Gdzię się podziały te cudne "Futrzaki", I te przecudne paplaniny, Com się czasami mógł ...wirtualnie, "Przytulić" do jakiejś Dziewczyny. Gdzie są te Elki, Miauczące ...Tygrysy, Rzeki płynące ...leniwie, Jak Kama cicho szumiąca... Ucichła Sweety i inne Dziewczyny. Może gadm za dużo ... I z mojej to przyczyny.... Cicho tu, aż sam sobie się dziwię. Myślałem sobie ...wielkie przyjaźnie, Tu na WŻ-ecie, zawiąże sięmoże, Zabol nam polał (wszystko wypite), Ucichł, znikł ...czy uciekł ...za morze? I Lajan znikł gdzieś w otchłani ....działek Kidyś coś "kliknął" ale jużdawno, Minął nie jeden już poniedziałek. Wybaczcie Żarłoki, że wszystkich nie wymienię, Też chyba urlop(?) wezmę sobie, Pochodzę na spacery ... Ja już ...nic nie zmienię.
A i ja jestem i być dalej mam zamar !! Tajger ciut zajęta - ale mam na Nią namiar !! Choć też muszę przyznać , że brakuje mi TU "gadania" Twojego Janku, zabki, kasibe,lajana no i "futrzaka"-drania Janku - ta "cisza" - to nie z Twej przyczyny Ty wciąż możesz przytulać nas-...dziewczyny !! I wcale NIE jesteś "przekonywujący" mało Bo .... zobacz ile nas tu do Ciebie napisało !! A ile jeszcze z WuŻetowców tu napisze I w ten sposób ... właśnie przerwie się ....ciszę !!
..............a to fajnie i .......... ciecholę się z tego baaaaaardzo a i przesyłam Ci .................... ćwirkowego buziaczka ( taka jest moja interpretacja tego dzióbeczka )
Wprawdzie mnie, Jaśku, nie wymieniłeś ale ja ciągle tu jestem, tylko nie zawsze się odzywam, obserwuję wszystko i wszystkich. Jak widzisz dowodem na to, że "czuwam" jest to, że chyba złapałam Bahusa na ortografii (yes,yes,yes!), bo zawsze to On poprawia (oczywiście nie mam nic przeciwko temu). Wydaje mi się Bahusku, że mówi się i pisze "przekonujący" lub "przekonywający". Mam nadzieję, że nie masz mi za złe? Sama też nie jestem orłem ale fajnie złapać kogoś, kto innych ściga z ortografię. Pozdro!
To prawda, że ta forma nie powinna istnieć, a jednak słychać dość często, nawet w TV. Podobnie jest ze słowem "poszłem", kiedy byłam mała, uczulano mnie na tę formę i tak zostało do dziś ale przecież teraz, to już wszystko jedno czy mówi się tak czy "poszedłem", nikt nie zwraca na to uwagi...
Nie odchodż Janku mi też brakuje naszych rozmow szkoda że czat nie dziala ciągle a na tym drugim bylam kilkakrotnie ale nikogo nigdy nie zastalam może wspolnie coś wymyślimy mimo że nie zawsze mam dostęp do netu to jednak odwiedzam was prawie co dzień i nie mam zamiaru tego zmieniać Buziaczki dla WSZYSTKICH
No ! No! Spokojnie, jestem cały czas z Wami. Widzę Obserwuję. Jestem zbyt zmęczony chwilowo aby pisać. Mam masę pracy. Remont kapitalny 80 letniego domu na wsi. Ale piszę ,piszę, zajrzyjcie na moją stronę. Czy to będzie reklama? Jeśli tak to już ktoś to niech skreśli. www.janla.blox.pl Przesyłam serdeczne cmoki ..
Ja też jestem Jaśko, choć rzadko ostatnio. Mam naprawdę kupę pracy. Całą zimę prawie projektowałam sobie mój wymarzony domek i kiedy wreszcie skończyłam oddałam do architekta, coby poprawił co trzeba ( nie jestem przecież projektantem), obliczenia zrobił i takie tam. Wreszcie po wielu poprawkach rozwiązań, które mi się nie podobały ( w końcu to ja z mężusiem mam tam mieszkać a nie on ) odebrałam projekt i pobiegłam do Urzędu złożyć go razem z wnioskiem o pozwolenie na budowę. No i niestety, okazało się, że mój projektant nie przeczytał dobrze warunków zabudowy i elewacje frontową zaprojektował o 54 cm. za szeroką ! Trzeba więc wszystko poprawiać. Ale niestety, gdy się za to zabrałam okazało się, że nic mi nie pasuje, schody prawie włażą na kanapę itp.! Głupie 54 cm ! Niby nic, ale jednak wiele. Postanowiłam więc, że zaprojektuję nowy dom, od podstaw. Więc teraz nie dość, że normalną swoją pracę w biurze robię, to jeszcze w domu przy AutoCAD-zie siedzę, no i tak jakoś wychodzi, że od 9 do 24 pracuję jak mróweczka. Choć rzadko, ale wpadam na WŻ i będę wpadać ! Pozdrawiam wszystkich ! Wracam do pracy.
