Witam! Zagladam tutaj juz calkiem dlugo... malo sie udzielam bo dopiero sie ucze gotowac... ale mysle ze przydalaby sie zmiana obecnego layout'u graficznego na jakis bardziej profesjonalny z racji takiej, ze ze strony tej kozysta coraz wiecej osob... kto mysli podobnie?
Ubawiłeś mnie , dowcip pierwsza klasa ...znów mi się dostanie od niektórych ale muszę Ci ...zwrócić uwagę na taki malutki pasek żółtej barwy i słowa "Chcesz mieć wpływ..." Założ sobie stronkę, reklamuj sie pokaż się w necie i może dostaniesz jakieś zlecenie. Przecież to MY byśmy TOBIE musieli zapłacić...Myśalałeś o tym?????
Janek nie odbieraj mnie zle... wcale nie musialbym to byc JA!!!! nie chce tutaj wcale dorabiac... po prostu jako grafik przywiazuje duza wage do wygladu stron i wedlug mnie jest tutaj troche tak hmmm jakby to nazwac... w "komunistycznych" kolorach :)... zasugerowalem tylko zmiane layout'u i nie oczekuje ze ja go bede robil!
Stary, paczem i paczem i ni chaliery nie widzem komunistycznych kolorów ....przesadzasz ciuuuuuuuuuuutkę... A właśnie w komunie było wszystko za.j...ście barwnie. ...tylko życie było szare. Kolorytu sami nadajemy ...aż czasem w nadmiarze ... A co do odbioru ...przeczytaj co napisałeś. Kuna, ja się zawsze kogoś czepiam ... żle odczytuję słowa. Jednak jestem stary upierdliwy zgred. Sorki "stary", ze sie doczepiłem, wybacz. Idę spać bo zanudzam. Janek
Mi akurat to nie przeszkadza. Wazne jest to, jaka ma ten portal zawartosc. Przeciez nie kupuje sie ksiazek ze wzgledu na okladke ale na jej zawartosc. Pozdrawiam.
zawartosc strony mi sie bardzo podoba... jedynie szata graficzna mocno kuleje... napisalem juz ze to luzna propozycja... wcale nie ja musze to robic przeciez jesli by ten pomysl przeszedl...chociaz watpie w to... chcialem raczej z ciekawosci sie dowiedziec czy tak samo jak ja przywiazujecie wage do wygladu strony czy jest wam to obojetne...
Masz rację, przydałoby się nieco "odświeżyć" wygląd strony. Niestety autor (czyli ja) nie ma zbyt wiele talentu, więc wygląda to jak wygląda. Jeżeli masz ochotę pomóc i wykonac jakiś fajny projekcik layotu to zapraszam
Co za skromność. Dobrze wygląda - prosto, przejrzyście, nic nie lata, nie kłuje w oczy. A w porównaniu z innymi forami - wykonywanymi z szablonu w szaro-burej tonacji jesteśmy super.
O biedny Pampas , który nie ma zbyt wiele talentu ... Oczywiście odświeżajcie sobie do woli , liftingujcie , implantujcie , poprawiajcie , tylko żeby mi potem Strona była w stanie zmarszczyć czoło , zamknąć oczy i otworzyć nieco napompowane usta :)))))) Napatrzyli się na kolorowe obrazki i teraz chcą operacji na żywym ciele naszej Strony ... Pięknie, Panowie, pięknie ....;))))))))))))))
Till, mówiąc o "obrazkach" ...chyba Masz na myśli tych co to "...szczęścia szuka(ją) w (.....) .kto inaczej nie potrafi"... Proszę o wyłączenia mnie z tej listy....
W przeciwieństwie do Ciebie nie miałam nic zdrożnego na myśli :)))))))) Skoro nalegasz , czuj się wyłączony nawet z tej listy .... internetowych chirurgów plastycznych
Till ,... wyrzuć skalpel i nie tnij mnie "wew serce", Wiesz przecież co mam na myśli ... i Wiesz kiedy żartuję. Jak tak dalej "pójdzie" to będę się bał dopisywać pod Twoimi tekstami.
