W Lidlu jest świetny środek czyszczący do kuchni o nazwie Kitchen Kleaner firmy W5. Polecam! Bardzo dobry jest też płyn Best CP 14 - wysokoalkaliczny preparat z aktywnymi rozpuszczalnikami brudu, kupiony przeze mnie w sklepie Shop Pracz. Wystarczy nim popsikać i patrzeć, jak brud sam spływa z czyszczonej powierzchni.... :) Produkuje go firma z Lublina: www.sts.lublin.pl Na ulotce jest napisane, że zaleca się go do czyszczenia takich powierzchni, jak: podłogi, glazura, ramy okienne, drzwi, sanitariaty, zabrudzone ściany, szafki kuchenne, zatłuszczone szyby, lustra, plastik, powierzchnie chromowane, zlewy metalowe itp. http://www.sts.lublin.pl/produkty.php?color=orange&cat=Linia%20Profesjonalna&id=0
jesli to tluszcz i takie tam inne brudy -----------------------zawsze uzywam "Filipa" za 4,5 zeta! nie ma mocnych -wszystko wyczysci! zabieram nawet z soba do UK , poniewaz piecyk jest uzywany non stop , wiec wiadomo ze zawsze jest zatłuszczony i brudny.
mam pytanie.Moja babcia ostanio kupila sobie nowa kuchenke ale za ta stary byl straszny brud czym mozna to wyczyscic???
W Lidlu jest świetny środek czyszczący do kuchni o nazwie Kitchen Kleaner firmy W5. Polecam!
Bardzo dobry jest też płyn Best CP 14 - wysokoalkaliczny preparat z aktywnymi rozpuszczalnikami brudu, kupiony przeze mnie w sklepie Shop Pracz. Wystarczy nim popsikać i patrzeć, jak brud sam spływa z czyszczonej powierzchni.... :)
Produkuje go firma z Lublina: www.sts.lublin.pl
Na ulotce jest napisane, że zaleca się go do czyszczenia takich powierzchni, jak: podłogi, glazura, ramy okienne, drzwi, sanitariaty, zabrudzone ściany, szafki kuchenne, zatłuszczone szyby, lustra, plastik, powierzchnie chromowane, zlewy metalowe itp.
http://www.sts.lublin.pl/produkty.php?color=orange&cat=Linia%20Profesjonalna&id=0
potwierdzam, ten z Lidla idealnie wyczyścił mi zacieki na kuchni.
ja jestem zadowolona z Cilit Bang.czysci wszytsko i jest wydajny.
jesli to tluszcz i takie tam inne brudy -----------------------zawsze uzywam "Filipa" za 4,5 zeta! nie ma mocnych -wszystko wyczysci! zabieram nawet z soba do UK , poniewaz piecyk jest uzywany non stop , wiec wiadomo ze zawsze jest zatłuszczony i brudny.