W Szczecinie , października dwudziestego, Doszło do spotkania bardzo miłego !! Spotkałyśmy sie we trzy-WuŻetki przy ZUS-ie Później zwiedzałyśmy Szczecin- biegusiem. Wały Chrobrego i Zamek Książąt Pomorskich zwiedzałyśmy I jak widać - panów sympatycznych do towarzystwa miałyśmy!! Później nam kiszki "marsza głodomorów" zagrały No i na smaczne jedzonko żesmy i panów zabrały. W końcu u Beaty Rodziców wylądowaliśmy Torcik jedliśmy i malinową nalewkę piliśmy!!
Spotkanie naprawdę super - będzie co wspominać A kto nie był - naprawdę ma czego żałować !!
Glumandziu, Beatko , Jaśku i Edziu - bardzo Wam dziękuję za tak bardzo sy,mpatyczne spotkanie !!!!
widac,ze super spotkanie sie udalo!!!tylko pozazdroscic.A moze ktos jest z okolic woj.opolskiego?? Bede tam na poczatku grudnia.Milo byloby sie spotkac.Pozdrawiam serdecznie>Zobaczylam wasze buzki nareszcie!!!!Zdjecia super!!!
To prawda widać, że spotkanko udane ale naszła mnie smutna refleksja co do zdjęcia nr 1. Otóz budynki Zusu są tak okazałe, że na ich tle robi się zdjęcia. Ech..
Kasiu - to nie z racji okazałości budynku ... akurat tam było zrobione zdjęcie . Tam było umówione nasze miejsce spotkania i tak jakoś się pstryknęło to zdjęcie zaraz po przywitaniu !
Oj bardzo , ale to baaaardzo sympatyczne i miłe są takie spotkania . Moze trafię kiedyś na spotkanie i z Twoim udziałem, bo chętnie bym i Ciebie osobiście poznała . Może kiedyś ................ Również pozdrawiam - Elek
Elku! zdjecia wyszly Ci wspaniale! a tu pare z mojej kolekcji! Ta piekna roza! to od Elka! :) Elku... cos , jakos wydaje mi sie ze, spotkanie bylo 19-go pazdziernika!! :) Ech, dlaczego ten czas tak szybko leci??
Glumandziu - faktycznie pomyliła mi się data . W czwartek było nasze spotkanie , a w czwartek był 19 października . ....... a czas ..... naprawdę zbyt szybko leci ... !! A i Twoje ujęcia są też exstra !!
Faktycznie -ździebko daleko ! ..... Szkoda ..... oj szkoda !! A może zorganizujesz spotkanie z Zarłoczkami w Kielcach i przedstawisz nam jego przebieg ? Pozdrawiam - Elek
W Szczecinie , października dwudziestego,
Doszło do spotkania bardzo miłego !!
Spotkałyśmy sie we trzy-WuŻetki przy ZUS-ie
Później zwiedzałyśmy Szczecin- biegusiem.
Wały Chrobrego i Zamek Książąt Pomorskich zwiedzałyśmy
I jak widać - panów sympatycznych do towarzystwa miałyśmy!!
Później nam kiszki "marsza głodomorów" zagrały
No i na smaczne jedzonko żesmy i panów zabrały.
W końcu u Beaty Rodziców wylądowaliśmy
Torcik jedliśmy i malinową nalewkę piliśmy!!
Spotkanie naprawdę super - będzie co wspominać
A kto nie był - naprawdę ma czego żałować !!
Glumandziu, Beatko , Jaśku i Edziu - bardzo Wam dziękuję za tak bardzo sy,mpatyczne spotkanie !!!!
Fajnie :) Elek jest juz weteran spotkaniowo wużetowy :)
Gratuluje wam kochani!
Hej Dorotka! hmm... mamy do siebie o wiele blizej niz do Szczecina... no to kiedy to nasze spotkanie??? zdazymy w tym roku?? pozdrawiam!!
widac,ze super spotkanie sie udalo!!!tylko pozazdroscic.A moze ktos jest z okolic woj.opolskiego?? Bede tam na poczatku grudnia.Milo byloby sie spotkac.Pozdrawiam serdecznie>Zobaczylam wasze buzki nareszcie!!!!Zdjecia super!!!
Fotki świetne,widać po nich,że spotkanie było miłe.
To prawda widać, że spotkanko udane ale naszła mnie smutna refleksja co do zdjęcia nr 1. Otóz budynki Zusu są tak okazałe, że na ich tle robi się zdjęcia. Ech..
Kasiu - to nie z racji okazałości budynku ... akurat tam było zrobione zdjęcie .
Tam było umówione nasze miejsce spotkania i tak jakoś się pstryknęło to zdjęcie zaraz po przywitaniu !
Super!!! Bardzo się cieszę,że udało Wam się spotkać.Prawda jakie to miłe uczucie? Pozdrawiam dorota40
Oj bardzo , ale to baaaardzo sympatyczne i miłe są takie spotkania .
Moze trafię kiedyś na spotkanie i z Twoim udziałem, bo chętnie bym i Ciebie osobiście poznała .
Może kiedyś ................
Również pozdrawiam - Elek
A ja się wciąż zastanawiam czy zdążyłaś pozdrowić ode mnie..... tylko mi nie mów ,że zapomniałaś...... Ale fajnie ....a która to Glumanda?.....
Glumanda? ....która ? --- a to dobra: zgaduj zgadula ........
....czy pozdrowiłam ? ---nie pamiętam czy zdążyłam ....
Wg. mnie na zdjęciu nr 5 Glumanda jest se swoim mężem
Bingo !!
Elku! zdjecia wyszly Ci wspaniale! a tu pare z mojej kolekcji!
Ta piekna roza! to od Elka! :)
Elku... cos , jakos wydaje mi sie ze, spotkanie bylo 19-go pazdziernika!! :)
Ech, dlaczego ten czas tak szybko leci??
Glumandziu - faktycznie pomyliła mi się data .
W czwartek było nasze spotkanie , a w czwartek był 19 października .
....... a czas ..... naprawdę zbyt szybko leci ... !!
A i Twoje ujęcia są też exstra !!
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę Tego spotkania - bardzo żałuję że Kielce nie są bliżej Szczecin. Pozdrawiam serdecznie ewu
Faktycznie -ździebko daleko ! ..... Szkoda ..... oj szkoda !!
A może zorganizujesz spotkanie z Zarłoczkami w Kielcach i przedstawisz nam jego przebieg ?
Pozdrawiam - Elek