czy ktoś mi powie dlaczego nie moge ustawić na g g informacji że jestem dostępny chwile po otwarciu gg automatycznie pojawja się '' zaraz wracam '' mimo że klikam na " dostępny " pozdrawiam
Nie ściągałeś czasem nowej wersji?? U mnie też się tak działo ale nocą komputer się wyspał i wszystko było ok. Mi nawet zamiast literek pisał kwadraciki. Spróbuj zresetować komputer :).
czy ktoś mi powie dlaczego nie moge ustawić na g g informacji że jestem dostępny
chwile po otwarciu gg automatycznie pojawja się '' zaraz wracam '' mimo że klikam na " dostępny "
pozdrawiam
Może sprawdź w ustawieniach-->status-->domyślny status-->po uruchomieniu ustaw status na:--> wybierz interesującą Cię opcję.
Pozdrawiam
dzięki bardzo już ustawione i jest ok pozdrawiam
Nie ściągałeś czasem nowej wersji?? U mnie też się tak działo ale nocą komputer się wyspał i wszystko było ok. Mi nawet zamiast literek pisał kwadraciki. Spróbuj zresetować komputer :).
tak tak właśnie córa mi zainstalowała jakąś nowośc i już są problemy a ona w szkole ale jak zwykle na pomoc wż-towców można liczyć
hmm... u mnie bylo wczoraj podobnie, ale teraz (po wyspaniu sie kompa ) juz jest normalnie.