Ha ! Działka kosztowała nas 2x tyle ile przewidzieliśmy ! Po pierwsze dlatego, że ceny wzrosły, a po drugie dlatego, że gdy po roku szukania wreszcie znależliśmy wreszcie TEN kawałek ziemi ( cisza, spokój, graniczy z lasem itp.) to właściciel nie chciał nam sprzedać kawałka, tylko w całości musieliśmy kupić ponad 5 tyś. m2. U notariusza też zostawiłam ciężką gotówkę, potem urzędy, mapy, geodeta..... też kosztują niemało ! No, ale to wszystko przed Tobą jeszcze. Życzę powodzenia w szukaniu jednego jak i drugiego !
Gdzię się podziały te cudne "Futrzaki",

I te przecudne paplaniny,
Com się czasami mógł ...wirtualnie,
"Przytulić" do jakiejś Dziewczyny.
Gdzie są te Elki, Miauczące ...Tygrysy,
Rzeki płynące ...leniwie,
Jak Kama cicho szumiąca...
Ucichła Sweety i inne Dziewczyny.
Może gadm za dużo ...
I z mojej to przyczyny....
Cicho tu, aż sam sobie się dziwię.
Myślałem sobie ...wielkie przyjaźnie,
Tu na WŻ-ecie, zawiąże sięmoże,
Zabol nam polał (wszystko wypite),
Ucichł, znikł ...czy uciekł ...za morze?
I Lajan znikł gdzieś w otchłani ....działek
Kidyś coś "kliknął" ale jużdawno,
Minął nie jeden już poniedziałek.
Wybaczcie Żarłoki, że wszystkich nie wymienię,
Też chyba urlop(?) wezmę sobie,
Pochodzę na spacery ...
Ja już ...nic nie zmienię.
Widocznie stałeś się mniej "przekonywujący"
Bahus
Za to Ty tak, przekonałeś mnie, że nie zawsze można wierzyć ...
Janek
Janku wierzyć należy zawsze, chociaż nie zawsze do końca ;)
Bahus
Janku jestem jestem
:):):) nie opuszczaj nas przypadkiem. Przyjaźnie są i mam nadzieję będą.
Jarku odezwij się też :)
Janku dla Ciebie buziak :* :*
A i ja jestem
i być dalej mam zamar
!!
!!

Tajger ciut zajęta - ale mam na Nią namiar
Choć też muszę przyznać , że brakuje mi TU "gadania"
Twojego Janku, zabki, kasibe,lajana no i "futrzaka"-drania
Janku - ta "cisza" - to nie z Twej przyczyny
Ty wciąż możesz przytulać nas-...dziewczyny !!
I wcale NIE jesteś "przekonywujący" mało
Bo .... zobacz ile nas tu do Ciebie napisało !!
A ile jeszcze z WuŻetowców tu napisze
I w ten sposób ... właśnie przerwie się ....ciszę !!
Pozdrawiam Wszystkich Elek !!
ja się cieszę, że nie ma futrzaka bo przynajmniej mnie nie upoluje
a ja Ci Ćwir-Ćwirku przypominam ,że .....................strzelcem to ja jestem
to ja się lecę schować:):)
ale tylko tak , abyś ............... mogła do nas i z nami pisać
no ba, to się rozumie samo przez sie:))) Jestem już uzależniona od Was:))
a i przesyłam Ci .................... ćwirkowego buziaczka
I mój Miśko też !
pięknie - podpisuję się wszystkimi łapami :)
......... a gdzie ślady tych łapek
Wprawdzie mnie, Jaśku, nie wymieniłeś ale ja ciągle tu jestem, tylko nie zawsze się odzywam, obserwuję wszystko i wszystkich. Jak widzisz dowodem na to, że "czuwam" jest to, że chyba złapałam Bahusa na ortografii (yes,yes,yes!), bo zawsze to On poprawia (oczywiście nie mam nic przeciwko temu). Wydaje mi się Bahusku, że mówi się i pisze "przekonujący" lub "przekonywający". Mam nadzieję, że nie masz mi za złe? Sama też nie jestem orłem ale fajnie złapać kogoś, kto innych ściga z ortografię. Pozdro!