Jako "szary ludź" naszej barwnej rzeczywistości żądam przywrócenia swobód szlacheckich (i),(a) na początek zgłaszam ....LIBERUM VETO!!! Referendum mocium panie ...referendum ... Szable w dłoń, ...jak to nie pomoże.. Janek
Słuchaj no AUTORZE, jak coś zmienisz to ja się wyprowadzam :D :D :D, uważam, że jak na takie "beztalencie" to od strony graficznej jesteśmy naprawdę fajni i niepowtarzalni. Bahus
Drogi "pomocniku" ...zdaje się, że pomoc za jakąś kwotę nazywa się inaczej. A swoją drogą poczytaj jeszcze raz swoje i nasze teksty ... Gdzie pisałeś o pomocy ...nie rób sobie z nas "jaj". A Twój tekst: "...nic nie przedstawie.. dostalem jasno do zrozumienia ze mam zakaz pomagania :) wiec zostanie jak jest..." jest daleki od przyjętych zasad. Obrażono Waści ...?? Prawdopodobnie z takim sposobem oferowania swoich "usług" ...będziesz dłuuuuuuuuugo bezrobotny.
po pierwsze prace mam, grafika to moje hobby... po drugie nie obrazam sie tylko stwierdzam fakty :) nic na sile... po trzecie zakonczylem juz temat wiec czemu go kontynuujesz?
a ja lubie tą szatę graficzną, czuję się swojsko jak tu wchodze i nie ważne z jakiego miejsca na ziemi tu zaglądam zawsze jest tu domowo. Postuluje o brak zmian w szacie graficznej !!!!
Witam!
Zagladam tutaj juz calkiem dlugo... malo sie udzielam bo dopiero sie ucze gotowac... ale mysle ze przydalaby sie zmiana obecnego layout'u graficznego na jakis bardziej profesjonalny z racji takiej, ze ze strony tej kozysta coraz wiecej osob... kto mysli podobnie?
a sfinansujesz?
to tylko luzna sugestia :)... nie stac mnie na finansowanie... ale moglbym pomoc na pewno jakos :)
A na czym miałaby polegać pomoc ?
jestem grafikiem wiec moglbym taniej pewne elementy wykonac :)
Ubawiłeś mnie , dowcip pierwsza klasa ...znów mi się dostanie od niektórych ale muszę Ci ...zwrócić uwagę na taki malutki pasek żółtej barwy i słowa "Chcesz mieć wpływ..."
Założ sobie stronkę, reklamuj sie pokaż się w necie i może dostaniesz jakieś zlecenie. Przecież to MY byśmy TOBIE musieli zapłacić...Myśalałeś o tym?????
Janek
Janek nie odbieraj mnie zle... wcale nie musialbym to byc JA!!!! nie chce tutaj wcale dorabiac... po prostu jako grafik przywiazuje duza wage do wygladu stron i wedlug mnie jest tutaj troche tak hmmm jakby to nazwac... w "komunistycznych" kolorach :)... zasugerowalem tylko zmiane layout'u i nie oczekuje ze ja go bede robil!
Stary, paczem i paczem i ni chaliery nie widzem komunistycznych kolorów ....przesadzasz ciuuuuuuuuuuutkę... A właśnie w komunie było wszystko za.j...ście barwnie. ...tylko życie było szare. Kolorytu sami nadajemy ...aż czasem w nadmiarze ...
A co do odbioru ...przeczytaj co napisałeś.
Kuna, ja się zawsze kogoś czepiam ... żle odczytuję słowa. Jednak jestem stary upierdliwy zgred. Sorki "stary", ze sie doczepiłem, wybacz.
Idę spać bo zanudzam.
Janek
Starosc nie radosc :)
Czasem młodości,
Daleko do ...(dowcipu).
Mi akurat to nie przeszkadza. Wazne jest to, jaka ma ten portal zawartosc. Przeciez nie kupuje sie ksiazek ze wzgledu na okladke ale na jej zawartosc. Pozdrawiam.
no zawartosc jest najlepsza jaka do tej pory spotkalem wiec milo by bylo jakby i okladka ladna byla nie?:)
Jesteś grafikiem,strona ci się nie podoba,zrobilbyś coś taniej - chyba chcesz zarobić ? Mylę się ?
zawartosc strony mi sie bardzo podoba... jedynie szata graficzna mocno kuleje... napisalem juz ze to luzna propozycja... wcale nie ja musze to robic przeciez jesli by ten pomysl przeszedl...chociaz watpie w to... chcialem raczej z ciekawosci sie dowiedziec czy tak samo jak ja przywiazujecie wage do wygladu strony czy jest wam to obojetne...
dla mnie jest ok .prosta i co najważniejsze że jest czytelna,bez żadnych udziwnień .
