale pole zakonczone jest zaokraglonymi bokami. :D
Jak myślicie dlaczego u mnie nie pokazują się te cyferki? Bardzo mnie to zastanawia i martwi, ponieważ jestem z Wami codziennie!!! i nigdy nie widziałam tych liczb.
Makusiu może nie jest to ważne ale ja się dopiero uczę i jak się mnie wnuczka zapyta co to oznacza babciu to będę wiedziała co jej odpowiedzieć . Pozdrawiam.
...masz rację. Natomiast w "Moich przepisach" w > "przepisy użytkownika" to samo ale w >"ostatnio dodane...", w pierwszym nawiasie;data wpisania przepisu, a w drugim nawiasie ilość "odwiedzin". Pozdrawiam. Ja...
Jestem tu od niedawna czy ktoś może mi powiedzieć co oznaczają cyferki przy przepisach.
To oznacza, ile razy dany przepis juz sobie ktos zobaczyl, suma wszystkich "wyswietlen" ... tak na moj chlopski rozum! ;) pozdrowienia
oczywiście masz rację
Przepraszam, ale ja nie widzę żadnych numerków przy przepisie?
W zoltym, owalnym polu, gdzie sa ikonki "przepisy"Przepisy Wkn"Artykuly"Forum"Chat"Uzytkownicy"Moje"Konkurs"
Gdy tutaj pojdziesz na przepisy, to wyswietli Ci sie ich cala lista, a przy kazdym przepisie liczba wyswietlen.
P.S. Ok, przyznam owal wyglada inaczej, ale pole zakonczone jest zaokraglonymi bokami. :D
Glumanda bardzo Ci dziękuję za podpowiedż ale u mnie niestety nie wiem dlaczego nie wyświetlają sie te cyferki.Nie wiem jaka może być tego przyczyna?
Ja też nie widzę cyferek...
Jak myślicie dlaczego u mnie nie pokazują się te cyferki?
Bardzo mnie to zastanawia i martwi, ponieważ jestem z Wami codziennie!!! i nigdy nie widziałam tych liczb.
Lena nie masz jeszcze żadnego przepisu to przy czym ma ci się wyświetlić cyferka.
no i ja nie ma , ale czy to takie wazne hihi
Dzięki chyba już załapałam o co w tym wszystkim biega.
Makusiu może nie jest to ważne ale ja się dopiero uczę i jak się mnie wnuczka zapyta co to oznacza babciu to będę wiedziała co jej odpowiedzieć . Pozdrawiam.
nie chodziło mi o to czy to wogóle wazne, tylko że nie wazne ze ja ich nie mam:))) pozdrawiam cieplutkoMadzia
Przepraszam Madziu żle Cię zrozumiałam. Pozdrawiam.
A wg mnie te cyferki, to liczba przepisów w danym dziale np. kuchnia tajska 9, i tam jest właśnie 9 przepisów.
...masz rację. Natomiast w "Moich przepisach" w > "przepisy użytkownika" to samo ale w >"ostatnio dodane...", w pierwszym nawiasie;data wpisania przepisu, a w drugim nawiasie ilość "odwiedzin".
Pozdrawiam.
Ja...