Mariniku, po prostu identyczny jak mój piesek!! czy to jest jamnikz kundelkiem czy rasowo jamnik?? Mój Tolek ma tylko nieco krótszy pyszczek i krótsze uszka ale po prostu, identyczny szok, szczególnie na drugim i piątym zdjęciu..
Alga jest psem rasowym. Takiego mam po raz pierwszy w życiu (ma metrykę i powinna być zarejestrowana w Związku Kynologicznym, ale jakoś trudno mi wyobrazić siebie biegajacego z Algą na wybiegu wystawy psów) . To jamnik szorstkowłosy tzw. króliczy, czyli jeszcze mniejszy niż miniaturowy. Póki co, jej szorstkowłosości prawie nie widać.
PIękny "jajnik". Na Takiego pieska mojej koleżanki wołaliśmy "Rura" i on nas rozpoznawał i reagował . Nie wiem dlaczego bo przecież inaczej się wabił. Całuśnie (zwłaszcza do ostatniej fotki ) Ewa
Zaprzyjaźniona rodzina ma jamniczkę, która jak jak mnie zobaczy to zawsze ...sika i piszczy , a jak sie z nią nie przywitam to robi jazgot na całą parafię i ładuje mi się na kolana. Wlacielom nie robi takich "czułości". I licho wie czemu. Myślałem nmajpierw , ze dlatego iż czuje mojego psa ale nie. Ja...
Nieprawda, pudle są takie. Jamniki są zdecydowane i albo polubią kogoś od razu albo wcale, a pudle są fałszywe. A te "charakterki" jamników to nic innego jak wyrażanie " własnego zdania".
Teraz tylko parę fotek - więcej o Aldze napiszę później.
słodziutka ta Alga, pozdrawiam :)))
Jakie prześliczne maleństwo...jamnisie ,to niezle rozrabiary ...ale mają swój charakterek...pozdrawiam
jestem zachwycona...chce miec takie słodkie cudeńko
ALGA ! górą
Przecudna!!!
Nic dodać, nic ująć - fantastyczna psina! Gratuluję nowego przyjaciela.
Mariniku, po prostu identyczny jak mój piesek!! czy to jest jamnikz kundelkiem czy rasowo jamnik?? Mój Tolek ma tylko nieco krótszy pyszczek i krótsze uszka ale po prostu, identyczny szok, szczególnie na drugim i piątym zdjęciu..
Alga jest psem rasowym. Takiego mam po raz pierwszy w życiu (ma metrykę i powinna być zarejestrowana w Związku Kynologicznym, ale jakoś trudno mi wyobrazić siebie biegajacego z Algą na wybiegu wystawy psów) . To jamnik szorstkowłosy tzw. króliczy, czyli jeszcze mniejszy niż miniaturowy. Póki co, jej szorstkowłosości prawie nie widać.
To Szanowni Rodzice:
Bella z Kamykowej Gawry
Rumpel z Przystani Wodniackiej
no tak, tu już tą szorstkowłosowatość (?) widać :P
O rany ale kochane psinki
jeju, ale słodziutka psinka:)
JAKI CUDNY!!!!!!!wygląda jak brat bliźniak mojego.jak myślicie,moze je rozłączono przy urodzeniu?
katya, to już mamy trojaczki :D tylko że mój to już "stary piernik", 6 lat w sierpniu skończył
PIękny "jajnik". Na Takiego pieska mojej koleżanki wołaliśmy "Rura" i on nas rozpoznawał i reagował . Nie wiem dlaczego bo przecież inaczej się wabił. Całuśnie (zwłaszcza do ostatniej fotki ) Ewa
Jaki śliczny psinka! Pozdrawiam.
Zaprzyjaźniona rodzina ma jamniczkę, która jak jak mnie zobaczy to zawsze ...sika i piszczy , a jak sie z nią nie przywitam to robi jazgot na całą parafię i ładuje mi się na kolana. Wlacielom nie robi takich "czułości". I licho wie czemu. Myślałem nmajpierw , ze dlatego iż czuje mojego psa ale nie.
Ja...
Jeeeeejjjjjj! jaka śliczna i kochana psinka, ja chcę takiego pieskaaaaaa!
Cudowna psinka - pozdrawiam . Elek
Śliczny,milusi piesek- gratuluję przyjaciela
Jest po prostu boska. Uwielbiam jamniki, mój jest długowłosy. Ale charakterki mają, oj mają!!
Piękna psinka!!! Powodzenia w wychowaniu, bo to charakterniki potrafią być!!! Pozdrowienia
Nieprawda, pudle są takie. Jamniki są zdecydowane i albo polubią kogoś od razu albo wcale, a pudle są fałszywe.
A te "charakterki" jamników to nic innego jak wyrażanie " własnego zdania".
No to mój ma WŁASNE zdanie na każdy temat !!