Kochani, podrzućcie jakiś wypróbowany przepis. Mam kilka przepisów, ale jakoś nie mam przekonania do nich. Nie chcę z winem raczej. Uretanie, może Ty coś zaproponujesz? Pisałeś kiedyś na forum o takich, ale przepisu nie widzę.
Dzięki Zanta za podpowiedź, ale już zrobiłam wg jakiegoś innego przepisu. Zobaczymy jakie wyjdą, bo jakoś zrobiłam je bez przekonania. A ten przepis może jeszcze wykorzystam, jak kupię gruszki. Jeszcze raz dzięki.
Kochani, podrzućcie jakiś wypróbowany przepis. Mam kilka przepisów, ale jakoś nie mam przekonania do nich. Nie chcę z winem raczej. Uretanie, może Ty coś zaproponujesz?
Pisałeś kiedyś na forum o takich, ale przepisu nie widzę.
Buuuu, nikt nie robi gruszek w occie? A ja kupiłam dziś gruszki i nie wiem jak je zrobić. No trudno...
http://samarkan.w.interia.pl/przetwory7.html ja w tym roku takie robiłam to może i ty spróbujesz są bardzo dobre.
to ja mam na odwrót, gruszki takie mam ale nie wiem co z nimi zrobić(dostałam od babci która je robi-ale nie wiem jak)
Dzięki Zanta za podpowiedź, ale już zrobiłam wg jakiegoś innego przepisu. Zobaczymy jakie wyjdą, bo jakoś zrobiłam je bez przekonania. A ten przepis może jeszcze wykorzystam, jak kupię gruszki. Jeszcze raz dzięki.