Czy jest ktoś ze Słupska?
Cp prawda nie ze Słupska ale z Koszalina...blisko. Pozdrawiam
Jestem Twoją sąsiadką z Lęborka :)
Cześć Pomorzanie!!! Jestem z Ustki. Pozdrawiam Sąsiadów.Baśka
Halo-a może dobijecie do Gdańska na spotkanie W-Ż-owe ????;))))kooonieecczzznieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest bardzo dobry pomysł, Baśka co Ty na to?
Lubię Gdańsk, lubię Wielkich Żarłoków. Czekam na hasło i dobijam do zgromadzenia. Mam nadzieję ,przjmniecie babcię w swoje młode grono !!!
Bardzo się cieszę!Wszyscy chętni do tej pory się cieszą!!!!Zbiórka na 2 grudnia!Reszta szczególów pojawi się na forum w połowie listopada!!!!
Baśka pisałaś,ze jesteś z Ustki to może pojedziemy razem?
Jestem do dyspozycji .Bardzo lubię wszelkie zgromadzenia. Musimy być w kontakcie i liczyć ,że żadne złe moce nie popsują nam planów
Użytkownik Baśka napisał w wiadomości:> Jestem do dyspozycji .Bardzo lubię wszelkie zgromadzenia. Musimy być w> kontakcie i liczyć ,że żadne złe moce nie popsują nam planów Ok, będziemy w kontakcie
Czy jest ktoś ze Słupska?
Cp prawda nie ze Słupska ale z Koszalina...blisko. Pozdrawiam
Jestem Twoją sąsiadką z Lęborka :)
Cześć Pomorzanie!!!
Jestem z Ustki. Pozdrawiam Sąsiadów.Baśka
Halo-a może dobijecie do Gdańska na spotkanie W-Ż-owe ????;))))kooonieecczzznieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to jest bardzo dobry pomysł, Baśka co Ty na to?
Lubię Gdańsk, lubię Wielkich Żarłoków. Czekam na hasło i dobijam do zgromadzenia. Mam nadzieję ,przjmniecie babcię w swoje młode grono !!!
Bardzo się cieszę!Wszyscy chętni do tej pory się cieszą!!!!
Zbiórka na 2 grudnia!Reszta szczególów pojawi się na forum w połowie listopada!!!!
Baśka pisałaś,ze jesteś z Ustki to może pojedziemy razem?
Jestem do dyspozycji .Bardzo lubię wszelkie zgromadzenia. Musimy być w kontakcie i liczyć ,że żadne złe moce nie popsują nam planów
Użytkownik Baśka napisał w wiadomości:
> Jestem do dyspozycji .Bardzo lubię wszelkie zgromadzenia. Musimy być w
> kontakcie i liczyć ,że żadne złe moce nie popsują nam planów
Ok, będziemy w kontakcie