JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM Z POMORZA.OD 3 TYGODNI KORZYSTAM Z WASZYCH PRZEPISOW,SA FANTASTYCZNE.POSTARAM SIE W MIARE WOLNEGO CZASU WRZUCIC JAKIES SWOJE ULUBIONE PRZEPISY:)!BARDZO PODOBA MI SIE TA STRONA,A MOJEJ RODZINIE I ZNAJOMYM SMAKUJE POZDRAWIAM
Kochani jest mi bardzo przyjemnie, że tak miło mnie przyjęliście. Już drugi dzień mam własną stronę i już wiem, że będę musiała z moimi chłopakami walczyć o to, by mi udostępnili komputer. To jest już uzależnienie, ale bardzo miłe.
JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM Z POMORZA.OD 3 TYGODNI KORZYSTAM Z WASZYCH PRZEPISOW,SA FANTASTYCZNE.POSTARAM SIE W MIARE WOLNEGO CZASU WRZUCIC JAKIES SWOJE ULUBIONE PRZEPISY:)!BARDZO PODOBA MI SIE TA STRONA,A MOJEJ RODZINIE I ZNAJOMYM SMAKUJE POZDRAWIAM
witaj w rodzince zarlokow
CZESC.CHCIALABYM POCHWALIC CIE ZA PROSTE PRZEPISY.SMAKUJA MOIM NAJBLIŻSZYM
bardzo sie ciesze!!!! pozdrawiam i sle buziaki
WITAJ!!!
Witaaaj!!!!
Witaj Baka wśród uzależnionych Żarłoków
i gotuj nam smacznie - ata
WITAJ! BEDE SIE STARAŁA
Witaj Baka
Milo mi powitac cie w naszych progach. Czuj sie tu jak w rodzinie.
WITAJ CIEPLUTKO!!! W NASZYCH PROGACH JEŚLI WOLNO SPYTAĆ Z JAKICH OKOLIC pOMORZA POCHODZISZ
JA JESTEM ZE SŁUPSKA, MOŻE JESTEŚMY SĄSIADKAMI? POZDRAWIAM
JA JESTEM ZE STAROGARDU GD.JESTESMY TROCHE DALSZYMI SASIADKAMI:) DZIEKUJE ZA MILE POWITANIE.
Witaj milutko z pozdrówkami ..alga
Witaj i gotuj razem z nami.Tylko pamietaj, w przypadku zmiany rozmiaru garderoby na wiekszy skarg i zazalen nie przyjmujemy
Witam Cię smaczniasto
Pozdrawiam z zach-pomorskiego - Elek
WITAJ w rodzince
Witaj wśród żarłoczków
Witam i zachęcam do gotowania z... naszymi przepisami.
Witaj ,kosztuj i smakuj razem z nami.
Witam i pozdrawiam cieplutko
witamy, witamy
WITAM SERDECZNIE!!!
Kochani jest mi bardzo przyjemnie, że tak miło mnie przyjęliście. Już drugi dzień mam własną stronę i już wiem, że będę musiała z moimi chłopakami walczyć o to, by mi udostępnili komputer. To jest już uzależnienie, ale bardzo miłe.
Witam cie bardzo serdecznie.
Witaj!! Pozdrowienia ze Śląska!!!
Dziękuję!!! Jeszcze nikogo nie poznałam ze Śląska.
witaj i gotuj razem z nami
Witaj...