Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Magda

• Autor: ekkore Data: 2006-11-06 15:44:45

Między nami pojawił się mały troll w wieku 13 lat - Magda. Być może jej zachowanie wynika z nieznajomości netykiety, regulaminu, może chce zrobić na starszych wrażenie? Nie wiem. może ja błędnie ją oceniam.

Niemniej przepis na nadzienie śliwkowe, z drugiej strony ciekawy, z powodu komentarzy został przeze mnie ukryty. Ponowne udostępnienie go przed odpowiednim poprawieniem spowoduje usunięcie go.
    dalsze niepoprawne zachowanie użytkownika magda doprowadzi do zablokowania konta.

• Autor: Sweetya Data: 2006-11-06 15:57:31

...bez obrazy dla trolli;)))
    z resztą się zgadzam!
    A może to ktoś z dawnych znajomych bawi się w ten sposób???

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-11-06 16:09:13

wiesz co sweetya tak mi to kogos przypomina...

• Autor: siljed Data: 2006-11-06 19:39:03

Tak, juz wczoraj zorientowalam sie ze to bardzo ciekawa osobka. 13-latka, ktora po pracy (to takim dzieciom wolno pracowac? a gdzie szkola?) gotuje, pije kawe prawdziwa z mlekiem, daje przepis na drink alkoholowy, o slownictwie i krnabrnosci nie wspomne (czego dowod w komentarzach o slynnej roladzie sliwkowej), chyba ktos sie tu probuje nabijac. Ciekawe jakiej marki papierosy pali? Nic by mnie juz nie zdziwilo.Ja podejrzewam ze ktos stroi sobie glupie zarty. A przynajniej taka mam nadzieje, bo jesli nie to...biedna Polsko!

• Autor: sylwia123 Data: 2006-11-06 19:50:15

Jeżli ta osoba robi sobie z nas żarty to są one niesmaczne.

• Autor: Wykopalisko Data: 2006-11-06 20:47:03

chyba naprawdę coś z nią nie tak. 80% swoich komentarzy wystawiła w ciągu 2 dni.

• Autor: ekkore Data: 2006-11-06 20:59:43

większosć komentarzy została usunięta - te które uznałam za złośliwe, głupie we własnych przepisach i takie w których dzieci nie powinny mieć udziału - alkohol.

Problem przepisu na drink - jeżeli uważacie, że dzieci nie powinny podawać takich przepisów - ukryję go.

• Autor: smakosia Data: 2006-11-06 21:06:16

Ekkore, nie chciałam dyskutować na temat tej osoby, ale chyba jednak dałam się w to wciągnąć :-) W jednym z komentarzy owa trzynastoletnia Magda wydała się, że pracuje. Ponadto nie używa języka trzynastolatki mimo, że się bardzo stara :-) więc chyba czas ją sobie "odpuścić". Nie mówię tu o skreśleniu, ale nie ma co się emocjonować. Podejmijcie z "Wielkim Bratem" decyzję, co dalej i będzie po dylemacie. Takie jest moje skromne zdanie :-)

• Autor: Tekla Data: 2006-11-06 21:51:33

A swoją drogą to dziwne. MAGDA JEST Z NAMI OD 4.11.2006 R., a  3 wystawione przez Nią komentarze mają daty: 21.11.2001 r., 22.11.2001 r., 11.01.2002 r.

• Autor: Wykopalisko Data: 2006-11-06 21:57:00

czyli miała wtedy 8 lat??

• Autor: Baśka Data: 2006-11-06 22:03:33

No i Magdusia pewnie dopięłą swego,wzbudziła swoim zachowaniem ogólne zainteresowanie.Ja jednak wolę dyskusje z troszkę poważniejszymi osobami,co wcale nie znaczy,że nie lubie rozmów frywolnych.
     Pozdrawiam Baśka

• Autor: ekkore Data: 2006-11-06 22:05:32

juz wszystko wiem - miałam wrażenie, że mam do czynienia z dwiema osobami.

