Kochani za 2 tygodnie koleżanka obchodzi 40 urodziny. Chciałabym sprawić jej jakiś nietypowy prezent ale brak mi pomysłów. Moja mama na 50 urodziny znajomego zapakowała mu pięknie 50 batoników które bardzo lubi. Może macie jakieś pomysły? pozdrawiam
nie podalas kwoty w jakiej mialaby miescic sie propozycja prezentu, wiec podaje to co mi przyszlo do glowy: bilet na dobry musical bon do wykorzystania w fajnej restauracji bon do Douglasa lub Sephory jako dodatek najpiekniejsze zdjecie tesciowej w najpiekniejszej ramce jaka znajdziesz
lub cos z porcelany, np. fikusne filizanki, ktorych sama by sobie nie kupila, ale cieszylaby sie z nich lub dobry zestaw do zaparzania herbaty, np. firmy Bodum, wg.mnie to najlepsza firma w tej kategorii, za rozsadna cene. Do tego jakas fajna herbatka i np. brazowy cukier. napisz co o tym myslisz, pozdrawiam:)
Myślałam bardziej o czymś takim w co mogłabym włożyć troszkę własnej pracy, ale pomysł na zestaw do zaparzania herbaty podoba mi się, dzięki, pozdrawiam
zrob laurke ha ha ha! A tak powaznie to mozesz cos upiec,moze torta?? Tyle jest tu wspanialych przepisow na lekkie torciki.mniam mniam .mozesz go ladnie ozdobic i do tego jakas pyszna kawusie.Pozdrawiam
Kochani za 2 tygodnie koleżanka obchodzi 40 urodziny. Chciałabym sprawić jej jakiś nietypowy prezent ale brak mi pomysłów. Moja mama na 50 urodziny znajomego zapakowała mu pięknie 50 batoników które bardzo lubi. Może macie jakieś pomysły? pozdrawiam
nie podalas kwoty w jakiej mialaby miescic sie propozycja prezentu, wiec podaje to co mi przyszlo do glowy:
bilet na dobry musical
bon do wykorzystania w fajnej restauracji
bon do Douglasa lub Sephory
jako dodatek najpiekniejsze zdjecie tesciowej w najpiekniejszej ramce jaka znajdziesz
lub cos z porcelany, np. fikusne filizanki, ktorych sama by sobie nie kupila, ale cieszylaby sie z nich
lub dobry zestaw do zaparzania herbaty, np. firmy Bodum, wg.mnie to najlepsza firma w tej kategorii, za rozsadna cene. Do tego jakas fajna herbatka i np. brazowy cukier.
napisz co o tym myslisz,
pozdrawiam:)
Myślałam bardziej o czymś takim w co mogłabym włożyć troszkę własnej pracy, ale pomysł na zestaw do zaparzania herbaty podoba mi się, dzięki, pozdrawiam
zrob laurke ha ha ha! A tak powaznie to mozesz cos upiec,moze torta?? Tyle jest tu wspanialych przepisow na lekkie torciki.mniam mniam .mozesz go ladnie ozdobic i do tego jakas pyszna kawusie.Pozdrawiam