Czy może posiadacie jakieś obrazki przedstawiające fajne,wesołe owoce? Mam zrobić dekorację. Mój pomysł to śmieszne owoce ... z minkami .... i każdy będzie mówił ...może wierszykiem króciutkim jaką witaminkę posiada.... Może macie w swoich zbiorach jakieś takie fajne owoce....a może wierszyki...będę wdzięczna bardzo...
to może podaj mi maila albo napisz do mnie(mój jest w użytkownikach udostęniony) to Ci prześlę parę wzorów, ale jako obrazki jpg. No chyba że masz corela to wtedy będziesz mogła je modyfikować:)
i to będize wygląało w ten sposób, tylko zrobięCi je z minkami róznymi i może ewentualnie bez rączek ci nóżek bo będzie szybciej a Tobie na czasie widzę zależy
EXTRA!!! może być z kończynami .... to rymowanka jeszcze ....banan i potas....hm...? ....może....Zjedz banana,dawka potasu z samego rana... może coś śmieszniejszego wymyślicie? A do truskawki co pasuje.... żelazo?
Truskawka to chyba bomba witaminy C? A co do banana to może być: Gdy banany pałaszujesz, zdrowy potas uzyskujesz i szybko czujesz się syty, bo to owoc znakomity :) Pozdrawiam!
O właśnie... super,ale za długie... Ale początek wykożystam.... właśnie o takie coś mi chodziło.... Gdy banany pałaszujesz...zdrowy potas uzyskujesz! A co do truskawki...Zjedz truskawkę wyśmienitą... w żelazo obfitą! ..... witaminę C może do innego owoca? Wróbelku jakie owoce masz jeszcze?
a jakie nyś chciała?? Ja tam widzę mam brzoskwinkę bodajrze, arbuza Ci zribię, czereśnie czy tam wiśnie. Winogronka mogęzrobić. I jeszce parętam do przerobienia mam.
Sorki że dopiero teraz, ale dopiero przeczytałam maila od Ciebie. Nie wiem czemu nie da się ich otworzyć, takżę wkleje je tutaj. mam nadzieje że zdążysz cośjeszce zroć.
Czy może posiadacie jakieś obrazki przedstawiające fajne,wesołe owoce? Mam zrobić dekorację. Mój pomysł to śmieszne owoce ... z minkami .... i każdy będzie mówił ...może wierszykiem króciutkim jaką witaminkę posiada....
Może macie w swoich zbiorach jakieś takie fajne owoce....a może wierszyki...będę wdzięczna bardzo...
Może coś wykorzystasz z tego: http://www.gifland.friko.pl lub http://www.gify.org.pl
Pzdr
KaBa
to może podaj mi maila albo napisz do mnie(mój jest w użytkownikach udostęniony) to Ci prześlę parę wzorów, ale jako obrazki jpg. No chyba że masz corela to wtedy będziesz mogła je modyfikować:)
Pozdrawiam
Ania
Super:))))) dzięki dziewczyny:))))
Muszę to zrobić jutro najpóźniej...... wiem....wiem..... mogłam nie odkładać na ostatnią chwilę......ale kto tak nie robi?
i to będize wygląało w ten sposób, tylko zrobięCi je z minkami róznymi i może ewentualnie bez rączek ci nóżek bo będzie szybciej a Tobie na czasie widzę zależy
EXTRA!!! może być z kończynami
.... to rymowanka jeszcze ....banan i potas....hm...? ....może....Zjedz banana,dawka potasu z samego rana...
może coś śmieszniejszego wymyślicie?
A do truskawki co pasuje.... żelazo?
Truskawka to chyba bomba witaminy C? A co do banana to może być: Gdy banany pałaszujesz, zdrowy potas uzyskujesz i szybko czujesz się syty, bo to owoc znakomity :) Pozdrawiam!
O właśnie
... super,ale za długie... Ale początek wykożystam.... właśnie o takie coś mi chodziło.... Gdy banany pałaszujesz...zdrowy potas uzyskujesz!
A co do truskawki...Zjedz truskawkę wyśmienitą... w żelazo obfitą! ..... witaminę C może do innego owoca? Wróbelku jakie owoce masz jeszcze?
Pozdrawiam:)
Fajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jakie nyś chciała?? Ja tam widzę mam brzoskwinkę bodajrze, arbuza Ci zribię, czereśnie czy tam wiśnie. Winogronka mogęzrobić. I jeszce parętam do przerobienia mam.
no i jabłko będize i śliwka też :)
Możesz wykorzystać:)))) Witaminę C możesz połączyć z kiwi: Każdy się dziwi, ile witaminy C ma kiwi, hihi
gruszka, jabłko, wiśnia(czy czereśnia), arbuz już wysłane:)
No i po problemie
..... z Wami to można naprawdę wszystko zrobić...
jeszcze Ci wysłałam agrest, brzoskwinke, gruszkę i winogron. Mam nadziejęże tyle wystarczy. Cieszę się, że mogłam pomóc.
Sorki że dopiero teraz, ale dopiero przeczytałam maila od Ciebie. Nie wiem czemu nie da się ich otworzyć, takżę wkleje je tutaj. mam nadzieje że zdążysz cośjeszce zroć.

.......... ale SUPER uśmiechy owocowe :)

Dodam i ja cosik :
Ale fajne
dzięki:)