System przy logowaniu rozpoznaje małe i duze litery (możemy mieć magdę i Magdę), ale gdy jedno z kont zostaje usunięte wszystkie komentarze idą do jednego worka - już ktoś kiedyś się żalił, że ma nie swoje komentarze.
    podobnie jet w przypadku Gusi - są (były) dwie - jedna odeszła, likwidując  konto - ale komentarze do jej przepisów pozostały, mimo, że jedna gusia jest z małej litery a druga z dużej

• Autor: shoffix Data: 2006-11-07 00:08:04

@ekkore:
    ....i takie w których dzieci nie powinny mieć udziału - alkohol.
    Problem przepisu na drink - jeżeli uważacie, że dzieci nie powinny podawać takich przepisów - ukryję go.

Wówczas należałoby zawiesić wszystkie przepisy z udziałem alkoholu >> udostępniać dopiero po okazaniu dowodu osobistego, bądź innego dokumentu stwierdzającego pełnoletność.

pozdrawiam,
    shiludek

'\/'
    /. .\
    --o00- \ -00o--
    shoffix
    * * * * * * * *

• Autor: sylwia123 Data: 2006-11-07 08:20:13

Kochani,ja uważam,że MAGDA lubi być w kręgu zainteresowania i  jest zadowolona jak się wokół niej coś dzieje.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-11-07 11:00:09

Ot co!

• Autor: makusia Data: 2006-11-07 11:43:50

popatrzcie na ten komentarz : http://wielkiezarcie.com/przepis20871.html , pierwsze sie śmialam z tej osóbki ale teraz myslę że ktos chce tutaj namieszać :( bo jak mozna zachwalać przepis i w tej samej chwili zadawac pytanie ( w gruncie rzeczy głupie) ?? hmmm... ktos sie tu nieźle bawi..niestety, duzo ludzi szuka przepisów wypróbowanych i z komentarzami i maja nadzieje ze one sa prawdziwe a nie takie jak ten. pozdrawiam Makusia

• Autor: holly Data: 2006-11-07 11:52:11

rzeczywiście coś jest nie tak
    tego samego dnia komentuje np. 2 przepisy - czyżby robiła 2 obiady w ciągu dnia, pewnie po szkole ;)

http://wielkiezarcie.com/przepis20743.html
    http://wielkiezarcie.com/przepis20806.html

• Autor: makusia Data: 2006-11-07 12:08:57

no i ktoś sobie robi żrty z tej wspanialej stronki ;(( mam prośbę do moderatorów aby coś z tym fantem zrobili :((( takie wygłupy psują wszystko niestety :((

• Autor: till Data: 2006-11-07 12:20:05

Nie wszystko odbywa się na forum . Sprawy załatwiane są z samym zainteresowanym , bez wciągania w to pozostałych . 
    Weźcie pod uwagę , że łatwo jest kogoś skrzywdzić podejrzeniami , więc zanim cos się zrobi , trzeba sprawę lepiej poznać , a to zazwyczaj trochę czasu wymaga .
    Pewne zachowania wymagają reakcji natychmiastowych , inne trochę spokoju i rozwagi .
    Czasem można z sytuacji wyjść bez użycia srodków ostatecznych.

• Autor: ekkore Data: 2006-11-07 12:22:40

do tych komentarzy nie można się przyczepić - są jak najbardziej poprawne, nawet jeżeli nieprawdziwe. Zawsze ktoś mógł robić obiady przez kilka dni a komentarze wystawiać hurtem.
    A magda będzie na pewno pod obserwacją, podejrzewam, że nie tylko moderatorów - wszyscy będziemy śledzić jej poczynania i w razie czego reagować.

• Autor: bahus Data: 2006-11-07 15:06:48

Uważam, że użytkownik Magda to typowy trol. Zależy mu na sianiu niepokoju i psuciu dobrego imienia WŻ. Takie "bicie piany" to woda na jego (jej?) młyn". Zamykam ten wątek. W przypadku pojawiania się dalszych "zadym" użytkownik Magda zostanie zbanowany. (moderatorzy wystąpią z taką prośbą do Pampasa).
    Bahus

Przejdź do pełnej wersji serwisu