Szukałam dobrego i sprawdzonego przepisu na racuchy i znalazłam go tutaj....od tej pory tak mi sie spodobało,że chciałabym zostac z Wami na dłużej,korzystać z waszych przepisów i doświadczeń kulinarnych a od czasu do czasu udostępnić Wam swoje sprawdzone i wypróbowane przepisy.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!
Witam Ciebie smaczniasto wśród uzależnionych Żarłoczków Zyczę z nami dobrej zabawy i smaczniastych potraw Pozdrawiam szczególnie ciepło -boś ma ziomalka - Elek
Elek,nie wiem dlaczego dziękowałam Cio jako mężczyznie,nie wiem dlaczego sobie ubzdurałam żeś płeć przeciwna.Sorki ziomalko.A co tam w Stargardzie słychać???
Witam . Wyczytałam że uwielbiasz czytać książki(to tak samo jak ja).Mogę Ci polecić wspaniałą księgarnię internetową z której ja korzystam.Znajdziesz tam tanie i piękne książkioraz miłą i profesjonalną obsługę.Jeśli zechcesz do niej zajrzeć to podaję Ci adres www.czytaj tanio.pl marywi
Witam cieplutko i dziękuje za słowa powitania.Rzeczywiście kocham czytać książki,ale nie korzystam z księgarni internetowych.Musze książke wziąć do ręki,poczuć jej zapach....tak to już jest z bibliofilami.Jak wejde do Empiku to nie ma mnie dla świata,poza tym od 8 lat należe do Swiata Książki i to mi wystarcza.W każdym razie dziękuje za pamięć.Pozdrawiam.Mońcia.
Witam Mońcia. chcę Ci powiedzieć,że ja też przez długie lata należałam do Świata książki, lecz odkąd znajoma poleciła mi księgarnię o której Ci wspomniałam kupuję tam,gdyż są książki dużo tańsze i jest więcej różnych ciekawych tytułów.Co Ci szkodzi możesz zajrzeć do www.czytajtanio.pl napewno nie pożałujesz.pozdrawiam ,mary
Szukałam dobrego i sprawdzonego przepisu na racuchy i znalazłam go tutaj....od tej pory tak mi sie spodobało,że chciałabym zostac z Wami na dłużej,korzystać z waszych przepisów i doświadczeń kulinarnych a od czasu do czasu udostępnić Wam swoje sprawdzone i wypróbowane przepisy.Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!
Witam Ciebie smaczniasto wśród uzależnionych Żarłoczków

Zyczę z nami dobrej zabawy i smaczniastych potraw
Pozdrawiam szczególnie ciepło -boś ma ziomalka - Elek
Witam Elek,dziękuje za powitanie i skoroś mi ziomal to trzym się ciepluśko,szczególnie teraz gdy zima idzie.Papatki!!!
Elek,nie wiem dlaczego dziękowałam Cio jako mężczyznie,nie wiem dlaczego sobie ubzdurałam żeś płeć przeciwna.Sorki ziomalko.A co tam w Stargardzie słychać???
witaj i gotuj razem z nami
Dziękuje za powitanie!!!Z ogromną przyjemnością będe z Wami gotować,jak na razie poznaje zasady tu panujące.Pozdrawiam!!!
WITAJ
Dziękuje za powitanko kochaniutka!!!
Witam .
Wyczytałam że uwielbiasz czytać książki(to tak samo jak ja).Mogę Ci polecić wspaniałą księgarnię internetową z której ja korzystam.Znajdziesz tam tanie i piękne książkioraz miłą i profesjonalną obsługę.Jeśli zechcesz do niej zajrzeć to podaję Ci adres
www.czytaj tanio.pl
marywi
Witam cieplutko i dziękuje za słowa powitania.Rzeczywiście kocham czytać książki,ale nie korzystam z księgarni internetowych.Musze książke wziąć do ręki,poczuć jej zapach....tak to już jest z bibliofilami.Jak wejde do Empiku to nie ma mnie dla świata,poza tym od 8 lat należe do Swiata Książki i to mi wystarcza.W każdym razie dziękuje za pamięć.Pozdrawiam.Mońcia.
Witam Mońcia. chcę Ci powiedzieć,że ja też przez długie lata należałam do Świata książki, lecz odkąd znajoma poleciła mi księgarnię o której Ci wspomniałam kupuję tam,gdyż są książki dużo tańsze i jest więcej różnych ciekawych tytułów.Co Ci szkodzi możesz zajrzeć do www.czytajtanio.pl napewno nie pożałujesz.pozdrawiam ,mary
przepraszam Cię Mońcia , pomyliłam się w napisaniu adresu internetowego tej księgarni.winno być www.czytajtanio.pl
Makusia dzięki za słowa powitania!!!Ten banan jest rozbrajający....pozdrawiam ze Szczecina!!!
Witaj!!!
Dziękuje za słowa powitanie,to bardzo miłe!!!
Witaj!!!!
Witaj!!!!!!!1
Dziękuje ślicznie za powitanie!!!Bardzo mi miło!!!A jak się wstawia takie piękne obrazki????Pozdrawiam!
I Ty witaj!!!Bardzo mi miło!!!
witam i pozdrawiam
.
Elianna dziękuje za powitanie i pozdrowienia!!!Ja także pozdrawiam!!!Trzym się cieplutko!!
Witaj...
Janku!Juz dawno nie dostałam od nikogo tak pięknego bukietu.Dziękuje!!!