Muszę podzielić się z Wami tą radosną nowiną - od trzech dni mamy w domu nowego członka rodziny - suczkę Suzi. Jest śliczna, ma 4 miesiące i jest połączeniem kilku raz, ale pyszczek ma jak lisiczka.Mam nadzieję,że będzie zdrowa i grzeczna. Nie wytrzymałam długo bez pieska (tylko miesiąc), ale dom bez tego stworzenia był strasznie pusty. Teraz ta mała psotnica wniosła do domu radość.Trzymajcie kciuki, żebym w niedługim czasie nie musiała remontować mieszkania.
A to gratuluję i życzę powodzenia, to jest nowy członek Twojej rodzinki , no i obowiązek . Ja mam 13 letnią sunię , zapewniam 'dziewczynki' są kochane. Może na początek podpórka http://www.cztery-lapy.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=102 życzę powodzenia! pozdrawiam milutko ...
Bahus co znaczy ?...'.no może nie wszystkie..'..z całą pewnościa wszystkie ...a co do tych w cudzysłowie.... pogadałam o tym z moją dziewczynką .. zaśmiała sie
Niestety jestem w pracy i na razie nici z tego, ale jak tylko coś będę miała to postaram się pokazać moją psinkę. Dziękuję za wszystkie miłe słowa - na Żarłowiczków zawsze można liczyć!!!
Jaka piękna, bardzo kocham psy...Ale się uśmiałam,przyglądam się zdjęciom pieska i co widzę - siusiaczka, a pisałas , że to suczka.No to sobie powiększam i dalej widzę to samo...w końcu doznałam olśnienia, przecież to ogonek się tak zawinął! . Pozdrawiam dorota40
Śliczna suczka, cieszę się razem z Tobą, wiem ile radości i miłości daje pies (a zwłaszcza suka). Ja też mam suczkę, ma prawie 3 lata. Serdecznie pozdrawiam was obie.
Pięknisia z tej Twojej suni ,naprawdę takie małe lisiątko, a przy tym te urokliwe ślepka..chciałoby się wyściskac zwierzaczka .. Niech CI rośnie zdrowa i przynosi wiele radości...pozdrawiam i ściskam Was obie
NIe ........ no....... ta Twoja psinka jest przeurocza .... ma faktycznie cudowny pyszczek !! Proszę poszmyraj ją za uszkami ode mnie !! Pozdrawiam - Elek
Kropciu - nie dopisałem się do Twojego wątku o stracie pieska, bo niemal w tym samym czasie odchodziła od nas kierując się w stronę "Tęczowego Mostu" nasza ukochana Kreska (może niektorzy pamiejają Ją z naszej Galerii). Kreska odeszła - zostawiając smutek, ale i pamięć o 17 latach wspólnego rodzinnego życia z nami - pięknych chwil. Zostanie na zawsze w naszych sercach. Mieliśmy mnóstwo obaw - czy nowy czworonożny członek naszej rodziny nie byłby swoistą ZDRADĄ Kreski. Jednak - podobnie jak u Ciebie - JEST ALGA - nowy radosny Promyczek. Reszta - w Galerii
Nasza Kropcia odeszła od nas po zaledwie siedmiu latach, ale niestety wstrętne choróbsko okazało się silniejsze.Ale w naszych sercach zostanie już na zawsze. Postaramy się teraz dać Suzi tyle samo miłości i czułości co Kropci. marinik Twój jamniczek tez jest piękny.Niech się chowa zdrowo!
Muszę podzielić się z Wami tą radosną nowiną - od trzech dni mamy w domu nowego członka rodziny - suczkę Suzi. Jest śliczna, ma 4 miesiące i jest połączeniem kilku raz
, ale pyszczek ma jak lisiczka.Mam nadzieję,że będzie zdrowa i grzeczna. Nie wytrzymałam długo bez pieska (tylko miesiąc), ale dom bez tego stworzenia był strasznie pusty. Teraz ta mała psotnica wniosła do domu radość.Trzymajcie kciuki, żebym w niedługim czasie nie musiała remontować mieszkania
.
