Moich też nie ma - pewnie coś siadło - przez chwilkę nie było wcale strony i może coś się stało. Musimy wykazać opanowanie i poczekać aż Pampas zrobi jakieś cuda (choć mówił, że dysk siada)
To dobrze że nie tylko ja bo już myślałam że zrobiłam cosik nie tak ale skoro wszyscy nie mają to trzeba sie uzbroić w cierpliwość i czekać aż będzie dobrze POZDRAWIAM!!!
No właśnie mnie też nic nie wyskakuje.. Już się bałam, że cos mi się z kompem dzieje.. Szkoda, że akurat dzisiaj bo potrzebuję jakiegoś fajnego przepisu.. No ale nic, poczekam, może wkrótce zostanie to naprawione.. Miłej niedzieli wszystkim życzę. PS. No proszę, już się doczekałam :)
Strasznie dziwne rzeczy sie tutaj dzieją!!! Mam tylko 3 przepisy swoje a miałam znacznie więcej. Potrzebowałam dzisiaj mojego przepisu, a nigdzie więcej go nie zapisałam
Witam mam pytanko dlaczego nie mam żadnych przepisów czy to tylko ja mam ten problem???
Nie, nie tylko Ty. Strona nie funkcjonuje
Ja też nie mam żadnych przepisów !
Oj nic nie ma!!!A w nocy jeszcze wszystko było.
Moich też nie ma - pewnie coś siadło - przez chwilkę nie było wcale strony i może coś się stało. Musimy wykazać opanowanie i poczekać aż Pampas zrobi jakieś cuda (choć mówił, że dysk siada)
WIELKA SZKODA ZE NIC NIE MA BO BARDZO POTRZEBOWAŁAM PRZEPISU ..MAM DZIS WYJĄTKOWYCH GOŚCI ALE CÓZ TAKIE ŻYCIE:):)
To dobrze że nie tylko ja bo już myślałam że zrobiłam cosik nie tak ale skoro wszyscy nie mają to trzeba sie uzbroić w cierpliwość i czekać aż będzie dobrze POZDRAWIAM!!!
No właśnie mnie też nic nie wyskakuje.. Już się bałam, że cos mi się z kompem dzieje.. Szkoda, że akurat dzisiaj bo potrzebuję jakiegoś fajnego przepisu.. No ale nic, poczekam, może wkrótce zostanie to naprawione.. Miłej niedzieli wszystkim życzę.
PS. No proszę, już się doczekałam :)
Strasznie dziwne rzeczy sie tutaj dzieją!!! Mam tylko 3 przepisy swoje a miałam znacznie więcej. Potrzebowałam dzisiaj mojego przepisu, a nigdzie więcej go nie zapisałam