Kamo - dlaczego już nie piszesz?.I ja mam nadzięje,że nie wycofałaś sama swojej twórczośći.I choć sama nie zdążyłam napisać pozytywnych komentarzy,to uważam,że Twoje wiersze były piękne i napewno przez wiele osób doceniane. Kamo wracaj do nas i nadal pisz ,bo masz talent - Pozdrawiam Cię -ata
Kamo, Wiesz co Ci teraz mogę powiedzieć? Dzisiaj już poniedziałek!!! Jest takie drzewo i ma pyszne owoce, ale z niego "można zrobić" zwierzątko ..też pyszne...nie, nie gazela. Ja...
się podziały piekne wiersze kamy?????????????????????????? czy komus coś na ten temat wiadomo?, cała jej tworczośc literacka zniknęła, ojojoj :((
Fakt .....KKKKKKKKAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOO....DLACZEGO!!!!!!!!!!???????????
Janek
Kamo - dlaczego już nie piszesz?.I ja mam nadzięje,że nie wycofałaś sama swojej twórczośći.I choć sama nie zdążyłam napisać pozytywnych komentarzy,to uważam,że Twoje wiersze były piękne i napewno przez wiele osób doceniane.
Kamo wracaj do nas i nadal pisz ,bo masz talent - Pozdrawiam Cię -ata
Kamo, Wiesz co Ci teraz mogę powiedzieć? Dzisiaj już poniedziałek!!! Jest takie drzewo i ma pyszne owoce, ale z niego "można zrobić" zwierzątko ..też pyszne
...nie, nie gazela.
Ja...
jestem jestem
chwilowo mnie nie ma
poprostu ukryłam się.....
wrócę i będzie jak dawniej
wszystkich serdecznie pozdrwaiam ściskam i dziękuję
Nie jesteś "wiśnia" ale to drugie, ...Wiesz już co. Obiecałąś!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczekaj, ja też tak Ci obvietnicy dotrzymam.
Ja...
A ja czekam ...i nie tylko ja (chyba?).
Ja...
nio
obecałam i ...janku...
.. hmmm ... nie wiem na co , ale ........... i ja sobie poczekam z Tobą Janku ......... moge ???