od mojego slubu minelo juz pare tygodni, ale dopiero teraz jestem w stanie cos do Was napisac. Tej najwazniejszej uroczystosci towarzyszylo wiele emocji, musialam najpierw do siebie dojsc i zejsc troche na ziemie:) Dlaczego nikt mi wczesniej nie powiedzial, ze tak fajnie jest byc mezatka?!!?
:))))))))))))))))))))
W tym miejscu chce podziekowac wszytskim za zyczenia, modlitwe i cyberwsparcie:)). Jestescie kochani!
Wrocilam, lecz niebawem znowu rozstanie, gdyz 10.10 lecimy na nasz miodowy "miesiac" do Maroco. Na dwa tygodnie. W galerii zamiescilam swoje zdjecie, mam treme, gdyz zobaczycie mnie 1 raz na stronach WZ. Prosze o lagodny wymiar kary, hihi. wielka buzia, Maddalena
Zycze ci szczescia i duzo ,duzo milosci,abys byla tak bardzo zakochana juz zawsze!!!Pozdrawiam serdecznie i udanego Honeymoon!!!!!!Bawcie sie dobrze!!!Wygladaszbardzo sympatycznie-milo jest wiedziec z kim sie rozmawia,przez inter.
Bawcie się dobrze, używajcie życia ile wlezie, spędźcie tam najpiekniejsze i niezapomniane chwile a potem wracajcie szczęśliwie. No i oczywiście czekamy na zdjęcia po powrocie. Ściskam na dobrą drogę.
Maddalenko, madalenko wszystkiego co najlepsze! milosci, i radosci 100 buziakow i... wroccie we trojke naturalnie jesli i tak macie w planie. Serdeczne pozdrowienia z Bayern!
od mojego slubu minelo juz pare tygodni, ale dopiero teraz jestem w stanie cos do Was napisac. Tej najwazniejszej uroczystosci towarzyszylo wiele emocji, musialam najpierw do siebie dojsc i zejsc troche na ziemie:)
Dlaczego nikt mi wczesniej nie powiedzial, ze tak fajnie jest byc mezatka?!!?
:))))))))))))))))))))
W tym miejscu chce podziekowac wszytskim za zyczenia, modlitwe i cyberwsparcie:)). Jestescie kochani!
Wrocilam, lecz niebawem znowu rozstanie, gdyz 10.10 lecimy na nasz miodowy "miesiac" do Maroco. Na dwa tygodnie.
W galerii zamiescilam swoje zdjecie, mam treme, gdyz zobaczycie mnie 1 raz na stronach WZ. Prosze o lagodny wymiar kary, hihi.
wielka buzia,
Maddalena
Raz jeszcze wielkie gratulacje i .............. 3maj się !!
Pozdrawiam - Elek
Zycze ci szczescia i duzo ,duzo milosci,abys byla tak bardzo zakochana juz zawsze!!!Pozdrawiam serdecznie i udanego Honeymoon!!!!!!Bawcie sie dobrze!!!Wygladaszbardzo sympatycznie-milo jest wiedziec z kim sie rozmawia,przez inter.
Udanego spędzenia miesiąca miodowego
Bawcie się dobrze, używajcie życia ile wlezie, spędźcie tam najpiekniejsze i niezapomniane chwile a potem wracajcie szczęśliwie. No i oczywiście czekamy na zdjęcia po powrocie. Ściskam na dobrą drogę.
Maddalenko, madalenko wszystkiego co najlepsze! milosci, i radosci 100 buziakow i... wroccie we trojke
naturalnie jesli i tak macie w planie
. Serdeczne pozdrowienia z Bayern!
W "czworo" by było bardziej politycznie i na fali
Bahus
PS. Dołączam się do życzeń.
no Bahusku pewno im wiecej nas "zarlokow" tym lepiej
haha Dorotko, z macierzynstwem jeszcze chce troche poczekac:)) jakies dwa latka. a co zycie pokaze, zobaczymy:))
Najlepsze zyczenia z okazji wstapienia na wspolna droge zycia. Samych zielonych swiatel dla Was!!
hurtowo krzycze WIELKIE dzieki:)))))))