Spotkanie z Elkiem bylo super!! bardzo milo bylo nam Cie poznac!! czekamy na zdjecia, nasze beda najwczesniej w niedziele wieczorem .. Pozdrowienia i usciskaj od nas wszystkich, ktorzy i nas dali pozdrowic!!! Nie zapomnij jutro odebrac Miauki!! miau miau...
Mnie również bardzo miło było Was wszystkich poznać !! Pozdrowienia dla miauki , zabki i kasibe już przekazałam - a Wam teraz od Nich śle podziękowania!! Po miaukę jade jutro i nawet jesteśmy już umówione z zabki na spotkanie w Poznaniu :) Zdjęcia ja chyba wstawię dopiero jutro wieczorem jak wrócę z Poznania a najpóźniej w sobotę . Raz jeszcze Wam dziękuję za wspaniale spędzony z Wami dzień i .............. ach ..... za wszystko :))).
Spotkanie z Elkiem bylo super!! bardzo milo bylo nam Cie poznac!! czekamy na zdjecia, nasze beda najwczesniej w niedziele wieczorem ..
Pozdrowienia i usciskaj od nas wszystkich, ktorzy i nas dali pozdrowic!!! Nie zapomnij jutro odebrac Miauki!! miau miau...
WooooooooooW --- dzięki za tak miłe słowa !!
Mnie również bardzo miło było Was wszystkich poznać !!
Pozdrowienia dla miauki , zabki i kasibe już przekazałam - a Wam teraz od Nich śle podziękowania!!
Po miaukę jade jutro i nawet jesteśmy już umówione z zabki na spotkanie w Poznaniu :)
Zdjęcia ja chyba wstawię dopiero jutro wieczorem jak wrócę z Poznania a najpóźniej w sobotę .
Raz jeszcze Wam dziękuję za wspaniale spędzony z Wami dzień i .............. ach ..... za wszystko :))).
Melduję ,że miauka odebrana z lotniska przeze mnie i zabki- tak , tak - naszego zabola :) i..... już jest u siebie w domku !!