witam...serdecznie.Szukając przepisu na szarlotkę...znalazłam was.Szarlotka bedzie piec się dzisiaj bo jutro moje imieniny!!!może ktoś mnie odwiedzi....a ja zostanę z wami na dłużej....ja mam maluszka na kolanach swojego i tak nieporadnie się Witam...Wiola jestem...no i może zacznę od dziś namiętnie piec i gotować... a to ja i moja rodzinka..ojoj.....zaciełam się..no to fotki później
Witam smaczniasto Ciebie i Twoją Rodzinkę - a szczególnie ciepło Twojego Maluszka i Córcię !! Życzę Ci abyś będąc z nami dobrze się bawiła , no i potrawami oraz ciastami z Wielkiego Żarcia trafiała ...... ...... w gusta swojej Rodzinki i gości !!
hej witaj wsrod nas zarloczkow!! Super sei przedstawilas i od razu zdjecie-pogratulowac maluszka!!! Niech sie chowa dobrze a i ten starszy rowniez!!!Pozdrawiam
dziękuję wszystkim za wspaniałe powitanie...kurcze mam już jedną rodzinę na BABYBOOM..... ale nie pomyślałabym iż tu być może bedzie moja druga...przcież ja gotować nie UMIEM... a SZARLOTA właśnie dochodzi..ZOBACZYMY...idę kąpać małą....cycka trzeba zapodać zaraz..bo mi eksploduje...
WIOLU witam Ciebie bardzo milutko i ściskam delikatniutko. Bądź z nami przez długie lata Niech dobrym żarełkiem pachnie Twoja chata. By Twoja rodzinka na wadze przybrała, a od najmilszego 1000 cmoków dostałaś. tym własnym wierszykiem wita ABA
Witaj serdecznie mieszkanko grodu Kraka!!!Mieszkasz w cudnym mieście-tak mówią,choć ja niestety nie miałam okazji jeszcze tam być.Widać na zdjęciu,że tworzycie zgraną rodzinke,która z pewnością zgra się jeszcze bardziej zajadając potrawy według przepisów z wż.Smacznego kochanii!!!Pozdrawiam!!!
Użytkownik Mońcia napisał w wiadomości: > Witaj serdecznie mieszkanko grodu Kraka!!!Mieszkasz w cudnym mieście-tak > mówią,choć ja niestety nie miałam okazji jeszcze tam być.Widać na zdjęciu,że > tworzycie zgraną rodzinke,która z pewnością zgra się jeszcze bardziej > zajadając potrawy według przepisów z wż.Smacznego kochanii!!!Pozdrawiam!!!
Mońcia...ja tez kiedyś kochałam DEPECHE MODE!!! a filmy to uwielbiam oglądać...ale ostatnio mało czasu!!!Domek tez mi się marzy...bo wogóle nie mam żadnego! ;-((..a i podróże to mojej senne marzenia!bużiaki.....i dziękuję za ciepłe powitanie!
Witaj!!!! Gotuj razem z nami, dziel się przepisami, wszystkim nam zaufaj w kwestii Swego brzucha, śmiać się będziesz wiecznie od ucha do ucha Chyba mi się udzieliła ta wena twórcza!!!
witam...serdecznie.Szukając przepisu na szarlotkę...znalazłam was.Szarlotka bedzie piec się dzisiaj bo jutro moje imieniny!!!może ktoś mnie odwiedzi....a ja zostanę z wami na dłużej....
ja mam maluszka na kolanach
swojego i tak nieporadnie się Witam...Wiola jestem...no i może zacznę od dziś namiętnie piec i gotować...
a to ja i moja rodzinka..ojoj.....zaciełam się..no to fotki później
Witam smaczniasto Ciebie i Twoją Rodzinkę - a szczególnie ciepło Twojego Maluszka i Córcię !!
,
oraz ciastami
z Wielkiego Żarcia trafiała ......
swojej Rodzinki i gości !!
Życzę Ci abyś będąc z nami dobrze się bawiła
no i potrawami
...... w gusta
Witaj w naszej rodzinie! I na przepisy czekamy!
Elek myslisz ,ze to corcia??ja od razu zobaczylam,ze to chlopczyk -synus. hahahaha
ŁOjoj - wielkie SORRY dla Pana Syna !!
Jasne ,że syn- jak ja patrzyłam - ..... nie wiem ....
Witam serdecznie nowy Zarloczku. Czuj sie jak u siebie w domu i baw sie z nami dobrze.
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni !
witajcie Rodzinko, mam nadzieję,że już wkrotce nie będziecie mogli zyć bez tej stronki :)) i bez nas:))
Ja również witam Ciebie i Twoją rodzinkę bardzo serdecznie.
Witaj najserdeczniej
Witaj w naszek kulinarnej rodzince
hej witaj wsrod nas zarloczkow!! Super sei przedstawilas i od razu zdjecie-pogratulowac maluszka!!! Niech sie chowa dobrze a i ten starszy rowniez!!!Pozdrawiam
Witj i gotuj razem z nami
i ja Ciebie witam i Twoją rodzinkę i milego gotowania :)
dziękuję wszystkim za wspaniałe powitanie...kurcze mam już jedną rodzinę na BABYBOOM...
.. ale nie pomyślałabym iż tu być może bedzie moja druga...przcież ja gotować nie UMIEM...
a SZARLOTA właśnie dochodzi..ZOBACZYMY...idę kąpać małą....cycka trzeba zapodać zaraz..bo mi eksploduje...
Misiek dla Maleństwa.
Witaj wśród nas
Witaj ...nam nowa Żarłoczko z Krakowa,

