Haaaaaaaaaaalooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Wywoluje Cieeeeeeeeeeee!!!! Zapraszam na kawke bo ja wlasnie pije.Na dworze jakos pochmurno i juz chlodno brr brrr .Chetni na kawe - zapraszam
Moge was pocieszyc.. W Irlandii codziennie pada i jest brzydko!!!!!!!!!!!! Czasem depresyja puka w szybe ale coz poczac trzeba sie przyzwyczaic!!! Dolaczam sie do porannej kawki:)
Przyłączam się do picia kawki. U nas na Dolnym Śląsku jest dzisiaj piękna pogoda, świeci słońce. Termometr w słońcu pokazuje 21 st.C. Zapraszam do nas.
@kasiu.terlecka: Zalecam pozbycie ze swojego dysku komponentu FunWebProducts. To jest fałszywy i szpiegowski produkt (poczytaj wątek >> TU). Obrazy, swoje emoty itd. wstawiaj na forum za pomocą biblioteki obrazów. Instrukcja w Problemach technicznych.
Janku nie rób nam tego i odzywaj sie do nas plisss:))) i piję z wami kawke a problem pomysłu rozwiązał by chat... ale narazie musimy sobie radzić sami , pozdrawiam Madzia
Dołączam się do Was z dziką przyjemnością i piję kawkę z wami bo w milym towarzystwie to kawa zawsze lepiej smakuje niż w samotności ty bardziej że w wawie wciąż pada i pada i końca nie widać A tak poważniej to przyłączam się do Madzi że brak nam wszystkim naszego czatu ktory byl po prostu super i w każdej chwili można bylo poklikać i pomóc sobie na wzajem lub choćby poplotkować.Może ktoś z was wie jak długo jeszcze będziemy bez czatu? to już tyle trwa
Wcale nie jest tak pusto hi hi.Ale to prawda w ciagu dnia ciezko kogokolwiek na nim zastac.Wieczorami owszem.Jesli macie chwilke to wchodzcie na czat w ciagu dnia!!
Nie pokazuje mi się szare tło tylko białe i w lewym górnym rogu mam kwadracik i żadne klikanie ani lewą ani prawą stroną myszki nic nie daje :((((((((((((((((((((((
Dzięki Ci piękne !! Nie znam jezyka - więc i tak sama tego nie zaistaluje :( Poczekam jak córka będzie u mnie ,to Ją - hi hi hi - zagonię do zainstalowania tej Javy. Kiedyś mi faktycznie podawała ten link zosia-k , a ja o tym całkowicie zapomniałam .ŁOt skerozunia :) Raz jeszcze dzięki :)
A u mnie dzis cieplutko prawie 20°C o tej godzinie jeszcze i swiecii wogole jakos tak przyjemnie dzisiaj.Za to wczoraj deszcz i straszny wiatr ze stolikiem na balkonie ruszalo.Pozdrawiam wszystkim
Kuna, nikt już nie ma żadnego "pomysła". Już nie zabiorę głosu jeśli nie zostanę wywołany. Obiecuję.
J...
Haaaaaaaaaaalooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! Wywoluje Cieeeeeeeeeeee!!!! Zapraszam na kawke bo ja wlasnie pije.Na dworze jakos pochmurno i juz chlodno brr brrr .Chetni na kawe - zapraszam
nio.....brzydko na dworze się zrobiło , to ja też chętna na kawkę i moją szarlotke:) ktorą wczoraj upiekłam :)
Z przyjemnością przyłączę sie do grona kawoszy
U mnie też pochmurno i deszczowo -a co za tym idzie : to i zimno :(
Wszystkim :
Moge was pocieszyc.. W Irlandii codziennie pada i jest brzydko!!!!!!!!!!!! Czasem depresyja puka w szybe ale coz poczac trzeba sie przyzwyczaic!!! Dolaczam sie do porannej kawki:)
Przyłączam się do picia kawki. U nas na Dolnym Śląsku jest dzisiaj piękna pogoda, świeci słońce. Termometr w słońcu pokazuje 21 st.C.
Zapraszam do nas.
@kasiu.terlecka:
Zalecam pozbycie ze swojego dysku komponentu FunWebProducts. To jest fałszywy i szpiegowski produkt (poczytaj wątek >> TU).
Obrazy, swoje emoty itd. wstawiaj na forum za pomocą biblioteki obrazów. Instrukcja w Problemach technicznych.
Aktywność Twoich emotów unicestwiam.
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
Janku nie rób nam tego i odzywaj sie do nas plisss:))) i piję z wami kawke a problem pomysłu rozwiązał by chat... ale narazie musimy sobie radzić sami , pozdrawiam Madzia
Dołączam się do Was z dziką przyjemnością i piję kawkę z wami bo w milym towarzystwie to kawa zawsze lepiej smakuje niż w samotności ty bardziej że w wawie wciąż pada i pada i końca nie widać A tak poważniej to przyłączam się do Madzi że brak nam wszystkim naszego czatu ktory byl po prostu super i w każdej chwili można bylo poklikać i pomóc sobie na wzajem lub choćby poplotkować.Może ktoś z was wie jak długo jeszcze będziemy bez czatu? to już tyle trwa
Chat????????????....
http://www.polchat.pl/chat/?room=sami+glodni&x=18&y=6
jest przecież ...tylko przeważnie pusto na nim..
Wcale nie jest tak pusto hi hi.Ale to prawda w ciagu dnia ciezko kogokolwiek na nim zastac.Wieczorami owszem.Jesli macie chwilke to wchodzcie na czat w ciagu dnia!!
A ja w ogóle na czat nie moge wejść - na ten własnie z podanego linka :(
Elek, a jak pokaże się szare tło , klikasz lewym "klikiem" na myszy?
Ja...
Nie pokazuje mi się szare tło tylko białe i w lewym górnym rogu mam kwadracik i żadne klikanie ani lewą ani prawą stroną myszki nic nie daje :((((((((((((((((((((((
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=16476&post=16476&offset=15
Dzięki Ci piękne !! Nie znam jezyka - więc i tak sama tego nie zaistaluje :( Poczekam jak córka będzie u mnie ,to Ją - hi hi hi - zagonię do zainstalowania tej Javy.
Kiedyś mi faktycznie podawała ten link zosia-k , a ja o tym całkowicie zapomniałam .ŁOt skerozunia :) Raz jeszcze dzięki :)
A tak swoja drogą to strasznie mało ludziska dziś piszą... Co się dzieje? Czy brakuje uzależnionych tak jak ja?
A u mnie dzis cieplutko prawie 20°C o tej godzinie jeszcze i swiecii wogole jakos tak przyjemnie dzisiaj.Za to wczoraj deszcz i straszny wiatr ze stolikiem na balkonie ruszalo.Pozdrawiam wszystkim
no i jestem na czacie a tam puuuuusto
Janku janku janku :):):) miaukol Cie wzywa , chcesz kawy? dam Ci troche :)