No właśnie z tym pytaniem zwracam się do wszystki ludzi dobrej woli. Potrzebuję mianowicie zutylizować ser bundz, nie pierwszej już świeżości. Czy ktoś zna patent na ten placek bądź się go domyśla. Pozdrawiam Hiacynta.
http://www.cooker.net/cooker/cooker.nsf/wstaricetta?open&ParentUNID=3C7FDD9504F7884386256DA600711956
to tylko znalazlam, moze ktos znajdzie czas i przetlumaczy.
Właśnie wytestowałam- i było niezłe ale nie do końca ten smak co w restauracji. Dzięki za podpowiedź. Za to zapiekana z bakłażanów z tej samej strony- poezja. Pozdrówka.
No właśnie z tym pytaniem zwracam się do wszystki ludzi dobrej woli. Potrzebuję mianowicie zutylizować ser bundz, nie pierwszej już świeżości. Czy ktoś zna patent na ten placek bądź się go domyśla. Pozdrawiam Hiacynta.
http://www.cooker.net/cooker/cooker.nsf/wstaricetta?open&ParentUNID=3C7FDD9504F7884386256DA600711956 to tylko znalazlam, moze ktos znajdzie czas i przetlumaczy.
Mysle, ze to cie powinno zadowolic:
http://majkowscy.msk-system.pl/kuchnia/swiata/jarosz.html#j3
Właśnie wytestowałam- i było niezłe ale nie do końca ten smak co w restauracji. Dzięki za podpowiedź. Za to zapiekana z bakłażanów z tej samej strony- poezja. Pozdrówka.