Chcialam wplacic pieniadze na utrzymanie WZ, mieszkam w Nowym Yorku, wiec ucieszylam sie ze dziala PayPal. No i co z tego ???? Probowalam przejsc przez te strone 4 razy bez skutku Pierwszy problem: system nie odczytuje kwoty w dolarach. Natepnie wpisalam 300.00zlotych (niech oni sie bawia w przeliczniki ja i tak nie mam otym pojecia) Kolejny problem system nie odczytuje mojego adresu w Stanach .... za czwartym razem strona wrocila do mnie cala na czerwono ..... o malo mi sie komuter nie zapalil....i wtedy zrezygnowalam. Ja nie chce sie bawic w miesieczne oplaty, chce jednorazowo raz na rok wplacic $50.00 lub ekwiwalent czyli nie wiem (300-350zl), ale Na Boga jak mam to zrobic???? Prosze niech mnie ktos oswieci!!!!! Mialam co prawda 3 operacje stopy w ciagu ostatnich 5 miesiecy ale nie sadze zeby to mialo az tak strasznie ujemny wplyw na stan mojej glowy. Prosze pomozcie.... Jesli ktos chce dac mi wiekszy szczegolowy wyklad podaje moj email luckystar8871@netscape.net Przy okazji tez nie mam pojecia dlaczego mam problem z ujawnieniem adresu na WZ??? Lucky (Maryla)
Marylko nie wyrywaj sobie włosów z głowy tylko troszkę poczekaj Ja takich problemów nie mam po prostu idę do banku i robię przelew na konto nie znam się na systemie PayPal ale myślę że szybko dowiesz się szczegułów żarłowicze są dobrzy w te klocki pozdrawiam cieplutko
Nie jestem ekspertem od PayPala i nie wiem co tam mogło pójść nie tak. Jedyne co mogę doradzić, to kontakt z pomocą techniczą w PayPal. Oni powinni wiedzieć o co biega. Wjedź na tą stronę: https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_contact-general i opisz problem.
Chcialam wplacic pieniadze na utrzymanie WZ, mieszkam w Nowym Yorku, wiec ucieszylam sie ze dziala PayPal.
Pierwszy problem: system nie odczytuje kwoty w dolarach.
No i co z tego ???? Probowalam przejsc przez te strone 4 razy bez skutku
Natepnie wpisalam 300.00zlotych (niech oni sie bawia w przeliczniki ja i tak nie mam otym pojecia)
Kolejny problem system nie odczytuje mojego adresu w Stanach .... za czwartym razem strona wrocila do mnie cala na czerwono ..... o malo
mi sie komuter nie zapalil....i wtedy zrezygnowalam.
Ja nie chce sie bawic w miesieczne oplaty, chce jednorazowo raz na rok wplacic $50.00 lub ekwiwalent czyli nie wiem (300-350zl), ale Na Boga jak mam to zrobic????
Prosze niech mnie ktos oswieci!!!!!
Mialam co prawda 3 operacje stopy w ciagu ostatnich 5 miesiecy ale nie sadze zeby to mialo az tak strasznie ujemny wplyw na stan mojej glowy.
Prosze pomozcie....
Jesli ktos chce dac mi wiekszy szczegolowy wyklad podaje moj email luckystar8871@netscape.net
Przy okazji tez nie mam pojecia dlaczego mam problem z ujawnieniem adresu na WZ???
Lucky (Maryla)
Marylko nie wyrywaj sobie włosów z głowy tylko troszkę poczekaj Ja takich problemów nie mam po prostu idę do banku i robię przelew na konto nie znam się na systemie PayPal ale myślę że szybko dowiesz się szczegułów żarłowicze są dobrzy w te klocki pozdrawiam cieplutko
Nie jestem ekspertem od PayPala i nie wiem co tam mogło pójść nie tak. Jedyne co mogę doradzić, to kontakt z pomocą techniczą w PayPal. Oni powinni wiedzieć o co biega. Wjedź na tą stronę: https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_contact-general i opisz problem.
dzieki za chec pomocy. zrobilam tak jak powiedziales - zobaczymy co odpisza.
czy moze jest ktos kto jak ja mieszka w stanach i jakos dal sobie rade z przesylka pieniedzy.
jesli tak to bardzo prosze o kontakt