Musze przyznac, ze z tym ukrywaniem to wyszlo troche nieswiadomie. Ot znalazlam kiedys wasza strone i od czasu do czasu zagladam i podgladam i nigdy nie przyszlo mi do glowy aby czytac cos wiecej niz same przeoisy. Moja strata i to wielka Dopiero wczoraj wieczorem zdecydowalam sie "rozszerzyc horyzonty"...... i nie moglam sie oderwac od czytania. W zwiazku z tym jestem i prosze o przebaczenie i przyjecie do waszego grona. Zycie jest za krotkie aby jesc byle co i byle jak, a tu widze je sie smacznie i do syta. Maryla albo Lucky jak kto woli.
Dziekuje za mile slowa i musze przyznac ze bardzo mile jestem zaskoczona, ze wiekszosc uzytkownikow to mlode pokolenie. Ja chyba jestem najstarsza, ale to nie istotne. Mieszkajac od lat w Nowym Yorku zapomnialam chyba ze mlode Polki sa tak zaradne is gospodarne. Mlode Amerykanki to chyba w lodowkach przechowuja buty, bo tam duzo polek.
Witaj młodsza Koleżanko.Już zdążyłam zauważyć ,że bardzo dobrze bawić się można również w młodszym towarzystwie, wystarczy mieć wspólne zainteresowania. Pozdrawiam Cię Baśka
WITAJ MARYLKO!MASZ RACJE, ZE WIEK NIE GRA TUTAJ ZADNEJ ROLI,PONIEWAZ DOBRZE GOTOWAC MOZNA W KAZDYM WIEKU JESLI TO LUBIMY I ROBIMY Z SERCEM.JA TEZ NIE JESTEM Z TYCH NAJMLODSZYCH,ALE SWITNIE SIE CZUJE WSROD WSZYSTKICH ZARLOCZKOW Z WZ,WIEC I TOBIE TEGO ZYCZE!
Dziekuje wszystkim za mile powitanie. To jest przerazajace, siedze od samego rana i czytam - na szczescie poniedzialek jest moim dniem wolnym od pracy, ale co bedzie jutro??? Jestescie wszyscy jak narkoryk od ktorego nie mozna sie oderwac. Na emeryture jeszcze troche za wczesnie ale przydal by sie chociaz tydzien urlopu na poczytanie tych wszystkich artykulow i ciekawostek.No i wykreowalam sobie nastepne hobby na ktore nie mam czasu....Moj biedny maz chyba juz zupelnie zwatpi tym razem, zwlaszcza ze on po polsku nie gramotny....
Witaj Marylko wsrod naszej zarlocznej braci. Jest tu miejsce dla ludzi z roznych stron swiata. Czekam juz niecierpliwie na jakies amerykanskie smakolyki.
Witam Marylko jestem niewiele młodsza bo tylko roczek a czuję się znakomicie pośród żarłoczków mam nadzieję że zadomowisz się tak samo jak ja jeszcze raz witam i pozdrawiam cieplutko.
Oczywiscie ze to zadna tajemnica - mieszkalam w Kielcach. Bardzo sie ciesze ze znalazlam te strone i juz niedlugo postaram sie dodac pare moich przepisow. Jeszcze raz dziekuje za powitanie maryla
Musze przyznac, ze z tym ukrywaniem to wyszlo troche nieswiadomie.
Ot znalazlam kiedys wasza strone i od czasu do czasu zagladam i podgladam i nigdy nie przyszlo mi do glowy aby czytac cos wiecej niz same przeoisy.
Moja strata i to wielka
Dopiero wczoraj wieczorem zdecydowalam sie "rozszerzyc horyzonty"...... i nie moglam sie oderwac od czytania.
W zwiazku z tym jestem i prosze o przebaczenie i przyjecie do waszego grona.
Zycie jest za krotkie aby jesc byle co i byle jak, a tu widze je sie smacznie i do syta.
Maryla albo Lucky jak kto woli.
