Jestem z Wami od 15 października i wypróbowałam już kilka przepisów. Tutaj jest super a przepisy doskonałe :) Przyznaję, że zdążyłam się uzależnić od WŻ ;) Dzień zaczynam od kawy i odwiedzin na stronce. Właściwie to cały dzień zerkam od czasu do czasu czy pojawiło sie coś nowego. Przebywam na dłuuuugim zwolnieniu lekarskim - wracam do pracy dopiero w styczniu - więc mam narazie masę czasu na wyszukiwanie i wypróbowywanie Waszych przepisów. Cieszę się, że znalazłam tę stronkę. Pozdrawiam serdecznie, Daneczka.
Witaj podobnie jak Ty jestem na zwolnieniu od 4 tygodni i ciągle, ciągle tu zaglądam - to już chyba uzależnienie - ale jakie przyjemne i "smaczne" bardzo dużo korzystam z podanych przepisów, pozdrawiam, Lidia
Tutaj jest super a przepisy doskonałe :) Przyznaję, że zdążyłam się uzależnić od WŻ ;) Dzień zaczynam od kawy i odwiedzin na stronce. Właściwie to cały dzień zerkam od czasu do czasu czy pojawiło sie coś nowego. Przebywam na dłuuuugim zwolnieniu lekarskim - wracam do pracy dopiero w styczniu - więc mam narazie masę czasu na wyszukiwanie i wypróbowywanie Waszych przepisów. Cieszę się, że znalazłam tę stronkę.
Pozdrawiam serdecznie, Daneczka.
Witam fajnie , że Ci się tu podoba , ale nie martw się kazdy się tutaj uzaleznia :) pozdrawiam
Witaj
podobnie jak Ty jestem na zwolnieniu od 4 tygodni i ciągle, ciągle tu zaglądam - to już chyba uzależnienie - ale jakie przyjemne i "smaczne" bardzo dużo korzystam z podanych przepisów, pozdrawiam, Lidia
Miło , że z nami jesteś .
Witaj!!! :D
Witaj Daneczko69.
Witaj Daneczka,fajnie,ze jesteś-tu jest naprawde super,czuj sie dobrze w naszej Wielkiej Kuchni

- ata
Witaj Daneczko!!!

Witaj Daneczko, baw sie z nami dobrze
Witaj i baw się dobrze
Serdecznie ciebie witam w naszych skromnych progach. Baw sie dobrze z nami.
Witam seredecznie moj dzień też zaczynam od kawy i wejscia na stronkę WZ,to rzeczywiście jest uzaleznienie. Pozdrownienia.
i
Witaj w Rodzinie Wielkożarłocznej i wsród uzależnionych od WŻ

.
Gotuj z nami smacznie
I z nami baw się dobrze
pozdrawiam - Elek