Witajcie ,bardzo serdecznie dziękuje Wam wszystkimSYLWIO123, ELKU, MOŃCIU MALENO, PAVOTKU, MAŃKU I BELA48 za te pierwsze dziś życzonka. POZDRAWIAM POLA
Duzo zdrowia i szczescia od Lucky Mnie ta ksywka przyniosla szczescie i dlatego ja zaakceptowalam A teraz mam nadzieje ze moje zyczenia przyniosa i pomnoza twoje szczescie. Buzka zza oceanu
Wsztstko,co było Twoim marzeniem... co jest i bedzie w przyszłości,niech nie mija z cichym wspomnieniem,lecz sie spełni w całości. Wszystko,co piekne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spęłnione! 100 LAT
Dziękuje wszystkim ,bardzo miło jest dostać tyle życzeń Holly,Makusia ,Alga, Lidia, Elianna, Luckystar,Siljed, Terwila, Bożena, Baka, pozdrawiam Was serdecznie,POLA
Wszystkiego najlepszego samych radosnych dni i niech uśmiech zawsze gości na Twej twarzy.
Wszystkiego naj naj naj...
Wszystkiego najlepszego !!!
100 lat 100 lat 100 lat
W S Z Y S T I E G O N A J L E P S Z E G O
Witajcie ,bardzo serdecznie dziękuje Wam wszystkimSYLWIO123, ELKU, MOŃCIU MALENO, PAVOTKU, MAŃKU I BELA48 za te pierwsze dziś życzonka. POZDRAWIAM POLA
i ja życzę ci Wszystkie Najlepszego!!!
Ja równiez dorzucam moc najserdeczniejszych życzeń, dużo zdrówka , oraz wszelkiej pomyslności

...z pozdrowieniami ..alga
Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!
Przy dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie...
Życzenia są czymś bardzo ważnym - szczególnie
w dniu urodzin. Tak wiec życzę Ci tego
wszystkiego co Ty sobie życzysz.
Duzo zdrowia i szczescia od Lucky
Mnie ta ksywka przyniosla szczescie i dlatego ja zaakceptowalam
A teraz mam nadzieje ze moje zyczenia przyniosa i pomnoza twoje szczescie.
Buzka zza oceanu
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, spelnienia marzen
co jest i bedzie w przyszłości,niech nie mija z cichym
wspomnieniem,lecz sie spełni w całości.
Wszystko,co piekne i upragnione niech
będzie w Twoim życiu spęłnione!
100 LAT
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spelnienia marzeń.
Dziękuje wszystkim ,bardzo miło jest dostać tyle życzeń
Holly,Makusia ,Alga, Lidia, Elianna, Luckystar,Siljed, Terwila, Bożena, Baka,
pozdrawiam Was serdecznie,POLA
,
Sto lat i dużo zdrówka Polu!
Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia!