Witajcie. Kiedys Wam pisalam ze wybieram sie na korekcje odstajacych uszu. Dzis jestem po zabiegu i o dziwo moge siedziec przy komputerze .Troszeczke boli ale da sie wytrzymac.Za to jestem bardzo szczęsliwa az musialam Wam o tym napisac.Wkoncu upne wlosy hi hi.
Ale musze przyznac sie ze mialam chwile zwątpienia. No ale jak sobie przypomnialam moje wstrętne wielkie uszyska to niepewnosc minęla i jestem szczesliwa bo spelnilo sie moje marzenie!
Marcia, to wspaniale, że masz już zabieg za sobą. Skoro jest w Tobie tyle radości i optymizmu to z pewnościa szybko wszystko się zagoi. Być może jutro będziesz mocniej odczuwała ból po zabiegu, ale skoro masz to już za sobą, to tylko to się liczy. Wracaj szybko do formy i pisz do nas.
Życzę dużo zdrówka i zazdroszczę Ci, też chciałbym taką delikatną operacyjkę mieć......na wiosnę idę na operację, niestety na otwartym sercu. Jestem duży facet a boję się strasznie jednak mam nadzieję że wszystko będzie OK!. Pozdrawiam!
Iglosik to jest bardzo powazna operacja ale napewno wszystko sie uda i pamiętaj ze wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki .Powodzenia z calego serca Ci zyczę
... no to będziemy trzymać kciuki za Dużego Faceta i ...... o Dużym Facecie będziemy na wiosnę myśleć !! Daj znać bliżej wiosny - konkretnie kiedy ta operacja będzie . Ja również życzę Tobie bardzo pozytywnego myślenia!!!!! życzę również aby wszystko przebiegało pomyślnie > Pozdrawiam - Elek
Marciu to swietnie, ciesze sie bardzo ze masz to juz za soba! Buziaki i szybkiego powrotu do zdrowia! Trzymaj sie cieplutko. A ta ikonka moze Cie "fryzurowo" zainspiruje
Witajcie. Kiedys Wam pisalam ze wybieram sie na korekcje odstajacych uszu. Dzis jestem po zabiegu i o dziwo moge siedziec przy komputerze .Troszeczke boli ale da sie wytrzymac.Za to jestem bardzo szczęsliwa az musialam Wam o tym napisac.Wkoncu upne wlosy hi hi.
Cieszę się razem z Tobą i gratuluję odwagi
Ale musze przyznac sie ze mialam chwile zwątpienia. No ale jak sobie przypomnialam moje wstrętne wielkie uszyska to niepewnosc minęla i jestem szczesliwa bo spelnilo sie moje marzenie!
Marcia, to wspaniale, że masz już zabieg za sobą. Skoro jest w Tobie tyle radości i optymizmu to z pewnościa szybko wszystko się zagoi. Być może jutro będziesz mocniej odczuwała ból po zabiegu, ale skoro masz to już za sobą, to tylko to się liczy. Wracaj szybko do formy i pisz do nas.
Witaj Marcia, cieszę się,że masz to już za sobą ,teraz nich się szybko goi- Pozdrawiam
Ja również gratuluję Ci odwagi. Fajnie, że masz to za sobą i że jesteś szcze\ęśliwa.
Szybkiego powrotu do zdrowka zycze:-)
Witaj Marciu,wspaniale,że juz jesteś po wszystkim.Pozdrawiam.
Szybkiego powrotu do zdrówka i zadowolenia z nowych, ślicznych uszek życzy Emi :)
Gratulacje !!! Wracaj do zdrowia i czesz się w kucyki hihihi. Pozdrawiam . Agapis
Zuch dziewczyna! A teraz szybko wracaj do zdrówka i ciesz się i czesz się jak tylko chcesz, z kucykiem włącznie. Pozdrawiam!
Najwazniejsze,ze jestes zadowolona z efektow! Zycze duzo zdrowka !!!
Dziękuje Wam serdecznie i mam nadzieje ze wszystko dobrze sie zagoi.
Życzę dużo zdrówka i zazdroszczę Ci, też chciałbym taką delikatną operacyjkę mieć......na wiosnę idę na operację, niestety na otwartym sercu. Jestem duży facet a boję się strasznie jednak mam nadzieję że wszystko będzie OK!. Pozdrawiam!
Iglosik, jasne, że będzie wszystko dobrze. Myśl pozytywnie a Twój organizm odwzięczy Ci się siłą. Pozdrawiam.
Kochany, mysl pozytywnie wtedy Twoj organizm lepiej wszystko zniesie. Trzymam Ci kciuki! Bedziemy z Toba myslami. Zobaczysz bedzie dobrze!
Iglosik to jest bardzo powazna operacja ale napewno wszystko sie uda i pamiętaj ze wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki .Powodzenia z calego serca Ci zyczę
... no to będziemy trzymać kciuki za Dużego Faceta i ...... o Dużym Facecie będziemy na wiosnę myśleć !!
Daj znać bliżej wiosny - konkretnie kiedy ta operacja będzie .
Ja również życzę Tobie bardzo pozytywnego myślenia!!!!! życzę również aby wszystko przebiegało pomyślnie >
Pozdrawiam - Elek
Też będę trzymała kciuki za Ciebie ! Uśmiech i, wszystko będzie dobrze !
Marciu to swietnie, ciesze sie bardzo ze masz to juz za soba! Buziaki i szybkiego powrotu do zdrowia! Trzymaj sie cieplutko. A ta ikonka
moze Cie "fryzurowo" zainspiruje
Życzę radości jak najwiekszej z tej korekty , no i zdrówka :)
I ja gratuluję i cieszę się z Tobą !
jako posiadaczka odstających uszu - gratuluję! szybkiego gojenia się ran i mało bólu!