W przyszla niedziele jade na tydzien do Szczecina!! wrazie czego siedzcie w domach, bo jakbym miala narozrabiac to zebyscie nie ucierpieli !!!hihihi pozdrawiam -Glumanda
Hej hej - super !!!! A czy czasami jadąc do Szczecina - Stargard też sięgniesz ?? Trza by się skrzyknąć na jakąś kawencję i pogaduchy - co o tym myślisz ?? Znajdziesz ździebko czasu ?? Pozdrawiam - Elek
Jade tam do naszego nowego narybku, Beaty.38 , ktora jeszcze nie miala okazji z nami pogadac... ale juz byloby trio! Przypuszczam ze, da sie cos wykombinowac! ;) Pozdrawiam Glumanda
Glumandziu - do tego trio zaciągnę miaukę - już by był tercet , a jeszcze kasiębe to byłby ????? - kwintet ??? - taka tego kolejność ??( w nazwie ) A może ktoś jeszcze by dołączył się !!
Glumando kochana , niestety zmiana planów, ja jako stwór futrzasty własnymi drogami chodzący skręcam pojutrze na wyspy. Pomysł nagły a realizacja szybka. Przykro mi, że sie nie spotkamy. Mam nadzieję, że z Anglii uda mi się napisać coś czasem na naszym żarełku. :)
A ja do 19 roku życia mieszkałam w Stargardzie!Jestem z krwi i kości Stargardczanką zamieszkałą w Poznaniu.Cóż tak sie czasem układa, pozdrawiam Stargardczaków i Szczeciniaków!
Kasiabe --- koniecznie , bo my z miauką już się nie możemy doczekać na Twój do nas przyjazd :) A później pomyślisz nad następnym wolnym - na spotkanie z Glumandą , bo jak nie to zlądujemy do Ciebie całą ferajną
Hehehe-zazdroszczę Wam-jesteście świetnymi ludźmi-tak dobrze mi się z Wami gadało w Międzyzdrojach;)))-nie wiem czy kiedyś mi się jeszcze uda z Wami spotkać...eeech
Sweetya --- dziękuję w imieniu eNki, jarkab, miauki no i swoim za miłe słowa !! Nam z Tobą również super się gadało i miło było Ciebie poznać . Ja myślę ,że jeszcze dane nam będzie się spotkać - wierzę w to !!
Hej hej - spotykamy się z Glumandą w Szczecinie w.... najbliższy czwartek o godzinie 14-tej na ul Matejki (przed głównym wejściem do ZUSu) Później mamy zamiar przenieść się do " caffe 22 " na górze Radisona . Chętnych na spotkanie --- zapraszamy :) Do miłego zobaczyska :)
W przyszla niedziele jade na tydzien do Szczecina!! wrazie czego siedzcie w domach, bo jakbym miala narozrabiac to zebyscie nie ucierpieli !!!
hihihi pozdrawiam -Glumanda
Hej hej - super !!!!

- co o tym myślisz ?? 
A czy czasami jadąc do Szczecina - Stargard też sięgniesz ??
Trza by się skrzyknąć na jakąś kawencję i pogaduchy
Znajdziesz ździebko czasu ??
Pozdrawiam - Elek
Jade tam do naszego nowego narybku, Beaty.38 , ktora jeszcze nie miala okazji z nami pogadac... ale juz byloby trio!
Glumanda
Przypuszczam ze, da sie cos wykombinowac! ;) Pozdrawiam
Glumandziu - do tego trio zaciągnę miaukę - już by był tercet , a jeszcze kasiębe to byłby ????? - kwintet ??? - taka tego kolejność ??( w nazwie )
A może ktoś jeszcze by dołączył się !!
...palec do budki.....
Miauuuuu ... ale fajnie :) musimy sie dokladniej umowic... ale bedzie fajniscie:))
Glumando kochana , niestety zmiana planów, ja jako stwór futrzasty własnymi drogami chodzący skręcam pojutrze na wyspy. Pomysł nagły a realizacja szybka. Przykro mi, że sie nie spotkamy. Mam nadzieję, że z Anglii uda mi się napisać coś czasem na naszym żarełku. :)
Nie ma sprawy. Milego wypoczynku!
kwartet... Elku, kwartet - nie denerwuj sie tak...
jasne ,że o kwartet chodziło - ech ......... to chyba już z wrażenia
A ja do 19 roku życia mieszkałam w Stargardzie!Jestem z krwi i kości Stargardczanką zamieszkałą w Poznaniu.Cóż tak sie czasem układa, pozdrawiam Stargardczaków i Szczeciniaków!
WoW --- pozdrówka wzajemniasto
Zachodniopomorzanie .................. NIE chować się

Gdzie jesteście ??????????????????
Spotkajmy się z Glumandą i Beatą38 !!
Sie obaczy! :D Teraz trzeba wykombinować jakoweś wolne na 12-go :D
Kasiabe --- koniecznie , bo my z miauką już się nie możemy doczekać na Twój do nas przyjazd :)
, bo jak nie to zlądujemy do Ciebie całą ferajną 
A później pomyślisz nad następnym wolnym - na spotkanie z Glumandą
Hehehe-zazdroszczę Wam-jesteście świetnymi ludźmi-tak dobrze mi się z Wami gadało w Międzyzdrojach;)))-nie wiem czy kiedyś mi się jeszcze uda z Wami spotkać...eeech
Sweetya --- dziękuję w imieniu eNki, jarkab, miauki no i swoim za miłe słowa !!
Nam z Tobą również super się gadało i miło było Ciebie poznać .
Ja myślę ,że jeszcze dane nam będzie się spotkać - wierzę w to !!
...........do przyjazdu Glumandy już bliziutko - może jeszcze się ktoś ze Szczecina ma ochotę z nami spotkać ????????????
Hej hej - spotykamy się z Glumandą w Szczecinie w....
najbliższy czwartek o godzinie 14-tej na ul Matejki (przed głównym wejściem do ZUSu)
Później mamy zamiar przenieść się do " caffe 22 " na górze Radisona .
Chętnych na spotkanie --- zapraszamy :)
Do miłego zobaczyska :)