Mam pytanie do autorki przepisu lub kogoś kto robił to ciasto.W skladnikach jest 5oo g twarożku waniliowego.Proszę o sprecyzowanie,bo mam wątpliwości.Chyba nie chodzi o serek homogenizowany?
Poprawilam juz przepis. Chodzilo mi o zwykly twarozek, smak naturalny. Homogenizowany jest zdecydowanie za rzadki. Mozna uzyc takiego z wiaderka lub trzykrotnie mielonego. Zwykly twarog rowniez sie nadaje, tylko, ze dobrze jest go wczesniej zmielic.
Mam pytanie do autorki przepisu lub kogoś kto robił to ciasto.W skladnikach jest 5oo g twarożku waniliowego.Proszę o sprecyzowanie,bo mam wątpliwości.Chyba nie chodzi o serek homogenizowany?
Poprawilam juz przepis. Chodzilo mi o zwykly twarozek, smak naturalny. Homogenizowany jest zdecydowanie za rzadki. Mozna uzyc takiego z wiaderka lub trzykrotnie mielonego. Zwykly twarog rowniez sie nadaje, tylko, ze dobrze jest go wczesniej zmielic.
Dziękuję bardzo za odpowiedz.Tak też myślałam,że chodzi Ci o zwykły ser twarogowy.Pozdrawiam cieplutko.