Chciałabym sie przywitać z wszystkimi , którym gotowanie ( no i jedzenie) sprawia wielką przyjemność Mój nick bebe nie ma nic wspólnego z dzieckiem , moje imie zaczyna sie na B i mojego męża też , wiec znajomi ochrzcili nas "BB" Najbardziej na świecie kocham kuchnię polską, potem jest kuchnia włoska , na trzecim miejscu arabska. Nie lubię surowych mięs , wszystkiego co jest oślizgłe i pełza i nie przepadam za mocno ostrymi daniami. To chyba na tyle. Pozdrawiam wszystkich i życzę weny w kuchni !
Bardzo dziękuję za ciepłe powitanie i cieszę sie , że was wszystkich poznałam :) Wielkie żarcie to kopalnia przepisów i mam nadzieje, że dzięki nim sie podszkolę, bo choć w kuchni idzie mi całkiem dobrze, to pieczenie ciast pozostawia wiele do życzenia P.S. Zdradzicie skąd macie te słodkie emotki ?
Chciałabym sie przywitać z wszystkimi , którym gotowanie ( no i jedzenie) sprawia wielką przyjemność
Mój nick bebe nie ma nic wspólnego z dzieckiem , moje imie zaczyna sie na B i mojego męża też , wiec znajomi ochrzcili nas "BB"
Najbardziej na świecie kocham kuchnię polską, potem jest kuchnia włoska , na trzecim miejscu arabska.
Nie lubię surowych mięs , wszystkiego co jest oślizgłe i pełza i nie przepadam za mocno ostrymi daniami.
To chyba na tyle.
Pozdrawiam wszystkich i życzę weny w kuchni !
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni .
Witaj w naszej kulinarnej rodzince
Witaneczko smaczniaste
Pozdrawiam - Elek
Witam i pozdrawiam cieplutko
I ja rowniez witam cie serdecznie wsrod nas Zarlokow.
Witaj napewno w naszych przepisach wyszukasz czegoś dla swojego podniebienia.
Witaj i gotuj z nami!
Witaj!! Jestem pewna, że wkrótce uznasz każdy dzień bez zajrzenia na WŻ za dzień stracony! Dobrze, że wszystkie zaległości można nadrobić! Pozdrawiam!
witaj wsrod nas !!
Witaj bebe!!!!Miłego gotowania w naszym gronie!!!
Bebe witaj w naszej wielkiej kuchni i mile spędzaj z nami czas - ata
witaj i gotuj razem z nami
Witaj!!! Gotuj razem z nami i podziel się Swoją wiedzą tajemną!!!!
Witaj Bebe!
Witaj i gotuj z nami!!!!!!!
Witaj...

Janek
Bardzo dziękuję za ciepłe powitanie i cieszę sie , że was wszystkich poznałam :)
Wielkie żarcie to kopalnia przepisów i mam nadzieje, że dzięki nim sie podszkolę, bo choć w kuchni idzie mi całkiem dobrze, to pieczenie ciast pozostawia wiele do życzenia
P.S.
Zdradzicie skąd macie te słodkie emotki ?
Wejdz na strony GIFY.ORG.PL albo Gifland potem to co Ci się spodoba dodaj do biblioteki obrazów będziesz miała wszystko pod ręką.
Wielkie dzięki
Czesc BEBE witaj w rodzince!!!
Witaj milutko