Czyś żywaś jest Wiola,
Czy Viola da gamba,
Gotować czy grać Ci ...
To proste jak ...samba ...
Janek
P.S.
Tym prostym wierszykiem,
Przywitał Cię Janek
Zwan też ..."piernikiem".
Witam Ciebie i całą Twoją rodzinke
oraz pozdrawiam cieplutko.
WIOLU witam Ciebie bardzo milutko

i ściskam delikatniutko.
Bądź z nami przez długie lata
Niech dobrym żarełkiem
pachnie Twoja chata.
By Twoja rodzinka na wadze przybrała,
a od najmilszego
1000 cmoków dostałaś.
tym własnym wierszykiem wita ABA
Witam i pozdrawiam również z Krakowa:-)
Serdecznie witamy.
Witaj serdecznie mieszkanko grodu Kraka!!!Mieszkasz w cudnym mieście-tak mówią,choć ja niestety nie miałam okazji jeszcze tam być.Widać na zdjęciu,że tworzycie zgraną rodzinke,która z pewnością zgra się jeszcze bardziej zajadając potrawy według przepisów z wż.Smacznego kochanii!!!Pozdrawiam!!!
Użytkownik Mońcia napisał w wiadomości:
> Witaj serdecznie mieszkanko grodu Kraka!!!Mieszkasz w cudnym mieście-tak
> mówią,choć ja niestety nie miałam okazji jeszcze tam być.Widać na zdjęciu,że
> tworzycie zgraną rodzinke,która z pewnością zgra się jeszcze bardziej
> zajadając potrawy według przepisów z wż.Smacznego kochanii!!!Pozdrawiam!!!
Mońcia...ja tez kiedyś kochałam DEPECHE MODE!!! a filmy to uwielbiam oglądać...ale ostatnio mało czasu!!!Domek tez mi się marzy...bo wogóle nie mam żadnego! ;-((..a i podróże to mojej senne marzenia!bużiaki.....i dziękuję za ciepłe powitanie!
Witam Ciebie i Twoją rodzinkę w naszej wielkiej kuchni

Witaj!!!!
Gotuj razem z nami,
dziel się przepisami,
wszystkim nam zaufaj w kwestii Swego brzucha,
śmiać się będziesz wiecznie od ucha do ucha
Chyba mi się udzieliła ta wena twórcza!!!
Witaj Wiolu!!!

witaj i gotuj razem z nami