Witam was i potrzebuje waszej pomocy, otöz mam fajny przepis a niewiem jak przetlumaczyc na polski -mett-. Metka to niejest a mielone tez nie, wiec jak mam to cos nazwac........ Dziekuje wam za odpowiedzi z göry.
Aisilinn jestes kochana dziekuje ci bardzo. Tak ta potrawka jest na cieplo niemam zamiaru nikogo truc no za co....sama mam z wz super przepisy co ja bym potym otruciu tych innych gotowala..... Dziewczyny jak to cos opisze jako tatar z wieprzowiny myslicie ze cala reszta bedzie wiedziec oco mi chodzi....
Z tad lub z z tamtad,mi nieprzeszkadza wazne ze pomoglas... Podam danie na strone w wz i to za twoja pomoca. jak wypruböjesz a smakowac bedzie no to czego jeszcz wiecej trzeba zadanie wykonane. dziekuje jeszcze raz. Pozdrowienia pa pa
Witam was i potrzebuje waszej pomocy, otöz mam fajny przepis a niewiem jak przetlumaczyc na polski -mett-. Metka to niejest a mielone tez nie, wiec jak mam to cos nazwac........
Dziekuje wam za odpowiedzi z göry.
Aisilinn jestes kochana dziekuje ci bardzo. Tak ta potrawka jest na cieplo niemam zamiaru nikogo truc no za co....sama mam z wz super przepisy co ja bym potym otruciu tych innych gotowala....
. Dziewczyny jak to cos opisze jako tatar z wieprzowiny myslicie ze cala reszta bedzie wiedziec oco mi chodzi....
Z tad lub z z tamtad,mi nieprzeszkadza wazne ze pomoglas...
Podam danie na strone w wz i to za twoja pomoca. jak wypruböjesz a smakowac bedzie no to czego jeszcz wiecej trzeba zadanie wykonane. dziekuje jeszcze raz. Pozdrowienia pa pa
mielona wieprzowina z dużą ilością tłustego (np karkówka), bez ścięgien i żył