Użytkownik ekkore napisał w wiadomości: > Teoretycznie można - wtedy jednak zostanie puste okno. Mogę napisać że zdjęcia > są niżej w dopisku doroty40 - zgadzasz się? ekkore-zgadzam sie na to i dziękuję za kurs wstawiania zdjęć na WŻ.Przepraszam za zamieszanie,w moim wieku nauka tak szybko nie idzie.
Użytkownik krzysztofina napisał w wiadomości: > Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:> Teoretycznie można - wtedy jednak > zostanie puste okno. Mogę napisać że zdjęcia> są niżej w dopisku doroty40 > - zgadzasz się?ekkore-zgadzam sie na to i dziękuję za kurs wstawiania zdjęć > na WŻ.Przepraszam za zamieszanie,w moim wieku nauka tak szybko nie idzie. mam jeszcze jedną prośbę-wstawiłam linki do moich przepisów i do tortów ,ale ich też nikt nie widzi tylko ja,pewnie także coś sknociłam!?
Krzysztofino, a może napisałabyś jak zrobic takie piękne torty?Jaki krem i blaty?A te zdjęcia wykorzystaj sobie w przepisach juz bez odnośników.Pozdrawiam dorota40
zdjęcia tortów znajdują się poniżej, w poście doroty40 http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=91650&post=91650&PHPSESSID=81d8699f57843cad4526527a1c7c71a6
ekkore
oj, chętnie bym pooglądała, ale widzę tylko szereg znaczków:-(
Ja też nic nie widzę
znowu mi sie nie udało,chyba sama sobie nie poradzę.
Te torty są w moich przepisach-zapraszam
Ale w Twoich przepisach nie ma tortów. Chyba,że źle widzę?
Pomogę Ci :
Piękne są! Pozdrawiam dorota40
Torty są śliczne. Tekla
Dziękuję bardzo za pomoc-a nie mozna usunąć tego z początku wątku?
Teoretycznie można - wtedy jednak zostanie puste okno. Mogę napisać że zdjęcia są niżej w dopisku doroty40 - zgadzasz się?
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
> Teoretycznie można - wtedy jednak zostanie puste okno. Mogę napisać że zdjęcia
> są niżej w dopisku doroty40 - zgadzasz się?
ekkore-zgadzam sie na to i dziękuję za kurs wstawiania zdjęć na WŻ.Przepraszam za zamieszanie,w moim wieku nauka tak szybko nie idzie.
Użytkownik krzysztofina napisał w wiadomości:
> Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:> Teoretycznie można - wtedy jednak
> zostanie puste okno. Mogę napisać że zdjęcia> są niżej w dopisku doroty40
> - zgadzasz się?ekkore-zgadzam sie na to i dziękuję za kurs wstawiania zdjęć
> na WŻ.Przepraszam za zamieszanie,w moim wieku nauka tak szybko nie idzie.
mam jeszcze jedną prośbę-wstawiłam linki do moich przepisów i do tortów ,ale ich też nikt nie widzi tylko ja,pewnie także coś sknociłam!?
a udostępniłaś przepisy? jak edytujesz to po lewej stronie jest okienko udostępniony - sprawdź. Udostępnionych masz 8 przepisów
Torty są przepiękne, można tylko pogratulować.
Gratulacje! Bardzo ładne i pewnie pyszne....
Prześlicznie udekorowane torty, a w smaku pewnie też rewelacyjne:)
Gratuluję zdolności !! Torty wyglądają cudownie !! Pewnie też i super smakują !!
Pozdrawiam - Elek
Krzysztofino, a może napisałabyś jak zrobic takie piękne torty?Jaki krem i blaty?A te zdjęcia wykorzystaj sobie w przepisach juz bez odnośników.Pozdrawiam dorota40