Masz rację, przydałoby się nieco "odświeżyć" wygląd strony. Niestety autor (czyli ja) nie ma zbyt wiele talentu, więc wygląda to jak wygląda. Jeżeli masz ochotę pomóc i wykonac jakiś fajny projekcik layotu to zapraszam
Co za skromność. Dobrze wygląda - prosto, przejrzyście, nic nie lata, nie kłuje w oczy. A w porównaniu z innymi forami - wykonywanymi z szablonu w szaro-burej tonacji jesteśmy super.
Zgadzam się z Tobą
O biedny Pampas , który nie ma zbyt wiele talentu ...
Oczywiście odświeżajcie sobie do woli , liftingujcie , implantujcie , poprawiajcie , tylko żeby mi potem Strona była w stanie zmarszczyć czoło , zamknąć oczy i otworzyć nieco napompowane usta :))))))
Napatrzyli się na kolorowe obrazki i teraz chcą operacji na żywym ciele naszej Strony ...
Pięknie, Panowie, pięknie ....;))))))))))))))
Till, mówiąc o "obrazkach" ...chyba Masz na myśli tych co to "...szczęścia szuka(ją) w (.....) .kto inaczej nie potrafi"...
Proszę o wyłączenia mnie z tej listy....
Ja...
W przeciwieństwie do Ciebie nie miałam nic zdrożnego na myśli :))))))))
Skoro nalegasz , czuj się wyłączony nawet z tej listy .... internetowych chirurgów plastycznych
wew "cudzysłowiu" ????
Nie wiem co masz na myśli . Nie jestem wróżką . A szkoda .... Jeśli Cię czymś uraziłam , wybacz .
Till ,... wyrzuć skalpel i nie tnij mnie "wew serce", Wiesz przecież co mam na myśli ... i Wiesz kiedy żartuję. Jak tak dalej "pójdzie" to będę się bał dopisywać pod Twoimi tekstami.
Janek
Jako "szary ludź" naszej barwnej rzeczywistości żądam przywrócenia swobód szlacheckich (i),(a) na początek zgłaszam ....LIBERUM VETO!!!
Referendum mocium panie ...referendum ...
Szable w dłoń, ...jak to nie pomoże..
Janek
Słuchaj no AUTORZE, jak coś zmienisz to ja się wyprowadzam :D :D :D, uważam, że jak na takie "beztalencie" to od strony graficznej jesteśmy naprawdę fajni i niepowtarzalni.
Bahus
czyli pozostanie zapewne bez zmian... czemu ludzie tak sie ich boja? Od razu negatywne odczucia zauwazam... ok temat uwazam za zakonczony...
Po co zmieniać coś jak jest fajne i zarazem miłe!!!
a przedstawiłeś projekt? Aby coś zmieniać trzeba wiedzieć na co
nic nie przedstawie.. dostalem jasno do zrozumienia ze mam zakaz pomagania :) wiec zostanie jak jest...
Drogi "pomocniku" ...zdaje się, że pomoc za jakąś kwotę nazywa się inaczej. A swoją drogą poczytaj jeszcze raz swoje i nasze teksty ...
Gdzie pisałeś o pomocy ...nie rób sobie z nas "jaj".
A Twój tekst:
"...nic nie przedstawie.. dostalem jasno do zrozumienia ze mam zakaz pomagania :) wiec zostanie jak jest..."
jest daleki od przyjętych zasad. Obrażono Waści ...?? Prawdopodobnie z takim sposobem oferowania swoich "usług" ...będziesz dłuuuuuuuuugo bezrobotny.
Ja...
po pierwsze prace mam, grafika to moje hobby... po drugie nie obrazam sie tylko stwierdzam fakty :) nic na sile... po trzecie zakonczylem juz temat wiec czemu go kontynuujesz?
...no właśnie, czemu(dlaczego)?
a ja lubie tą szatę graficzną, czuję się swojsko jak tu wchodze i nie ważne z jakiego miejsca na ziemi tu zaglądam zawsze jest tu domowo. Postuluje o brak zmian w szacie graficznej !!!!
Jedyna rzecz jaką można dodać to ....bukiecik jakiś zrobiony przez cCiebie na egzaminie...OOOOOOOoooo coś na gg.
Jane