Tak, to sa tabletki na odchudzanie. Slyszalam kiedys o nich, ale wlasnych doswiadczen nie mam. Wiem, ze u nas 60 tabletek kosztuje 136 Euro (sprawdzilam w internetowej aptece). Tak naprawde to tego typu tabletki wyniszczaja organizm, do tego uzalezniaja nas od siebie. Jesli chcemy schudnac nic nam nie pomoze oprocz pszeksztalcenia jadlospisu i cwiczen fizycznych. Tabletki tylko oszukuja organizm. Przeciez nie ma cudownego lekarstwa na schudniecie.
Ja brałam Adipex, tak zachwalany przez wszystkich. Działał rewelacyjnie przez pierwszy tydzień. Ludzie chudli o 15 kg, ja schudłam 3, naprawdę kontrolując to co jadłam. Adi jest na bazie amfetaminy, działa na przysadkę mózgową. Niestety, widocznie na mnie nie działa.
Moim zdaniem gdyby chudniecie bylo takie proste (jesz wszystko i ile chcesz, bierzesz tableteczke albo jakis inny preparacik i chudniesz bez problemu), to na swiecie nie bylo by otylych, prawie wszyscy mieli by figure modelki. Nobla dla takiego, kto taki preparacik wynajdzie (oczywiscie bez skutkow ubocznych czy efektu jo-jo). Pozdrawiam.
Zgadzam sie z Toba w 100%. Najlepsza dieta to jak kiedys mawiala Hanka Bielicka NZD czyli Nie Zryj Duzo Zeby schudnac trzeba po prostu jesc mniej kalorii niz sie spala, a wiec najlepsza dieta to zdrowe, niskokaloryczne ale wysokowartosciowe produkty i duzo ruchu i wysilku fizycznego.
Witaj! Jestem farmaceutką, więc postaram się odpowiedzieć jak najlepiej potrafię na Twoje pytanie. Otórz sybutramina wzmaga uczucie sytości po posiłkach i nasila termogenezę, czyli zwieksza wydatek energetyczny organizmu. Cudów jednak nie ma, trzeba trzymać dietę. Sama używałam tego specyfiku, ale w dawce 10mg. Rewelacji nie było. Faktem jest , ze do ubiegłego roku Meridia była dość droga (ponad 400 PLN za 15mg), ale teraz znacznie staniała (około 125 PLN za 15 mg). Opakowanie zawiera 30 tabletek i jest na receptę. Nie ma to jak nasz dobry polski Mazindol za 7 zł, tylko przestali go produkować . Pozdrawiam serdecznie!
wiitam !!!! zamiast MERIDI niech lekarz przepisze ci ZELIXIE tak samo poniej się chudnie i jest o niebo tansza 30 tab. 70 zł ( 15 } a ( 10 ) 50 zł ji jest to dokładnie to samo tylko wyprodukowane w Polsce pozdrawiam viola68
Wyraźnie, zeby farmaceuta nie miał problemów z odczytaniem:)))))) I ludzie... są inne, bardziej fizjologiczne metody zmiany wagi, niż łykanie tabletek...
mieliście jakieś doświadczenia z tym peparatem?
pierwsze słyszę, a na co to? kolejna dieta cud?
Tak, to sa tabletki na odchudzanie. Slyszalam kiedys o nich, ale wlasnych doswiadczen nie mam. Wiem, ze u nas 60 tabletek kosztuje 136 Euro (sprawdzilam w internetowej aptece). Tak naprawde to tego typu tabletki wyniszczaja organizm, do tego uzalezniaja nas od siebie. Jesli chcemy schudnac nic nam nie pomoze oprocz pszeksztalcenia jadlospisu i cwiczen fizycznych. Tabletki tylko oszukuja organizm. Przeciez nie ma cudownego lekarstwa na schudniecie.
Ja brałam Adipex, tak zachwalany przez wszystkich. Działał rewelacyjnie przez pierwszy tydzień. Ludzie chudli o 15 kg, ja schudłam 3, naprawdę kontrolując to co jadłam. Adi jest na bazie amfetaminy, działa na przysadkę mózgową. Niestety, widocznie na mnie nie działa.
Moim zdaniem gdyby chudniecie bylo takie proste (jesz wszystko i ile chcesz, bierzesz tableteczke albo jakis inny preparacik i chudniesz bez problemu), to na swiecie nie bylo by otylych, prawie wszyscy mieli by figure modelki. Nobla dla takiego, kto taki preparacik wynajdzie (oczywiscie bez skutkow ubocznych czy efektu jo-jo). Pozdrawiam.
ja tez nie wierze w te różne tableteczki plastry itd.chcerz schudnąć to poprostu musisz miec silną wole
Zgadzam sie z Toba w 100%.
Najlepsza dieta to jak kiedys mawiala Hanka Bielicka NZD czyli Nie Zryj Duzo
Zeby schudnac trzeba po prostu jesc mniej kalorii niz sie spala, a wiec najlepsza dieta to zdrowe, niskokaloryczne ale wysokowartosciowe produkty i duzo ruchu i wysilku fizycznego.
Witaj!
Jestem farmaceutką, więc postaram się odpowiedzieć jak najlepiej potrafię na Twoje pytanie. Otórz sybutramina wzmaga uczucie sytości po posiłkach i nasila termogenezę, czyli zwieksza wydatek energetyczny organizmu. Cudów jednak nie ma, trzeba trzymać dietę. Sama używałam tego specyfiku, ale w dawce 10mg. Rewelacji nie było. Faktem jest , ze do ubiegłego roku Meridia była dość droga (ponad 400 PLN za 15mg), ale teraz znacznie staniała (około 125 PLN za 15 mg). Opakowanie zawiera 30 tabletek i jest na receptę. Nie ma to jak nasz dobry polski Mazindol za 7 zł, tylko przestali go produkować .
Pozdrawiam serdecznie!
Jak powinna być wypisana recepta na Meridię?
wiitam !!!!
zamiast MERIDI niech lekarz przepisze ci ZELIXIE tak samo poniej się chudnie i jest o niebo tansza 30 tab. 70 zł ( 15 } a ( 10 ) 50 zł
ji jest to dokładnie to samo tylko wyprodukowane w Polsce
pozdrawiam viola68
Wyraźnie, zeby farmaceuta nie miał problemów z odczytaniem:))))))
I ludzie... są inne, bardziej fizjologiczne metody zmiany wagi, niż łykanie tabletek...