Mimo iż mam 13 latek bardzo lubie dodawac tu przepisy.Ta stronka jest naprawde bardzo fajna.Pozdrawiam wszystkich tutaj zalogowanych i polceam moje rzepisy ktore znajdziecie w katalogu.
Pewnie masz bardzo dużo pracy. 13-latki muszą chodzić jeszcze do szkoły, a jak wynika z jednego z Twoich komentarzy ,masz 13 lat i już pracujesz.Po pracy do sklepu , a potem obiad gotujesz.Oj,oj jak ta dzisiejsza młodzież ma ciężko.Pozdrawiam Cię Baśka
Mimo iż mam 13 latek bardzo lubie dodawac tu przepisy.Ta stronka jest naprawde bardzo fajna.Pozdrawiam wszystkich tutaj zalogowanych i polceam moje rzepisy ktore znajdziecie w katalogu.
witaj magda bardzo się cieszę że tak młode osoby zaglądają tu na naszą stronkę
pozdrawiam cię i życzę miłych doznań w kuchni gotuj razem z nami
witaj - imponujesz 13 latka z własnymi przepisami - świetnie!
Witaj Magduniu
Imponujesz mi. Jezeli jako 13-latka publikujesz takie fajne przepisy, co bedzie za jakies 10 lat? Tak trzymaj
Witaj Magda w naszych progach. Ja tez jakos w tym wieku zaczelam sie interesowac kulinariami. Pozdrawiam.
Witaj Magduśka!
czesc i pozdrawiam -na pewno znajdziesz tu duzo ciekawych i smacznych przepisow
Pewnie masz bardzo dużo pracy. 13-latki muszą chodzić jeszcze do szkoły, a jak wynika z jednego z Twoich komentarzy ,masz 13 lat i już pracujesz.Po pracy do sklepu , a potem obiad gotujesz.Oj,oj jak ta dzisiejsza młodzież ma ciężko.Pozdrawiam Cię Baśka
Witam Cię Magduniu.Cieszę się,że na tej stronie są tak młode kuchareczki.Życzę powodzenia w gotowaniu i dobrej zabawy.
- ata
Witaj Madziu
Witaj Magda w naszym gronie i gotuj z nami, pozdrawiam
Witam i pozdrawiam cieplutko baw się dobrze
Witaj,Madziu