Witam,wszystkich kucharzy i grzybiarzy ! Mam na imię Katarzyna i mieszkam w Piekarach Śląskich. Lubię gotować ,choć ostatnio interesują mnie potrawy, które się szybko gotują (jednogarnkowe) Jestem zapalonym grzybiarzem i mam sporo przepisów,którymi podzielę się z Państwem. Kilka razy znalazłam ciekawe przepisy, które wypróbowałam i chciałabym się podzielić moimi. Pozdrawiam wszystkich Katarzyna
Witam serdecznie :) Ja też jestem tu nowa i całkiem od niedawna. Wypróbowałam do tej pory co prawda dopiero jeden przepis, ale uzbierałam pokaźną kolejkę do wykonania :). Pozdrawiam Ciebie i wszystkich "Żarłaczy" P.S. Baaardzo mi się tu podoba i zdążyłam się już uzależnić.
Witaj!!! Ja też tutaj od niedawna, ale wpadłam już po uszy!! Również ze Śląska, a jak widzę całkiem nas tu sporo Gotuj razem z nami ale podziel się również Swoją wiedzą tajemną!!! Pozdrawiam
Witam,wszystkich kucharzy i grzybiarzy !
Mam na imię Katarzyna i mieszkam w Piekarach Śląskich.
Lubię gotować ,choć ostatnio interesują mnie potrawy, które się szybko gotują (jednogarnkowe)
Jestem zapalonym grzybiarzem i mam sporo przepisów,którymi podzielę się z Państwem.
Kilka razy znalazłam ciekawe przepisy, które wypróbowałam i chciałabym się podzielić moimi.
Pozdrawiam wszystkich
Katarzyna
Witam Cię cieplutko, i zachencam do kucharzenia razem z nami.Poznasz tu dużo fajnych żarłoczków.
dziękuję za powitanie
Witam cieplutko !
Witam z Radzionkowa :)
WITAM,
MAMY BLISKO DO SIEBIE
Witam z Bytomia.. :-))
Ja rowniez Cie witam i zapraszam do wspolnego gotowania
dzięki za powitanie
Witam Cię smacznie !!

I ja uwielbiam grzybobrania a o mnie mówią najbliżsi : "szalona grzybiara"
Pozdrawiam serdeczniasto -Elek
dziękuję,
szalona grzybiara o mnie tez mówią.Jak zbliza sie sobota to moje dzieci juz wiedza co będe robić.
Kiedyś zbierałam grzyby prawie mrozone
Witam Witam:)
witam
witaj pavotek:)) jak miło ze jesteś i czekam z niecierpliwoscia na twoje przepisy na grzybki ..mniam
Załatwione, postaram się jak najszybciej
witamy serdecznie !!! Madziorek i Kubus .a to on sam cie wita jfsaaaaaaaaaaaaaaaazjfgfffsaaaaaaawwwwwwww`
witam
fajny jest !
Witam z Bytomia!(nie wiem czy moje wczesniejsze powitanie KOMPUTER wyslal-byl jakis problem) ....
Emerytka wita Emerytkę !
Blisko ,coraz bliżej mamy do siebie
i tez mam na imie kasia ale rocznik 65
Witam imienniczkę !
witaj witaj witaj
dzięki
Witaj Kasiu w naszej Wielkiej Kuchni i gotuj smacznie
- ata
postaram się
witaj serdecznie
witam
Witaj Katarzyno...
kwiaty sa piękne ,dziękuję !
Witaj z Rudy Śląskiej
dzięki za powitanie i kawkę
Mam nadzieję,że znajdziesz coś ciekawego.pozdrawiam
WITAM CIE Z TYCHOW
Ooooo, bliziutko !!!
Witaj
Witam serdecznie :)
Ja też jestem tu nowa i całkiem od niedawna.
Wypróbowałam do tej pory co prawda dopiero jeden przepis,
ale uzbierałam pokaźną kolejkę do wykonania :).
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich "Żarłaczy"
P.S. Baaardzo mi się tu podoba i zdążyłam się już uzależnić.
Nowicjusz wita nowicjusza !
Witaj!!! Ja też tutaj od niedawna, ale wpadłam już po uszy!! Również ze Śląska, a jak widzę całkiem nas tu sporo
Gotuj razem z nami ale podziel się również Swoją wiedzą tajemną!!!
Pozdrawiam
ślązaczka dziękuje za powitanie !
Witam serdecznie ja też uwielbiam zbierać grzybki ,mieszkam w lesie .
witam !
Tak z ciekawości - ten las to gdzie ? Ja znam część Borów Tucholskich i trochę na śląsku
Bory dolnośląskie a Chocianów znajduje się pomiędzy Legnicą,Lubinem,Polkowicami i Przemkowem mieszkam tam gdzie Eryk z programu "bar"
Witam!!!
Witaj Kasiu, na pewno będzie Ci z nami dobrze, wesoło i smacznie, pozdrawiam