Robie kotlety schabowe z orzechami wedlug warjacji, i zastanawiam sie czy smietana mi sie nie zwazy? Bardzo prosze bardziej doswiadczonych ode mnie kucharzykow o porade. Czy sluszne sa moje obawy? Bo na zdjeciu zalaczonym do przepisu wyglada to idealnie.
Kremówka nie powinna. Dla pewności możesz lekko osolić.
Wątek frunie do Kuchennych porad.
Skarbonka shoffixa: BTW 1. Zbieram na abonament dostepu do sieci Internet. BTW 2. Zbieram na bebechy do komputera + monitor. Szczegółowych informacji, gdzie wpłacać dobrowolne kwoty pieniężne, udzielam prywatnie via e-mail. pozdrawiam, shiludek
Nie powiem,że jestem w tym temacie znawcą,ale myslę, że ta 30 lub 36% śmietana nie narobi "balaganu".Ja zapiekalam kapustę kiszoną z rybą i 18% smietaną. Wychodzi super, więc i tutaj powinno być OK.
Powodzenia.
Slodka smietana sie nie zwazy, a taka musisz dodac. Nieraz robie roznego rodzaju sosy na bazie wlasnie smietany i jeszcze jak dotad sie nie zwazyla. Przy kwasnej misialabys juz uwazac, gdyz ona ma wlasnie tendecje do wazenia sie. Pozdrawiam.
Robie kotlety schabowe z orzechami wedlug warjacji, i zastanawiam sie czy smietana mi sie nie zwazy? Bardzo prosze bardziej doswiadczonych ode mnie kucharzykow o porade. Czy sluszne sa moje obawy? Bo na zdjeciu zalaczonym do przepisu wyglada to idealnie.
Wiem ze powinnam napisac to w komentarzu a nie na forum ale potrzebna mi teraz pomoc a warjacji nie ma. Z gory dziekuje
Kremówka nie powinna. Dla pewności możesz lekko osolić.
Wątek frunie do Kuchennych porad.
Skarbonka shoffixa:
BTW 1. Zbieram na abonament dostepu do sieci Internet.
BTW 2. Zbieram na bebechy do komputera + monitor.
Szczegółowych informacji, gdzie wpłacać dobrowolne kwoty pieniężne, udzielam prywatnie via e-mail.
pozdrawiam,
shiludek
/. .\
--o00- \ -00o--
shoffix
* * * * * * * *
Nie powiem,że jestem w tym temacie znawcą,ale myslę, że ta 30 lub 36% śmietana nie narobi "balaganu".Ja zapiekalam kapustę kiszoną z rybą i 18% smietaną. Wychodzi super, więc i tutaj powinno być OK. Powodzenia.
Slodka smietana sie nie zwazy, a taka musisz dodac. Nieraz robie roznego rodzaju sosy na bazie wlasnie smietany i jeszcze jak dotad sie nie zwazyla. Przy kwasnej misialabys juz uwazac, gdyz ona ma wlasnie tendecje do wazenia sie. Pozdrawiam.
Malena.