Forum

Kuchenne porady

brudy za kuchenka

• Autor: magda Data: 2006-11-05 12:49:09

mam pytanie.Moja babcia ostanio kupila sobie nowa kuchenke ale za ta stary byl straszny brud czym mozna to wyczyscic???

• Autor: Joanna-61 Data: 2006-11-05 13:16:22

W Lidlu jest świetny środek czyszczący do kuchni o nazwie Kitchen Kleaner firmy W5. Polecam!
    Bardzo dobry jest też płyn Best CP 14 - wysokoalkaliczny preparat z aktywnymi rozpuszczalnikami brudu, kupiony przeze mnie w sklepie Shop Pracz. Wystarczy nim popsikać i patrzeć, jak brud sam spływa z czyszczonej powierzchni.... :)
    Produkuje go firma z Lublina: www.sts.lublin.pl
    Na ulotce jest napisane, że zaleca się go do czyszczenia takich powierzchni, jak: podłogi, glazura, ramy okienne, drzwi, sanitariaty, zabrudzone ściany, szafki kuchenne, zatłuszczone szyby, lustra, plastik, powierzchnie chromowane, zlewy metalowe itp.
    http://www.sts.lublin.pl/produkty.php?color=orange&cat=Linia%20Profesjonalna&id=0

• Autor: alman Data: 2007-05-18 17:24:20

potwierdzam, ten z Lidla idealnie wyczyścił mi zacieki na kuchni.

• Autor: Maddalena Data: 2006-11-05 21:26:58

ja jestem zadowolona z Cilit Bang.czysci wszytsko i jest wydajny.

• Autor: bagarmosen Data: 2007-05-18 11:25:05

jesli  to tluszcz  i  takie  tam  inne  brudy  -----------------------zawsze  uzywam  "Filipa"  za  4,5  zeta!   nie  ma  mocnych -wszystko wyczysci! zabieram  nawet  z  soba  do UK  , poniewaz   piecyk  jest  uzywany   non  stop , wiec  wiadomo ze  zawsze  jest  zatłuszczony  i  brudny.

Przejdź do pełnej wersji serwisu