Kiedys w sklepie widzialam ciekawy zegar , ktorego wskazowki chodzily w odwrotna strone , a na dole byl napis zycie po 40 plynie do tylu ( a dodajac moj kolega dostal taki sam zegar wlasnie na 40 ) prezent zabawny , ale nie wiem czy o taki Tobie chodzilo
fajne, właśnie o coś zabawnego mi chodziło, tylko gdzie taki zegar można kupić?
Użytkownik lucka33 napisał w wiadomości: > Kiedys w sklepie widzialam ciekawy zegar , ktorego wskazowki chodzily w > odwrotna strone , a na dole byl napis zycie po 40 plynie do tylu ( a dodajac > moj kolega dostal taki sam zegar wlasnie na 40 )prezent zabawny , ale nie > wiem czy o taki Tobie chodzilo
Babolik tydzień temu byłam na 40-tce u koleżanki, chciałam podarować jej coś oryginalnego. Zamówiłam u plastyka szkic jej półpiersia, potem to oprawiłam u szklarza w ramki, na dole był napis 40 lat minęło jak jeden dzień. Troszkę miałam problemy ze zdobyciem zdjęcia do szkicu, ale w końcu udało mi się pod innym pretekstem zrobić. Prezent sie podobał, myslę, że jest to miła pamiątka, pozdrawiam
PS. Mój zanjomy który kończył parę lat temu 40-tke, dostał od swoich pracowników naszkicowaną swoją karykaturę z napisem 40 lat, do dzisiaj wisi w jego gabinecie :)
Pomysł wart zastosowania, ale do niedzieli z czymś takim nie zdążę...ale mam jeszcze paru znajomków przed 40-tką, więc pomyślę o tym wcześniej, dzięki!
Użytkownik MonikaK napisał w wiadomości: > Babolik tydzień temu byłam na 40-tce u koleżanki, chciałam podarować jej coś > oryginalnego. Zamówiłam u plastyka szkic jej półpiersia, potem to > oprawiłam u szklarza w ramki, na dole był napis 40 lat minęło jak jeden dzień. > Troszkę miałam problemy ze zdobyciem zdjęcia do szkicu, ale w końcu udało mi > się pod innym pretekstem zrobić. Prezent sie podobał, myslę, że > jest to miła pamiątka, pozdrawiam PS. Mój zanjomy który kończył parę lat > temu 40-tke, dostał od swoich pracowników naszkicowaną swoją karykaturę z > napisem 40 lat, do dzisiaj wisi w jego gabinecie :)
Może macie jakieś fajne pomysły na prezent dla faceta, który kończy włąśnie 40-tkę? Musi mi na to wystarczyć 50-70zł. Odpadają wszelkie kosmetyki....
Kiedys w sklepie widzialam ciekawy zegar , ktorego wskazowki chodzily w odwrotna strone , a na dole byl napis zycie po 40 plynie do tylu ( a dodajac moj kolega dostal taki sam zegar wlasnie na 40 )
prezent zabawny , ale nie wiem czy o taki Tobie chodzilo
fajne, właśnie o coś zabawnego mi chodziło, tylko gdzie taki zegar można kupić?
Użytkownik lucka33 napisał w wiadomości:
> Kiedys w sklepie widzialam ciekawy zegar , ktorego wskazowki chodzily w
> odwrotna strone , a na dole byl napis zycie po 40 plynie do tylu ( a dodajac
> moj kolega dostal taki sam zegar wlasnie na 40 )prezent zabawny , ale nie
> wiem czy o taki Tobie chodzilo
myśmy malućkiemu kupili na okrągła datę (on jest 61 rocznik) papierośnice. to palacz. W komplecie do tego była taka fajna zapalniczka.
Zależy kochana.Mojemu mężowi sprezentowali znajomi papierośnicę(wtedy jeszcze palił),a rodzina się złożyła i kupiła stojącą lampę.
A moze jakas ksiazke? Albo super krawat?
Babolik tydzień temu byłam na 40-tce u koleżanki, chciałam podarować jej coś oryginalnego. Zamówiłam u plastyka szkic jej półpiersia, potem to oprawiłam u szklarza w ramki, na dole był napis 40 lat minęło jak jeden dzień. Troszkę miałam problemy ze zdobyciem zdjęcia do szkicu, ale w końcu udało mi się pod innym pretekstem zrobić. Prezent sie podobał, myslę, że jest to miła pamiątka, pozdrawiam
PS. Mój zanjomy który kończył parę lat temu 40-tke, dostał od swoich pracowników naszkicowaną swoją karykaturę z napisem 40 lat, do dzisiaj wisi w jego gabinecie :)
Pomysł wart zastosowania, ale do niedzieli z czymś takim nie zdążę...ale mam jeszcze paru znajomków przed 40-tką, więc pomyślę o tym wcześniej, dzięki!
Użytkownik MonikaK napisał w wiadomości:
> Babolik tydzień temu byłam na 40-tce u koleżanki, chciałam podarować jej coś
> oryginalnego. Zamówiłam u plastyka szkic jej półpiersia, potem to
> oprawiłam u szklarza w ramki, na dole był napis 40 lat minęło jak jeden dzień.
> Troszkę miałam problemy ze zdobyciem zdjęcia do szkicu, ale w końcu udało mi
> się pod innym pretekstem zrobić. Prezent sie podobał, myslę, że
> jest to miła pamiątka, pozdrawiam PS. Mój zanjomy który kończył parę lat
> temu 40-tke, dostał od swoich pracowników naszkicowaną swoją karykaturę z
> napisem 40 lat, do dzisiaj wisi w jego gabinecie :)