Salmissaro-nie mieści Ci się-bo piszesz nie w tym polu. Nie piszemy w tabelce pt,,Temat''ale w dużym białym polu poniżej-nad klawiszem,,Wyślij'';na końcu klikamy właśnie ,,wyślij''.To wszystko;) Szyszuniu-a może któryś z moderatorów przeniósł Twój watek do innego działu....?
Utrudnia mi to życie bo niechce wyjść na hamke nie odpisując osobą które starają sięmi pomóc tak jak w przypadu mojego problemu z logowaniem.Chciałabym podziękować wszystkim a niemoge odnależć tematu
Wiesz co trudno odpowiedzieć. Owszem pilnuję porządku, ale zazwyczaj przenoszenie jest właśnie do porad kuchennych, a w drugą stronę bardzo rzadko. jeżeli nagminnie wpisywane jest do złych działów -zawsze informuję mailem osobę zainteresowaną. Najlepiej pytaj bezpośrednio po "zaginięciu" wątku mailem - wtedy będzie może można coś poradzić.
Od jakiegoś czasu wpisując nowy wątek w poradach kuchennych on znika i nigdzie go niemoge znaleść.Czy ktoś wie o co chodzi?
Jak napiszesz już temat i nowy wątek to na dole jest kratka z napisem ''wyślij'' i kliknij na nią
pozdrawiam
Salmissaro-nie mieści Ci się-bo piszesz nie w tym polu.
Nie piszemy w tabelce pt,,Temat''ale w dużym białym polu poniżej-nad klawiszem,,Wyślij'';na końcu klikamy właśnie ,,wyślij''.To wszystko;)
Szyszuniu-a może któryś z moderatorów przeniósł Twój watek do innego działu....?
no ale pisałam we właściwych działach.To nie pierwszy raz jak tak się dzieje.Ale dziękuje za pomoc
Utrudnia mi to życie bo niechce wyjść na hamke nie odpisując osobą które starają sięmi pomóc tak jak w przypadu mojego problemu z logowaniem.Chciałabym podziękować wszystkim a niemoge odnależć tematu
Wiesz co trudno odpowiedzieć. Owszem pilnuję porządku, ale zazwyczaj przenoszenie jest właśnie do porad kuchennych, a w drugą stronę bardzo rzadko. jeżeli nagminnie wpisywane jest do złych działów -zawsze informuję mailem osobę zainteresowaną. Najlepiej pytaj bezpośrednio po "zaginięciu" wątku mailem - wtedy będzie może można coś poradzić.