Witam! Sluchajcie mam pytanie czy mozna segregowac przepisy w "ulubionych".Nie wiem czy jest taka opcja . gdyby byla szybciej mozna by bylo znalezc szukany przepis ( np. gdy chce zrobic ciasto nie musialabym szukac w miesach).pozdrawiam.bobo
Mozna segregowac w ulubionych. Poprostu trzeba wejsc na ustawienia wlasne (to tam gdzie jest na czerwono -Moje-, naciskasz i pod koniec sa ustawienia. A tam - po prawej stronie nalezy zaznaczyc kwadracik - ulubione w grupach Pozdrawiam
oooo Fajnie ze podpowiedzialas bo teak to byl problem z szukaniem potraw ( tyle jest w tych ulubionych :)) a teraz prosze :).Dziekuje bardzo.PodrawiamBobo
Witam!
Sluchajcie mam pytanie czy mozna segregowac przepisy w "ulubionych".Nie wiem czy jest taka opcja . gdyby byla szybciej mozna by bylo znalezc szukany przepis ( np. gdy chce zrobic ciasto nie musialabym szukac w miesach).pozdrawiam.bobo
Mozna segregowac w ulubionych. Poprostu trzeba wejsc na ustawienia wlasne (to tam gdzie jest na czerwono -Moje-, naciskasz i pod koniec sa ustawienia. A tam - po prawej stronie nalezy zaznaczyc kwadracik - ulubione w grupach
Pozdrawiam
o ale fajnie mi się "psegregowało"
oooo Fajnie ze podpowiedzialas bo teak to byl problem z szukaniem potraw ( tyle jest w tych ulubionych :)) a teraz prosze :).Dziekuje bardzo.PodrawiamBobo