Kochani!Jestescie sssuuuuppppeeerrr!Dzieki Wam i Waszym przepisom zareklamowalam wsrod moich szwedzkich przyjaciol,nasza wspaniala polska kuchnie!Starsze panie w pracyniesmialo pytaja sie o przepis.A prosze mi wierzyc,one raczej sceptycznie podchodza do innych smakow,potraw czy wypiekow.Przesylam moc buziakowBeata
Witaj!!! Ja wprawdzie tutaj od niedawna, ale całkowicie uzależniona i Twoim starszym paniom wcale się nie dziwię!!!! Takie pyszności jakie tutaj można znaleźć, to tylko palce lizać Mam nadzieję, że podeślesz nam coś zza morza - chętnie spróbujemy!!!!
Kochani!Jestescie sssuuuuppppeeerrr!Dzieki Wam i Waszym przepisom zareklamowalam wsrod moich szwedzkich przyjaciol,nasza wspaniala polska kuchnie!Starsze panie w pracy
niesmialo pytaja sie o przepis.A prosze mi wierzyc,one raczej sceptycznie podchodza do innych smakow,potraw czy wypiekow.Przesylam moc buziakow
Beata
Witaj!!! Ja wprawdzie tutaj od niedawna, ale całkowicie uzależniona i Twoim starszym paniom wcale się nie dziwię!!!! Takie pyszności jakie tutaj można znaleźć, to tylko palce lizać
Mam nadzieję, że podeślesz nam coś zza morza - chętnie spróbujemy!!!!
Witaj Bea;)))
no to swietnie! Fajnie ze jestes z nami! Podrzoc czasem cos szwedzkiego!
Będąc za morzem sław dobre imię polskiej kuchni i polskich kucharek/rzy ...domowych i niech Cio sie wala drzwiami i oknami po przepisy.
..
Ja...
Witaj wśród uzależnionych .
Pozdrawiam smaczniutko - Elek
Witam serdecznie i pozdrawiam cieplutko
.