Lepiej późno niż wcale ;))))
Miło , że z nami jesteś .
Witaj
Witaj między nami i czuj się jak w domu.
Dziekuje za mile slowa i musze przyznac ze bardzo mile jestem zaskoczona, ze wiekszosc uzytkownikow to mlode pokolenie.
Ja chyba jestem najstarsza, ale to nie istotne.
Mieszkajac od lat w Nowym Yorku zapomnialam chyba ze mlode Polki sa tak zaradne is gospodarne.
Mlode Amerykanki to chyba w lodowkach przechowuja buty, bo tam duzo polek.
Witaj....Młoda Mary ...

...starszy od Ciebie ...huuuuuuuuuurrrrrrra wygrałem.
Dobrze, że przyżeglowałaś...
P.S.
Witam i ciesze sie ze w koncu ktos z "moich stron" sie pokazal:-)
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
>Mlode Amerykanki to chyba w lodowkach przechowuja buty, bo tam duzo polek.
Witam serdecznie Marylko
Witaj młodsza Koleżanko.Już zdążyłam zauważyć ,że bardzo dobrze bawić się można również w młodszym towarzystwie, wystarczy mieć wspólne zainteresowania.
Pozdrawiam Cię Baśka
WITAJ MARYLKO!MASZ RACJE, ZE WIEK NIE GRA TUTAJ ZADNEJ ROLI,PONIEWAZ DOBRZE GOTOWAC MOZNA W KAZDYM WIEKU JESLI TO LUBIMY I ROBIMY Z SERCEM.JA TEZ NIE JESTEM Z TYCH NAJMLODSZYCH,ALE SWITNIE SIE CZUJE WSROD WSZYSTKICH ZARLOCZKOW Z WZ,WIEC I TOBIE TEGO ZYCZE!
Witam Cię serdecznie!
Witaj najserdecznij - większość z nas najpierw obserwowała, korzystajac z przepisów. Korzystaj, dziel się z korzyścią dla wszystkich
Witam
Witaj!!!!
Dziekuje wszystkim za mile powitanie.
To jest przerazajace, siedze od samego rana i czytam - na szczescie poniedzialek jest moim dniem wolnym od pracy, ale co bedzie jutro???
Jestescie wszyscy jak narkoryk od ktorego nie mozna sie oderwac.
Na emeryture jeszcze troche za wczesnie ale przydal by sie chociaz tydzien urlopu na poczytanie tych wszystkich artykulow i ciekawostek.No i wykreowalam sobie nastepne hobby na ktore nie mam czasu....Moj biedny maz chyba juz zupelnie zwatpi tym razem, zwlaszcza ze on po polsku nie gramotny....
Witaj smaczniasto wśród uzalżnionych
, a i dobrze się z nami baw 
Gotuj z nami smacznie
Pozdrawiam Cię serdecznie - prawie Twoja rówieśnica Elek
Ja również ciebie witam
Witaj
Witaj Marylko wsrod naszej zarlocznej braci. Jest tu miejsce dla ludzi z roznych stron swiata. Czekam juz niecierpliwie na jakies amerykanskie smakolyki.
witam serdecznie!!!!!
witaj wśród nas i czuj się dobrze
Witaj Marylko !!!
Witam Marylko jestem niewiele młodsza bo tylko roczek a czuję się znakomicie pośród żarłoczków mam nadzieję że zadomowisz się tak samo jak ja jeszcze raz witam i pozdrawiam cieplutko
.
A zanim "wywiało" Cie za siódme morze to gdzie mieszkałaś w naszym cudnym kraju????Jeśli to nie tajemnica oczywiście,
Pozdrawiam!!!
Oczywiscie ze to zadna tajemnica - mieszkalam w Kielcach.
Bardzo sie ciesze ze znalazlam te strone i juz niedlugo postaram sie dodac pare moich przepisow.
Jeszcze raz dziekuje za powitanie
maryla
Witam!!!