Moja przygoda z WŻ zaczęła się od zagubionego przepisu na sok z aroni, pamięć jest zawodna kiedy robi się coś raz do roku , po żmudnych poszukiwaniach na stronach WŻ jakiegokolwiek przepisu wyszłam na zero musiałam jeszcze raz przewertować własne przepisy, kiedy go znalazłam postanowiłam umieścić swój przepis w WŻ i tak się to zaczęło.Znalazłam tu wiele przyjaznych i pomocnych osób. Pozdrawiam cieplutko
Moja przygoda z WŻ zaczęła się od zagubionego przepisu na sok z aroni, pamięć jest zawodna kiedy robi się coś raz do roku , po żmudnych poszukiwaniach na stronach WŻ jakiegokolwiek przepisu wyszłam na zero musiałam jeszcze raz przewertować własne przepisy, kiedy go znalazłam postanowiłam umieścić swój przepis w WŻ i tak się to zaczęło.Znalazłam tu wiele przyjaznych i pomocnych osób. Pozdrawiam cieplutko
Witam Ciebie smaczniasto wśród uzależnionych od tej stronki.
Baw się dobrze razem z nami i razem z nami dobrze gotuj !!
Pozdrawiam - Elek
witaj wśród uzależnionych żarłoków
witaj serdecznie i pozdrawiam goraco!!!!!
WITAJ
Witaj!!! A po przepis na sok z aronii napewno sięgnę, może już w przyszłym roku - zależy jakie będą zbiory!!!!
Pozdrawiam!!!
Witaj i proszę o przepisy
witaj i gotuj razem z nami
Dzięki za miłe słówka . Wszystkich gorąco pozdrawiam,nelcia przepisy znajdziesz na stronach WŻ.
Witaj...