Kasiu, dgy wpisywałem tą wiadxomość Pampas nie uwzględnił zmiany czasu i była godzinba różnicy międfzy czasem wyświetlanym przy wiadomościach , a czasem (godziną) rzeczywista. Ot i cała "tajemnica" Buźka ...i na przywitanie, tutaj Cię witam ...jak na "spotkaniu" w alejce (randce?!??)...(kuna ale Dziewczyny żółć sciśnie) ale tylko niektóre. Przeżyjesz to...
No wlasnie mnie sie juz zolc ulewa :((( Czekaj, czekaj niech ja Cie dorwe.....odechce Ci sie randek w alejkach ;)) I jeszcze wybrzydza od kogo chcialby buzi. Na szczescie Till nie taka rozdawna :)))
Nie wybrzydza tylko chciałby więcej, ...teraz akurat drukuje sie 12 odcinek powieści "Moje prze(praszam) ...boje i amerykańskie nastroje" autorki znanej Ci z lustra. Czytanie w kompie to nie to co z papieru ...leci 13 -ty. Zbieram i na działkę, w spokoju przeczytać teraz całość .... Bużka Janek
Przestawić nasz zegar ... :-))))
Janek
Fakt ! Brawo !
....a pycha, o za to ...to coooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Janek
przyjmuję , ale chciałem od TIll................
Jaki zegar???
Pozdrawiam
Kasiu, dgy wpisywałem tą wiadxomość Pampas nie uwzględnił zmiany czasu i była godzinba różnicy międfzy czasem wyświetlanym przy wiadomościach , a czasem (godziną) rzeczywista.
Ot i cała "tajemnica"
Buźka ...i na przywitanie, tutaj Cię witam ...jak na "spotkaniu" w alejce (randce?!??)...(kuna ale Dziewczyny żółć sciśnie) ale tylko niektóre. Przeżyjesz to...
Janek
No wlasnie mnie sie juz zolc ulewa :((( Czekaj, czekaj niech ja Cie dorwe.....odechce Ci sie randek w alejkach ;)) I jeszcze wybrzydza od kogo chcialby buzi.
Na szczescie Till nie taka rozdawna :)))
Nie wybrzydza tylko chciałby więcej, ...teraz akurat drukuje sie 12 odcinek powieści "Moje prze(praszam) ...boje i amerykańskie nastroje" autorki znanej Ci z lustra.
Czytanie w kompie to nie to co z papieru ...leci 13 -ty.
Zbieram i na działkę, w spokoju przeczytać teraz całość ....
Bużka
Janek
to ja tak samo, najpierw wydrukowane, po cichu i w spokoju przeczytane (ja jednak jestem fanką papieru), no i przegryzione w myślach.