Kochana Sobi_11 wspolczuje Ci meza, naprawde. Ze sie o gustach nie dyskutuje wiadomo - jednemu smakuje to drugiemu tamto i kazdy ma prawo do wlasnego zdania i krytycznej oceny danej potrawy. Szkoda tylko, ze Twoj pierwszy komentarz tak dosadnie zeby nie powiedziec wulgarnie napisalas. Nie chodzi mi tu o negacje Twojej krytyki tylko o sposob w jaki sie wyrazilas. Po prostu szkoda... No ale coz nasze wypowiedzi swiadcza o nas samych. Mimo to witam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze sie u nas dobrze zadomowisz a moze i jakis przepis wklepiesz. Tu jest tyle przepisow ze zapewne i Ty cos dla siebie znajdziesz.
Dziewczyny, moze to zabrzmi dziwnie, ale poplakalam sie ze smiechu gdy przeczytalam komentarz Sobi-11 Ale chyba mam teraz dziwny okres.
A tak na serio to komentarz jak komentarz, przezyla traume dziewczyna przez to kotlety to co sie dziwic... moglby ktos tylko wulgaryzmem sie zajac. Wykropkowac czy cuś.
Kochana Sobi_11 wspolczuje Ci meza, naprawde. Ze sie o gustach nie dyskutuje wiadomo - jednemu smakuje to drugiemu tamto i kazdy ma prawo do wlasnego zdania i krytycznej oceny danej potrawy. Szkoda tylko, ze Twoj pierwszy komentarz tak dosadnie zeby nie powiedziec wulgarnie napisalas. Nie chodzi mi tu o negacje Twojej krytyki tylko o sposob w jaki sie wyrazilas. Po prostu szkoda... No ale coz nasze wypowiedzi swiadcza o nas samych. Mimo to witam Cie serdecznie i mam nadzieje, ze sie u nas dobrze zadomowisz a moze i jakis przepis wklepiesz. Tu jest tyle przepisow ze zapewne i Ty cos dla siebie znajdziesz.
Widać, że dziewczyna ma problemy. Może można jej w jakis sposób pomóc?
jesli Sobi_11 zwroci sie w jakis sposob o pomoc to bardzo chetnie...na nasze wsparcie mozna przecierz liczyc.
Oczywiście, wiele razy pokazywaliśmy, że żyje się nam tutaj jak w rodzinie
Dziewczyny, moze to zabrzmi dziwnie, ale poplakalam sie ze smiechu gdy przeczytalam komentarz Sobi-11
Ale chyba mam teraz dziwny okres.
A tak na serio to komentarz jak komentarz, przezyla traume dziewczyna przez to kotlety to co sie dziwic...
moglby ktos tylko wulgaryzmem sie zajac. Wykropkowac czy cuś.
hahaha myślałam, że coś ze mna nie tak bo też sie uśmiałam.