dzięki ekkore wiesz, ale powarczeć sobie powarczałam tutaj i ulżyło mi!!!!!! pamiętasz jak założyłaś podobny wątek na WŻ, wpadało się i wrrrrrrrrr!!!!!!! to pomaga kochani zapraszam do odsteresowania się tutaj ....
Wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrr Kamuś - powarczałam i ja z Tobą :) Wiem też , że takie warczenie lub wspólne mruczenie ( na innym forum ) baardzo pomaga :) Wiem też ,że baaaaaaardzo pomaga świadomoścć , że jest ktoś - chociaz wirtualny znajomy , ale jakżże bliski - kto jest w danym momencie myslami z Tobą !!!!!
Tak wiec raz jeszcze wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrrr warczę z Tobą :) A teraz uśmiecham się do Ciebie !! .......... Widzisz ......... Głowa do góry :)
jesteście kochani wirtualnie czy tak jesteście super,dzięki pomogło mi ale co tam ....na zaś.... jak tucha wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr uśmiecham się do wszystkich życzliwych spoko
mnie wczoraj..'taka jedna '... przy krojeniu chleba i przycięła mi nieco palucha ... więc pogotowie... w efekcie L-4.. jak tu takiej nie...a może poprostu oddam darmo , albo od razu do kosza ... pozdrawiam ... warczę razem z Tobą ...........psia kość!
WWWWWWWWWWWWRRRRRRrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssszzzzzzzzzzzccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ....forum się obuuuuuuuuuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiłloooooooooooooooo.... I zrobiła to cichutka, leniwa (?) ..."rzeczka"!!!!! Brawo...!!! To ja spadam... Janek
Tak bym i ja chciała Wam poprawić humorki, ale i ja dzisiaj warczę i to podwójnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Chyba powarczę do rana. Może jutro mi przejdzie.
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na wesoło wrrrrrrrrrrrrrrrrrr oj już lepiej witam kochanych żarłoczków powarczemy sobie co?????????/ a tak na serio proponuję dzisiaj hasełko dnia
daj daj daj mi nogę!!!!! ja bez nogi żyć nie mogę!!!!!! hej proszę o usmiech kama trochę szemrząca cicha rzeczka
na spotkania w letnią noc....lala..lalal..lalala przyjdzie na to czas przyjdzie czas...ech!!!!1 za daleko mieszkasz miły za daleko mieszkasz........ póki co pozdrawiam serdecznie
kochani opuszczam na kilka dni tę stronkę z powodu .... wyborów...kurcze mamy tyle pracy...do zobaczenia po 26 listopada pozdrawiam wszystkich miłych sympatycznych zarłowiczów acha.... proszę o hasła dnia!!!! Janku... proszę o pilotwanie tego wątku, Elek wspomagaj, inko21 podtrzymuj mariniku .. i innych proszę ... proszę
Oj Ziuta....!!!!!!
zdenerwowała mnie i juz ale nie dałam się ..nie okazałam tego
wrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
powarczę sobie tutaj
pozdrawiam
Kama - głowa do góry - wszystko mija, nawet...jak mi kilka dni temu powiedziano...
dzięki ekkore
wiesz, ale powarczeć sobie powarczałam tutaj i ulżyło mi!!!!!!
pamiętasz jak założyłaś podobny wątek na WŻ, wpadało się i wrrrrrrrrr!!!!!!! to pomaga
kochani zapraszam do odsteresowania się tutaj ....
wiem, pamiętam. i wiem ile znaczą słowa głowa do góry - niby się wie samemu, ale przy wsparciu innych...
"...usmiechnij się, jutro będzie lepiej, już od pierwszych godzin dnia , na słowo uwierz mi,....noo uśmiechnij sie , tak jak ja do Ciebie..."
......
Ja...
Wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kamuś - powarczałam i ja z Tobą :)
Wiem też , że takie warczenie lub wspólne mruczenie ( na innym forum ) baardzo pomaga :)
Wiem też ,że baaaaaaardzo pomaga świadomoścć , że jest ktoś
- chociaz wirtualny znajomy , ale jakżże bliski -
kto jest w danym momencie myslami z Tobą !!!!!
Tak wiec raz jeszcze wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrr wrrrrrrrrr warczę z Tobą :)
A teraz uśmiecham się do Ciebie !! .......... Widzisz ......... Głowa do góry :)
Cieplutko pozdrawiam - Elek
jesteście kochani wirtualnie czy tak jesteście super,dzięki pomogło mi
ale co tam ....na zaś.... jak tucha wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uśmiecham się do wszystkich życzliwych
spoko
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............................
...........................
tajgerku ............... z Tobą też powarczeć ???????????
