Forum

Kuchenne porady

Smietana

  • Autor: Kasia cz Data: 2006-10-26 20:55:34

    Robie kotlety schabowe z orzechami wedlug warjacji, i zastanawiam  sie czy smietana mi sie nie zwazy? Bardzo prosze bardziej doswiadczonych ode mnie kucharzykow o porade. Czy sluszne sa moje obawy? Bo na zdjeciu zalaczonym do przepisu wyglada to idealnie.

  • Autor: Kasia cz Data: 2006-10-26 20:56:46

    Wiem ze powinnam napisac to w komentarzu a nie na forum ale potrzebna mi teraz pomoc a warjacji nie ma. Z gory dziekuje

  • Autor: shoffix Data: 2006-10-26 21:08:23

    Kremówka nie powinna. Dla pewności możesz lekko osolić.

    Wątek frunie do Kuchennych porad.


    Skarbonka shoffixa:
    BTW 1. Zbieram na abonament dostepu do sieci Internet.
    BTW 2. Zbieram na bebechy do komputera + monitor.
    Szczegółowych informacji, gdzie wpłacać dobrowolne kwoty pieniężne, udzielam prywatnie via e-mail.


    pozdrawiam,
    shiludek
    '\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

  • Autor: smakosia Data: 2006-10-26 21:09:25

    Nie powiem,że jestem w tym temacie znawcą,ale myslę, że ta 30 lub 36% śmietana nie narobi "balaganu".Ja zapiekalam kapustę kiszoną z rybą i 18% smietaną. Wychodzi super, więc i tutaj powinno być OK. Powodzenia.

  • Autor: Malena Data: 2006-10-26 21:10:58

    Slodka smietana sie nie zwazy, a taka musisz dodac. Nieraz robie roznego rodzaju sosy na bazie wlasnie smietany i jeszcze jak dotad sie nie zwazyla. Przy kwasnej misialabys juz uwazac, gdyz ona ma wlasnie tendecje do wazenia sie. Pozdrawiam.

    Malena.

Przejdź do pełnej wersji serwisu