Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Prezent na 40 urodziny

• Autor: MonikaK Data: 2006-10-05 16:18:04

Kochani za 2 tygodnie koleżanka obchodzi 40 urodziny. Chciałabym sprawić jej jakiś nietypowy prezent ale brak mi pomysłów. Moja mama na 50 urodziny znajomego zapakowała mu pięknie 50 batoników które bardzo lubi. Może macie jakieś pomysły? pozdrawiam 

• Autor: Maddalena Data: 2006-10-05 23:54:34

nie podalas kwoty w jakiej mialaby miescic sie propozycja prezentu, wiec podaje to co mi przyszlo do glowy:
    bilet na dobry musical
    bon do wykorzystania w fajnej restauracji
    bon do Douglasa lub Sephory
    jako dodatek najpiekniejsze zdjecie tesciowej w najpiekniejszej ramce jaka znajdziesz

lub cos z porcelany, np. fikusne filizanki, ktorych sama by sobie nie kupila, ale cieszylaby sie z nich
    lub dobry zestaw do zaparzania herbaty, np. firmy Bodum, wg.mnie to najlepsza firma w tej kategorii, za rozsadna cene. Do tego jakas fajna herbatka i np. brazowy cukier.
    napisz co o tym myslisz,
    pozdrawiam:)

• Autor: MonikaK Data: 2006-10-06 10:01:43

Myślałam bardziej o czymś takim w co mogłabym włożyć troszkę własnej  pracy, ale pomysł na zestaw do zaparzania herbaty podoba mi się, dzięki, pozdrawiam 

• Autor: madziorek Data: 2006-10-06 10:04:29

zrob laurke ha ha ha! A tak powaznie to mozesz cos upiec,moze torta?? Tyle jest tu wspanialych przepisow na lekkie torciki.mniam mniam .mozesz go ladnie ozdobic i do tego jakas pyszna kawusie.Pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu