Ja też często robię pierogi z ciasta drożdżowego z nadzieniem mięsnym.Pyszne i sycące. Przepis wiele lat temu znalazłam w ksiażce z przepisami rosyjskimi.
Piekę;robi sie je szybko , pieknie wyrastają , są złote i pzuszyste.Przepis podam , jeśli Cię interesuje. Przyznam ,ze chciałam wiecej moich pzrepisów wklepać ,ale nie widziałam zainteresowania nimi , więc odpusciłam. Sądzę,że byłabyś zainteresowana pierogami zwanym bielaszy , też sie je piecze.
ciekawa jestem czy ktoś z Was robi ciasto pierogowe z drożdżami...napiszcie
Robie czasami pierogi drozdzowe maslane i pieke je zamiast gotowac. sa takie chrupiace i pyszne.
Bardzo jestem ciekawa jak robi sie takie pierogi, jesli mozesz to umiesc przepis. Pozdrawiam
Pierogi drozdzowe maslane:
wielkiezarcie.com/przepis21129.html
Ćzasami robię pierogi z ciasta drożdżowego "topielec", smażę je w głębokim oleju tak jak frytki. Są pyszne, ale te kalorie!!!
Nawet bardzo często. Z tego przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis13261.html
Ja też często robię pierogi z ciasta drożdżowego z nadzieniem mięsnym.Pyszne i sycące. Przepis wiele lat temu znalazłam w ksiażce z przepisami rosyjskimi.
gotujesz czy pieczesz? jeśli można podaj przepis..
Piekę;robi sie je szybko , pieknie wyrastają , są złote i pzuszyste.Przepis podam , jeśli Cię interesuje. Przyznam ,ze chciałam wiecej moich pzrepisów wklepać ,ale nie widziałam zainteresowania nimi , więc odpusciłam. Sądzę,że byłabyś zainteresowana pierogami zwanym bielaszy , też sie je piecze.
Przepis wklepałam. Moze go wypróbujesz.Życze smacznego.
dziękuję...