mam prośbę potrzebuje do przepisu sos sojowy, ale niestety nie mam i nie mam możliwosci pójścia do sklepu:((( moze ktoś wie jak go zastapić ? bardzo prosze o podpowiedź .pozdrawiam Madzia
Sos sojowy można zastąpić magi w proporcji 1 łyżka magi + 1,5 łyżki wody.
dziekuje Ci bardzo Tekla i pozdrawiam
Makusia !Życzę miłego dnia i smacznego gotowania.Tekla
Ja znam inny sposob: Maggi pol na pol z wodka. Daje (jak dla mnie) smak najbardziej podobny do sosu sojowego.
no własnie dałam magi i było za mało ostre, ale juz zjedlismy a rada przyda się nastepnym razem :) dziekuję i pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to zwykły sos sojowy nie jest ostry ... przynajmniej te, które używałam
Też tak robię...ale staram się unikać tego sposobu ...:) pokusa czyni złodzieja... Bahus
Hej Bahusie czyzbys tak bardzo lubil...MAGGI??
Bahus juz z tego zasłynął
mam prośbę potrzebuje do przepisu sos sojowy, ale niestety nie mam i nie mam możliwosci pójścia do sklepu:((( moze ktoś wie jak go zastapić ? bardzo prosze o podpowiedź .pozdrawiam Madzia
Sos sojowy można zastąpić magi w proporcji 1 łyżka magi + 1,5 łyżki wody.
dziekuje Ci bardzo Tekla i pozdrawiam
Makusia !Życzę miłego dnia i smacznego gotowania.Tekla
Ja znam inny sposob: Maggi pol na pol z wodka. Daje (jak dla mnie) smak najbardziej podobny do sosu sojowego.
no własnie dałam magi i było za mało ostre, ale juz zjedlismy a rada przyda się nastepnym razem :) dziekuję i pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo to zwykły sos sojowy nie jest ostry ... przynajmniej te, które używałam
Też tak robię...ale staram się unikać tego sposobu ...:) pokusa czyni złodzieja...
Bahus
Hej Bahusie czyzbys tak bardzo lubil...
MAGGI??
Bahus juz z tego zasłynął