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koniecznie...............wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..... Wrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrr
ale sliczne cudo elek dzięki
rozbroiłas mnie mimo, że przed chwilą pisałam że mnie to trzyma no to wrrrrrrrrrrrrrrr
co to znaczy : jeszcze trzyma ? ......... hmmm ........
jesteś boska dzięki i siup!!!!!!
No - uratowałaś kamusku honor WZ. Warkotanie warkotaniem, ale na zgryzoty lepiej SIUPNĄĆ
:))))))
przecież Mariuszku nie zapominam...siup ...!!! zapraszam na nalewczkę cytrynową
tajger masz we mnie wspólniczkę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trzyma mnie jeszcze
........ no to ja Wam popoprawiam minki ........
oj...trzyma się trzyma i puścić nie chce....
dla Ciebie tajgerku też
mnie wczoraj..'taka jedna '... przy krojeniu chleba i przycięła mi nieco palucha ... więc pogotowie... w efekcie L-4..
jak tu takiej nie...a może poprostu oddam darmo , albo od razu do kosza ... pozdrawiam ...
warczę razem z Tobą ...........psia kość!
alga - kochana " psia kość" żeby ulżyć warczę wrrrrrrr mimo,że Elek mi poprawiła humorek, ale jak solidarność to solidarność wrrrwrrrrrrrr pomogło?
ja mi jeszcze czasem przyjdzie pogryść tę kość ...choćby z bólu ...a złość jak złość szybciej mija
... Alga ...... i dla Ciebie też coś mam :
Kamuś - i mnie od razu lepiej .........
i dla Ciebie :
i tu też Wrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrr ,
ale jakoś tak bardziej przyjaźnie to warczenie wyglada .......
.......... biedactwo ....... współczuję i bólu nie zazdroszczę
Wielkie dzięki ale mam za to ' kukiełkę' ze wskazującego , więc wyobraż sobie ...pozdrawiam
psia kość...jak palec...kikutek
pozdrawiam kama
No masz....ale się towarzystwo rozwarczało . Jeszcze trochę a zaczną gryźć...oj trzeba "dać nogę"
Bahus
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
WWWWWWWWWWWWRRRRRRrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssszzzzzzzzzzzccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ....forum się obuuuuuuuuuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiłloooooooooooooooo....
I zrobiła to cichutka, leniwa (?) ..."rzeczka"!!!!! Brawo...!!!
To ja spadam...
Janek
Jasne....tak najlepiej..... wziąść się ..wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tak bym i ja chciała Wam poprawić humorki, ale i ja dzisiaj warczę i to podwójnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Chyba powarczę do rana. Może jutro mi przejdzie.
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na wesoło wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oj już lepiej witam kochanych żarłoczków powarczemy sobie co?????????/
a tak na serio
proponuję dzisiaj hasełko dnia
daj daj daj mi nogę!!!!! ja bez nogi żyć nie mogę!!!!!!
hej proszę o usmiech
kama trochę szemrząca cicha rzeczka
Wrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrr Wrrrrrrrrrrrrrrrrr
............... daj , daj , daj ........... nie odmawiaj ......... daj ...............
Elek słoneczko , a poproszę o zawiezienie całusków i buziaczków na spotkanie dla WŻ- owców w Szczecinie uf...jaka szkoda, tak daleko tak daleko...
"... przyjdzie na to czas, przyjdzie czas, przyjdzie czas ..."
J
na spotkania w letnią noc....lala..lalal..lalala
przyjdzie na to czas przyjdzie czas...ech!!!!1
za daleko mieszkasz miły za daleko mieszkasz........
póki co pozdrawiam serdecznie
.....A mnie jest szkoda lata i letnich złotych wspomnień,
Niech mówią: głupi, o mnie, a mnie jest żal.
Za oknem szaro, smutno, a jeszcze przed miesiącem
Pogoda, zieleń, słońce, naprawdę żal. ...........
Adijos pomidory, adijos ulubione
Przez długie dwa miesiace wasz zapach będe czuł.
ABA
Zakochani ...zakochani..lalala
hasło dnia na jesień
witam miłych Zarłoczków
...Serduszko puka w rytmie cha cha...........
"...dla nas ta noc pod gwiazdami, dla nas ta dal, ..."
miłość Ci wszystko wybaczy!!!!
kochani opuszczam na kilka dni tę stronkę z powodu .... wyborów...kurcze mamy tyle pracy...do zobaczenia po 26 listopada
pozdrawiam wszystkich miłych sympatycznych zarłowiczów
acha.... proszę o hasła dnia!!!! Janku... proszę o pilotwanie tego wątku, Elek wspomagaj, inko21 podtrzymuj mariniku .. i innych proszę ... proszę
...już nic nie obiecuję! .....