Chcialabym wesprzec WZ, ale niestety nie moge. Zeby dokonac przelewu musze podac numery: IBAN oraz BIC/SWIFT-Code. Problem w tym, ze nie podajecie ich. Czy osoby zarzadzajace ta strona moglyby je podac?
Wiem, ze te numer mozna uzyskac w banku. Kiedys zamawialam cos na allegro i pan nie znal go, zadzwonil do banku i mu podali. Powinnien tez byc na wyciagu z konta.
To nie całkiem tak. Jak widzę to MALENA chce dokonać przelewu z zagranicy a wiec IBAN to numer konta ale! poprzedzony literkami PL =- to ważne! To znaczy PL1235678...czyli numer konta. Natomiast SWIFT inaczej BIC to ciąg liter np. PKO Bp ma BPKOPLPW. nie wiem jaki bank tu wchodzi w grę ale taką informację można znależć na papierze firmowym w/w banku oraz na stronie internetowej. Myślę, że tak postępują i inne banki a więc zarządzający WŻ którzy znają nazwę banku mogą to sprawdzić na jego www. i jakiś eurogrosz wpadnie...Powodzenia i pozdrowienia dla wszystkich!!!
Chcialabym wesprzec WZ, ale niestety nie moge. Zeby dokonac przelewu musze podac numery: IBAN oraz BIC/SWIFT-Code. Problem w tym, ze nie podajecie ich. Czy osoby zarzadzajace ta strona moglyby je podac?
IBAN to ten podany numer, a SWIFTu nie znam
.
Ale czoraj uruchomiłem konto w PayPalu, więc może ta opcja będzie łątwiejsza.
Wiem, ze te numer mozna uzyskac w banku. Kiedys zamawialam cos na allegro i pan nie znal go, zadzwonil do banku i mu podali. Powinnien tez byc na wyciagu z konta.
wystarczy jak zadzwonisz do banku - powinni podać przez telefon. Bo numer taki sam dla całego banku
To nie całkiem tak. Jak widzę to MALENA chce dokonać przelewu z zagranicy a wiec IBAN to numer konta ale! poprzedzony literkami PL =- to ważne!
To znaczy PL1235678...czyli numer konta. Natomiast SWIFT inaczej BIC to ciąg liter np. PKO Bp ma BPKOPLPW. nie wiem jaki bank tu wchodzi w grę ale taką informację można znależć na papierze firmowym w/w banku oraz na stronie internetowej. Myślę, że tak postępują i inne banki a więc zarządzający WŻ którzy znają nazwę banku mogą to sprawdzić na jego www. i jakiś eurogrosz wpadnie...Powodzenia i pozdrowienia dla wszystkich!!!