Kochane Żarłacze chciałam żebyście się podzielili swoimi pierwszymi odkryciami kulinarnymi które zamieniły się potem w pierwszą kulinarną miłość. Ja kiedyś na wykopaliskach odkryłam smak tymianku - przyprawy mi wcześniej nie znanej .Moja przyjaciółka wymyśliła prostą potrawę biały ser polany odrobiną oliwy i posypany tymiankiem. Od tego czasu trwa nieprzerwanie ta miłostka tymiankowa. To było pierwsze moje "dorosłe" odkrycie. To skłoniło mnie do dalszych eksperymentów kuchennych. Pamiętam oczywiście nowe smaki które odkrywałam jako dziecko ale to było coś innego. Jeśli macie takie wspominki to czekam z niecierpliwością na nie.Pozdrawiam ewu
Ja taka milosc przejawiam do salatki greckiej ktora moglabym jesc na okraglo... Ten ser feta polany oliwa z przyprawami.. cos pieknego. poza tym kawusia zalana wrzacym mlekiem...hmmmmmmmmmmm
Kochane Żarłacze chciałam żebyście się podzielili swoimi pierwszymi odkryciami kulinarnymi które zamieniły się potem w pierwszą kulinarną miłość. Ja kiedyś na wykopaliskach odkryłam smak tymianku - przyprawy mi wcześniej nie znanej .Moja przyjaciółka wymyśliła prostą potrawę biały ser polany odrobiną oliwy i posypany tymiankiem. Od tego czasu trwa nieprzerwanie ta miłostka tymiankowa. To było pierwsze moje "dorosłe" odkrycie. To skłoniło mnie do dalszych eksperymentów kuchennych. Pamiętam oczywiście nowe smaki które odkrywałam jako dziecko ale to było coś innego. Jeśli macie takie wspominki to czekam z niecierpliwością na nie.Pozdrawiam ewu
Ja taka milosc przejawiam do salatki greckiej ktora moglabym jesc na okraglo... Ten ser feta polany oliwa z przyprawami.. cos pieknego.
poza tym kawusia zalana wrzacym mlekiem...hmmmmmmmmmmm