W dniu Twych imienin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochajacy ludzie.
Bardzo serdecznie i najpiekniej jak umiem dziękuję za przemiłe zyczenia i za pamięć. Tak bym chciala Was wszystkich poznać i ugościć, a poniewaz to raczej niemozliwe to bardzo sie cieszę, że mogę się spotykać z tak sympatycznymi i zyczliwymi ludżmi, tutaj na tej wspaniałej internetowej stronie. Również i Wam życzę aby spelniało sie to co jest w Waszych planach, dobrego zdrowia i poprostu Szczęść Wam Boze! Irena
Irenko wszystkiego najlepszego
Irenko, bądż zawsze szczęśliwa i wyrozumiała, aby nigdy nie opuszczał Cię dobry nastrój.
Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia!!
Z okazji imienin życzę Ci dużo zdrówka,uśmiechu na twarzy, i wszystkiego co tylko zapragniesz.
.
.
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
irenko duzo dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego
Droga Irenko! ale gapa ze mnie.....
1 0 0 L A T !
Alicja
Wszystkiego najlepszego, zdrowia i samych dobrych, pogodnych dni, dużo uśmiechu i szczęścia
Wszystkiego naj,naj,najlepszego,dużo zdrowia !
W dniu Twych imienin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzień był tym najwspanialszym dniem w życiu i zawsze otaczali Cię kochajacy ludzie.
100 lat!!! Wszystkiego najlepszego!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!
Wszystkiego najlepszego !
wszystkiego naj naj
Irenko! 3 x zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń , uśmiechu i wielu wielu pomysłów kulinarnych życzy Ewka.
Wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń a szczegolnie tych najskrytszych.
Serdeczne życzenia
Wszystkiego najlepszego!
Iruś!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji IMIENIN!!!!!!!!!!!!
...Samych cudownych chwil, w szcześciu i zdrówku z okazji Twoich imienin.

z pozdrowieniami alga
wszystkiego co najlepsze
Wszystkiego najlepszego
Irenko, pomyślności, radości i samych słonecznych dni w życiu
Irenko przyjmij najserdeczniejsze życzenia
Spełnienia marzeń
Wszystkego naj naj Irenko!
Wszystkiego najlepszego...
Irenko!

Wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia,radości, wielu przyjaciół i wspaniałych pomysłów kulinarnych
Zyczy - ata
Marzeń, o które warto walczyć!
Radości, którymi warto się dzielić!
Przyjaciół z którymi warto być!
Nadziei, bez której nie da się żyć!
Życzy Jadzia.
Bardzo serdecznie i najpiekniej jak umiem dziękuję za przemiłe zyczenia i za pamięć. Tak bym chciala Was wszystkich poznać i ugościć, a poniewaz to raczej niemozliwe to bardzo sie cieszę, że mogę się spotykać z tak sympatycznymi i zyczliwymi ludżmi, tutaj na tej wspaniałej internetowej stronie.
Również i Wam życzę aby spelniało sie to co jest w Waszych planach, dobrego zdrowia i poprostu Szczęść Wam Boze! Irena
I jeszcze ja - ździebko spóźnione życzonka spieszę złożyć :
Duuuuuuuuuużo zdrówka , szczęścia i pomyślności życzy Elek .
Sto lat -spełnienia marzeń i kolejnych tak pysznych pomysłów jak do tej pory-życzy Aga