Trzymam kciuki,żeby psiunia nie narozrabiała
A to gratuluję i życzę powodzenia, to jest nowy członek Twojej rodzinki , no i obowiązek .
Ja mam 13 letnią sunię , zapewniam 'dziewczynki' są kochane. Może na początek podpórka http://www.cztery-lapy.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=102
życzę powodzenia! pozdrawiam milutko ...
Co do dziewczynek (ale bez cudzysłowia) zgadzam się. SĄ KOCHANE (no może nie wszystkie)
Bahus
Bahus co znaczy ?...'.no może nie wszystkie..'..z całą pewnościa wszystkie
...a co do tych w cudzysłowie....
pogadałam o tym z moją dziewczynką .. zaśmiała sie
Domagam się zdjęć ! ! !
Niestety jestem w pracy i na razie nici z tego, ale jak tylko coś będę miała to postaram się pokazać moją psinkę. Dziękuję za wszystkie miłe słowa - na Żarłowiczków zawsze można liczyć!!!
Jest przecudowna!!!!
Dziękuję.Dla mnie jest najcudowniejsza!
Jaka piękna, bardzo kocham psy...Ale się uśmiałam,przyglądam się zdjęciom pieska i co widzę - siusiaczka, a pisałas , że to suczka.No to sobie powiększam i dalej widzę to samo...w końcu doznałam olśnienia, przecież to ogonek się tak zawinął!
. Pozdrawiam dorota40
Ja też i dlatego po strarcie mojej ukochanej Kropci wzięliśmy następną psinkę,która w tych warunkach co żyła nie przetrwałaby zimy.
Śliczna suczka, cieszę się razem z Tobą, wiem ile radości i miłości daje pies (a zwłaszcza suka). Ja też mam suczkę, ma prawie 3 lata. Serdecznie pozdrawiam was obie.
O jej! Jaka ona śliczna. Toż to istna lisiczka. Cieszę się razem z nią, że "wpadła" w takie dobre ręce. :-).
Kostka - dziękuje za pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie i Twojej psinki
Pięknisia z tej Twojej suni ,naprawdę takie małe lisiątko, a przy tym te urokliwe ślepka..chciałoby się wyściskac zwierzaczka ..
Niech CI rośnie zdrowa i przynosi wiele radości...pozdrawiam i ściskam Was obie
A i ja tak samo myślałam jak Ty Dorotko - też się uśmiałam !!
NIe ........ no....... ta Twoja psinka jest przeurocza .... ma faktycznie cudowny pyszczek !!
Proszę poszmyraj ją za uszkami ode mnie !!
Pozdrawiam - Elek
Kropciu - nie dopisałem się do Twojego wątku o stracie pieska, bo niemal w tym samym czasie odchodziła od nas kierując się w stronę "Tęczowego Mostu" nasza ukochana Kreska (może niektorzy pamiejają Ją z naszej Galerii).
Kreska odeszła - zostawiając smutek, ale i pamięć o 17 latach wspólnego rodzinnego życia z nami - pięknych chwil. Zostanie na zawsze w naszych sercach.
Mieliśmy mnóstwo obaw - czy nowy czworonożny członek naszej rodziny nie byłby swoistą ZDRADĄ Kreski. Jednak - podobnie jak u Ciebie - JEST ALGA - nowy radosny Promyczek.
Reszta - w Galerii
Nasza Kropcia odeszła od nas po zaledwie siedmiu latach, ale niestety wstrętne choróbsko okazało się silniejsze.Ale w naszych sercach zostanie już na zawsze. Postaramy się teraz dać Suzi tyle samo miłości i czułości co Kropci. marinik Twój jamniczek tez jest piękny.Niech się chowa zdrowo!
marinik poprawiam się - Twoja śliczna jamniczka!
Kropusiu gratuluję z całego serca
kama
Dziękuje Kama