Fakt, popełniłem małą literówkę pisząc zamiast "a" "u". Ale to nie błąd ortograficzny. Forma "przekonujący" w tym kontekście nie istnieje.
Bahus
To prawda, że ta forma nie powinna istnieć, a jednak słychać dość często, nawet w TV. Podobnie jest ze słowem "poszłem", kiedy byłam mała, uczulano mnie na tę formę i tak zostało do dziś ale przecież teraz, to już wszystko jedno czy mówi się tak czy "poszedłem", nikt nie zwraca na to uwagi...
jak to nikt nie zwraca uwagi - a ja to co!!! Poprawiam za każdym razem
Nie odchodż Janku
mi też brakuje naszych rozmow szkoda że czat nie dziala ciągle
a na tym drugim bylam kilkakrotnie ale nikogo nigdy nie zastalam może wspolnie coś wymyślimy
mimo że nie zawsze mam dostęp do netu to jednak odwiedzam was prawie co dzień i nie mam zamiaru tego zmieniać Buziaczki dla WSZYSTKICH
Janku --- czyżbyś był już wziął się i ......... poszedł już na urlop
No ! No! Spokojnie, jestem cały czas z Wami. Widzę Obserwuję. Jestem zbyt zmęczony chwilowo aby pisać. Mam masę pracy. Remont kapitalny 80 letniego domu na wsi. Ale piszę ,piszę, zajrzyjcie na moją stronę. Czy to będzie reklama? Jeśli tak to już ktoś to niech skreśli. www.janla.blox.pl Przesyłam serdeczne cmoki ..
No i wszyscy się odmeldowali...a Ty gdzie????????
Ja też jestem Jaśko, choć rzadko ostatnio. Mam naprawdę kupę pracy.
Całą zimę prawie projektowałam sobie mój wymarzony domek i kiedy wreszcie skończyłam oddałam do architekta, coby poprawił co trzeba ( nie jestem przecież projektantem), obliczenia zrobił i takie tam. Wreszcie po wielu poprawkach rozwiązań, które mi się nie podobały ( w końcu to ja z mężusiem mam tam mieszkać a nie on ) odebrałam projekt i pobiegłam do Urzędu złożyć go razem z wnioskiem o pozwolenie na budowę. No i niestety, okazało się, że mój projektant nie przeczytał dobrze warunków zabudowy i elewacje frontową zaprojektował o 54 cm. za szeroką ! Trzeba więc wszystko poprawiać. Ale niestety, gdy się za to zabrałam okazało się, że nic mi nie pasuje, schody prawie włażą na kanapę itp.! Głupie 54 cm ! Niby nic, ale jednak wiele. Postanowiłam więc, że zaprojektuję nowy dom, od podstaw.
Więc teraz nie dość, że normalną swoją pracę w biurze robię, to jeszcze w domu przy AutoCAD-zie siedzę, no i tak jakoś wychodzi, że od 9 do 24 pracuję jak mróweczka.
Choć rzadko, ale wpadam na WŻ i będę wpadać !
Pozdrawiam wszystkich ! Wracam do pracy.
Zapraszam do mnie , jest piękne gospodarstwo do kupienia na wsi.
Ha ! Działka kosztowała nas 2x tyle ile przewidzieliśmy ! Po pierwsze dlatego, że ceny wzrosły, a po drugie dlatego, że gdy po roku szukania wreszcie znależliśmy wreszcie TEN kawałek ziemi ( cisza, spokój, graniczy z lasem itp.) to właściciel nie chciał nam sprzedać kawałka, tylko w całości musieliśmy kupić ponad 5 tyś. m2.
U notariusza też zostawiłam ciężką gotówkę, potem urzędy, mapy, geodeta..... też kosztują niemało ! No, ale to wszystko przed Tobą jeszcze.
Życzę powodzenia w szukaniu jednego jak i drugiego !
jestem Jasieńku
-a wiesz najlepiej czemu ostatnio ,,cichnę''powoli...
Wielki buziak-Aga
O Boże "choraś?"
Bahus (też cichszy)